Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informacje

Dr Chiciak - PRODZE O INFORMACJE, OPINIE.

Polecane posty

Znam tych trzech chirurgów i każdy jest dobrym specjalistą....ale pamiętajcie że wybór zależy od nas samych ponieważ jak się coś nie powiedzie to pretensje możemy mieć tylko do siebie.Na forum ludzie wypisują różne opinie i nie zawsze zgodne z prawdą...

Zapewniam że żądna z pacjentek nie wyszła nigdy zakrwawiona z sali operacyjnej tak jak opisuje pani \"jana 43\" jeżeli miała pani zabieg w tej klinice o której myślę. Poza tym dziewczyny jak sobie wyobrażacie powiększenie biustu bez wcześniejszego badania? trzeba sprawdzić czy nie ma guzków, tkankę tłuszczową.Decydując się na taki zabieg trzeba się z tym liczyć..ginekolodzy także badają piersi to dla dobra pacjentki - to badania a nie obmacywania.

Gość nikita1
Ja jestem bardzo zadowolona z dr Ciciaka. Operował mi powłoki brzucha wszystko goi się świetnie, wygląda ładnie i mam stały telefoniczny kontakt z lekarzem. Jeśli ktoś ma pytania odpowiem saneczka2@o2.pl

Gość Szymka
Chce sie poddac operacji plastycznej nosa i jeszcze nie jestem zdecydowana co do lekarza. Dr. Skupin nie ma otwartego terminu kiedy mi pasuje wiec mysle o Dr. Chiciaku. Czytalam dostepne opinie i generalnie wynika z nich, ze to dobry fachowiec. Czy byle jego pacjentki moga go polecic z czystym sumieniem? dziekuje

Gość andzia 0808

Gość andzia 910
czesc mam 27lat i od dziecka moim marzeniem byla korekta nosa. jestem po zabiegu 3 miesiace i nie znam osoby ktora by nie pochwalila ze wygladam pieknie .maialam duzy garbaty nos z wielkimi dziurami /kciuka mozna bylo wsadzic /i brzydko odznaczajacym sie czubkiem.dzis nie ma po zabiegu zadnego sladu a zmieniane mialam wszystko i efekt zachwycajacy! uwazam ,ze trafilam w najlepsze rece doktor chiciak szybko zdobyl moje zaufanie mieszkam pare lat za granica i niebylo mowy o jakiejkolwiek konsultacji znalazlam tel zadzwonilam i wyslalam zdjecia e- meilem i umowilam sie na zabieg. doktor jak mnie zobaczyl to nie zastanawial sie wcale tylko powiedzial cyt.o tu bedzie trzeba robic wszystko.. i tak sie stalo mam zmieniony calkowicie nosek i poznalam nowych pare ostatnio osob,ktore nie siedza w temacie i slyszalam na ten temat wiele komplementow.szczerze polecam fach ma dr w reku nie da sie ukryc

Gość andzia 910
a powiem wam cos jeszcze wiem ,ze wiele z osob poddajacych sie jakimkolwiek operacjom ma dziwne wyobrazenie o rezultatach a zeby wygladac jak ten czy tamten takie podejscie zgubi kazdego!

Gość A.S.I.A
Witam, jestem tydzień po korekcji uszu u dr Chiciak. Wrażenia co do operacji i dr Chiciak są pozytywne. Bardzo sprawnie przeprowadzony zabieg, widać, że lekarz ma fach w ręku. Końcowy efekt jest zadowalający. Uszy juz nie odstają, a to miał na celu ten zabieg. Jestem zadowolona i będę polecała dr Chiciak. Rada: jeśli ktoś chce sobie poprawić wygłąd, proponuję poserfować troszkę w internecie i poczytać dokładniej o planowanym zabiegu. Mogę jeszcze tylko dopisać :) Jeszcze raz dziękuję Panie Doktorze i pozdrawiam

Gość ______-
KATASTROFA.Nic dodać.

Witam wszystkich zainteresowanych opinią na temat dr W.Chiciaka. W październiku tego roku miałam operacje nosa. Pragnę Was wszystkich poinformować, że operacja udała się w 100%. Wiem, że dużo osób robiło sobie u dr taką operacje, są zadowoleni z efektów, a nie pisza na forum. Ja zdecydowałam się tylko dlatego, że za dużo tu jest negatywnych opinii. Opinii, które w większości są bezpodstawne i z byle głupoty wystawione. Przed operacją czytałam je wszystkie, jednak zdecydowałam się po pierwszej konsultacji ustalić termin tego pamiętnego dnia. :) Czytałam też opinie innych lekarzy, ale żaden nie miał takiej praktyki czyli doświadczenia i wiedzy jak dr Chiciak. Tym bardziej, że nie chciałam mieć zadartego nosa - jak to inni lekarze potrafią zrobić. Ja poprostu chciałam mieć taki sam nosek jak miałam tylko mniejszy i taki wlaśnie jest. Tym samym nie zmieniłam szczególnie swojego wyglądu, co jest wielkim +. Wyglądam teraz zdecydowanie lepiej. Tylko pamiętajcie po operacji należy wstrzymać się trochę czasu od opinii, bo czas goi rany. Życzę Wam dziewczyny odwagi i determinacji, żebyście odważyły się poprawić w wyglądzie to co zawsze było dla was DUŻE, KRZYWE i NIEŁADNE. Jeśli macie jakieś pytania udostępniam Wam mojego maila. Piszcie, zawsze odpisze. Muszę Wam jeszcze napisać, że przygotowywałam się do tej operacji 3 miesiące, więc co nieco wiem. Tak jak już zostało napisane wcześniej lekarz zawsze pomoże telefonicznie. Dr-a telefon jest zawsze włączony co niewątpliwie POMAGA. POLECAM dr Chiciaka, bo efekt końcowy jest na prawdę udany i zadowalający. TERAZ JESTEM ŁADNA !!!! :) Jak to cieszy. Wzrasta samoocena i powraca pewność siebie. P.S. Jednak nie którzy woleli mnie z dużym nosem. To chyba przyzwyczajenie. :) Dla większości jest poprostu ładnie. Dziękuję dr W. C. Pozdrowienia z centralnej Polski

Nie wiem co o tym myśleć. Ja się tak tym wszystkim nie przejmowałam. Byłam gotowa na operacje już o wiele wcześniej. Dr może jest jaki jest, ja tego tak nie odebrałam, ale efekty są bardzo zadowalające. Może w tym przypadku nie dało się już nic więcej - lepiej zrobić. Zawsze można z dr na ten temat porozmawiać. Ja zawsze na konsultacje i zdjęcie szwów wchodziłam z moim narzeczonym i nic złego nie mówił. Szczerze wierzyłam, że będzie dobrze. ...i z czasem jest coraz lepiej. Już jestem 3 m-ce po operacji nosa i wszyscy mówią, że bardzo ładnie zrobiona. Szwów nie widać, efekt końcowy super. Na szwy zalecam kupno dobrego żelu. Nawet najdroższego jak jest to konieczne to pomaga w zabliźnianiu się. Szwy są mniej widoczne. Ja POLECAM.

Gość Asia 17l.
Porozmawiac? Na kazda probe rozmowy tak mnie zbywal ze dziekuje zadowole sie tym co jest bo wiadomo ze jest duzo lepiej i to mi wystarczy ale zupelnie bez komentarza zostawic tego nie moglam. No Ty chociaz mialas wizyte a ja prosto pod noz...po rozmowie gdy byl taki mily bylam kompletnie zaskoczona jego zachowaniem a mi akurat to przeszkadzalo i przypuszczam ze nie mi jednej wiec ostrzeglam a czy ktos do niego pojdzie czy nie to juz jego sprawa :)

Witam! Jestem po korekcji uszu u dr Chiciaka jestem bardzo zadowolona. Dzięki Niemu mam takie uszy o jakich marzyłam przez całe życie. Przyznam szczerze, że nigdy nie spotkałam się z tak wspaniałym lekarzem - profesjonalistą. Dr Chiciak jest bardzo miłym człowiekiem z poczuciem humoru i idealnym podejściem do pacjenta. Podczas zabiegu był bardzo miły i rozmowny. Dbał o moje dobre samopoczucie i dzięki jego podejściu wcale nie odczuwałam stresu! Na zabieg zdecydowałam się po usłyszeniu dobrej opinii na temat dr Chiciaka od wielu osób i z czystym sumieniem mogę Go każdemu polecić!!!! Dziękuję Panie Doktorze za zrealizowanie mojego marzenia.

Gość Asia 17l.
Hmm to ciekawe czemu ma rozne podejscie do kazdego pacjenta... Ciesz sie ze dla Ciebie byl mily ;p

Gość Magda89
Witam, niedługo poddam się operacji uszu, wahałam się między panem dr Chiciakiem a panią dr Kurmanow... Na początku wybrałam pana dr ale po tych komentarzach zmieniłam zdanie... Byłam po prostu przerażona tym co czytałam!!!! 18.02 mam wizytę kontrolną u dr Kurmanow i jestem bardzo podekscytowana ;-)

Gość lekarka76
Witam. Drogie pacjentki Dr Chiciaka , szczególnie te przyszłe! Jeśli macie choć odrobinę poczucia humoru nie obawiajcie się kontaktu z Doktorem! to wybitnie zabawny Facet, wyjątkowo inteligentny i profesjonalista w swoim fachu! Te kilka niepozytywnych opinii, które wyczytałam w tym forum, jak widzę jedynie do zachowania się odnosiły i nie chce być niemiła czy niesprawiedliwa w stosunku do kogokolwiek ale mocno wydaje mi sie, że wynika to z faktu, iż Doktor rozpoznaje "sztywniaka" na odległość- więc po pierwsze proponuję odrobinę luzu i poczucie humoru! Po drugie- błagam nie bądźmy hipokrytkami: w tej niemałej inwestycji chodzi głównie o podniesienie naszej seksualnej atrakcyjności więc skąd to oburzenie na podbarwione erotycznie żarty!!?? i tu koniec swobodnej wypowiedzi. Do rzeczy: sama jestem lekarzem więc pewnie dzięki odrobinie większej wiedzy łatwiej było mi ocenić i zdecydować się na wybór mojego Doktora- jak się okazało wybór zdecydowanie tafiony!! Nie znam się na chirurgii plastycznej, bo sama jestem specjalistą w innej dziedzinie, a mimo to próbowałam proponować Doktorowi moje pomysły co do pewnych rozwiązan zabiegu ale On wiedział lepiej więc zrobił jak uważał! I chwała mu za to !!! i powtarza to mój mężczyzna za każdym razem gdy ogląda i dotyka moich piersi!! Jaki z tego wniosek? A no taki, że w tej dziedzinie najważniejszą sprawą jest doświadczenie!! Nam się "wydaje", a Doktor "wie" i ma racje!! Ale..Ale błagam! pamiętajcie, że to jest MEDYCYNA, a nie takie tam sobie rękodzieło! Nigdy nie można mieć 100% pewności co do reakcji naszego organizmu na standardowe, z punktu widzenia medycznego, postępowanie. Każda z nas jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju i pewnych reakcji nie da się przewidziec jak chociażby sposobu pozbywania sie szwów rozpuszczanych,bo widzę,że o to dość często pretensje mamy do Doktora.. Zyczę powodzenia.

Gość oloweczek
Witam. Miałam w październiku zabieg rekonstrukcji kawałka palca lewej dłoni u dr Chiciaka. Z palca stopy został pobrany fragment do przeszczepu. Zabieg się udał doskonale. Na stopie nie ma śladu, nawet po szwach. Na dłoni trochę widać, ale spowodowane jest to usytuowaniem rany.

Gość Agunia gg 2695866
Hej:) A ja właśnie zamierzam zrobić sobie piersi u dra Chiciaka - stawiam na jego profesjonalizm, bowiem najistotniejszy dla mnie jest efekt finalny, czyli piękny biust, a to, że ponoć u dra występują tendencje do obmacywania w aspekcie seksualnym to nie wypowiem się w tym zakresie - napiszę Wam, jak to naprawdę z tym jest, gdy będę już po konsultacji, którą mam 6 kwietnia 2009r. i wtedy zweryfikuję, czy to faktycznie prawda. Odezwę się i Wam napiszę. Buziaczki dla Was.

Gość Aga Vea
Hej, dziewczyny! Ja właśnie jestem świeżo po operacji powiększania piersi u dr Chiciaka i NAPRAWDĘ JESTEM ZACHWYCONA efektem końcowym: mam piękne, zgrabne piersi, idealnie dobrane do mojej figury (w tej kwestii zupełnie polegałam na doświadczeniu dr Chiciaka), zaś sam Pan Doktor jest BARDZO SYMAPTYCZNY i precyzyjny; zawsze dostępny pod telefonem - do dyspozycji pacjentek. Z tymże z czystym sumieniem POLECAM DRA CHICIAKA - JEST NAPRAWDĘ REWELACYJNY!!!! Mój nr gg: 269-58-66, gdybyście miały jakiekolwiek pytanka. Aga z Kalisza

Gość Aga Vea
Hej, dziewczyny! Ja właśnie jestem świeżo po operacji powiększania piersi u dr Chiciaka i NAPRAWDĘ JESTEM ZACHWYCONA efektem końcowym: mam piękne, zgrabne piersi, idealnie dobrane do mojej figury (w tej kwestii zupełnie polegałam na doświadczeniu dr Chiciaka), zaś sam Pan Doktor jest BARDZO SYMAPTYCZNY i precyzyjny; zawsze dostępny pod telefonem - do dyspozycji pacjentek. Z tymże z czystym sumieniem POLECAM DRA CHICIAKA - JEST NAPRAWDĘ REWELACYJNY!!!! Mój nr gg: 269-58-66, gdybyście miały jakiekolwiek pytanka. Aga z Kalisza I zupełnie nie rozumiem, dlaczego piszecie na temat dra Chiciaka takie okropne rzeczy - ON JEST NAPRAWDĘ PROFESJONALISTĄ W SWOJEJ DZIEDZINIE! I to nie w 100%, ale w 500%!!!! DR CHICIAK JEST NAJLEPSZY!!!!!!!!

Gość aguśka.csz
Hejka:) ja również powiększyłam sobie piersi u DRA CHICIAKA w Poznaniu i powiem wam, że mam naprawdę super piersi!!! Są równe, krągłe i sexi!!! Przedtem byłam płaska, dlatego postanowiłam to zmienić. Wybrałam dra Chiciaka, bo uważam, że jest po prostu NAJLEPSZY!!!! A wiecie, co najbardziej doceniam u dra? To, że ilekroć miałam jakiekolwiek pytania PO OPERACJI to ZAWSZE udzielał mi fachowych odpowiedzi a wiem, że często lekarze po "załatwieniu" pacjentki, gdy ta zauważa jakieś niepokojące objawy to są po prostu ignorowane lub zbywane jakimiś wymijającymi odpowiedziami - DR CHICIAK jest inny - zawsze zaangażowany i profesjonalny. Sama się o tym przekonałam i uważam, że DR CHICIAK TO BYŁ MÓJ NAJLEPSZY WYBÓR!!! podaję wam e-mail: vea_etienette@o2.pl, gbybyście miały jakieś konkretne pytanka

Gość ktoś tu rob reklamę ciekawe
pod różnymi nickami

Gość monika823
WITAJCIE. Widze ze ów chirurg potrafi robic sobie reklame. gdy czytałam to forum przed zabiegiem mówie a jednak jakies dobre opinie sa wiec ide do niego. miałam korekcje uszu i co wszystko ok bez konsultacji bez badań w ciagu tygodnia położona zostałam na stol. juz przed operacja byl nie mily bo powiedziałam ze zaplace po zabiegu...na stole wsiekly wrzeszczał dlaczego tak krwawie, a to ze noze za tępe a to ze ogień za mocny normalnie masakra. po zabiegu krew leciała strumieniem to kazał isc do domu bo to normalne. po dwóch dniach wyrwawiania sie pojechałam do kliniki tam wrzeszczał ze jak w takim stanie pokazuje sie ludziom którzy czekaja na operacje...no ale zmienil mi opatrunek i pojechałm do domu. znowu krwawienie no to do normalnego chirurga okazało sie ze otworzyła sie rana nie wiem dlaczego tego nie widział. po zdjeciu szwów pyta sie i jak ja mowie ze narazie to dobrze niewygląda no to wygnał mnie z gabinetu... dojechałam do domu od 4 dni mam 39-40*c GORĄCZKI, INFEKCJa po zabiegowa. go to juz nic nie obchodzi bo swoja robote wykonał. MAŁO TEGO ŚLEDZI TE WSZYSTKIE NASZE FORA O NIM Z TELEFONU KOMORKOWEGO. NIGDY DRUGI RAZ BYM DO NIEGO NIE POSZŁA NIE CHODZI MI O PIENIĄDZE TYLKO ŻADEN SPECJALISTA... ALE PANIE DOKTORZE WSZYSTKIE NASZE ROZMOWY MAM NAGRANE ZARÓWNO GABINETOWE JAK I TELEFONICZNE WIEC PROSZE WIECEJ TAK NIE ODNOSIC SIE DO PACJENTEK ALBO USTAPIC MIEJSCE INNEMU CHIRURGOWI BO GORZEJ TO JUZ CHYBA BYC NIE MOŻE

Gość imma
Jest najlepszy w Polsce moim zdaniem !!Nie wiem co większość z was ma takie uprzedzenia do niego...Ja jestem zadowolona z przebiegu operacji i opieki po niej ii polecam .Robiłam u niego nos i wszystko wyszło dobrze i bezboleśnie

Gość albanka
Ja miała operacje powiększania piersi 30maja 2009. Odradzam tego typa , jeżeli chcecie zobaczyc moje zdjęcia to wam wyśle na emaila. Moje piersi sa twarde i oddalone od siebie tak że spokojnie można włożyc trzeci implant pomiedzy. Po operacji gdy juz minęły około 4dni zaczęły mi drętwięć palce u rąk, gdy zadzwoniłam do Niego ten idiota powiedział że to moja wina bo za duże implanty wybrałam ( z B na C) i na dodatek to on mi je wybrał a nie ja. Zapłaciłam 12tysięcy zł. Po sciągnięciu opatrunku popłakałam sie bo moje piersi wyglądały jakby ktoś wsadził mi klocki a nie silikon, ale pielengniarka mówiła że sie uformója i zejda do środka bo to dopero 2dzien po operacji teraz jestem 8miesiecy po a efekt prawie identyczny. Niczego bardziej nie żałuje niz ze sie dałam z operowac temu pseudo specjaliście. Acha a na konsultacji powiedział ze przez 3tygodnie po operacji nie można uprawiac sexu z partnerem i z paluszkiem tez. Co to kur.a ma byc? To ze on z raczką działa codziennie to nie powod ze kazdy musi. A co do opinii iednej babki "ze pan Chiciak nie obmacuje jezeli ktos na to nie pozwala" no to jestes tak samo jebn...ta jak i on. To czyli wychodzi na to ze musisz mu za kazdym razem mowic nie obmacój mnie bo jesli tego nie powiesz to znaczy ze wyrazasz zgode? Nie polecam go a nawet odradzam, jest ordynarnym chamem i nie jest zadnym fachowcem. Obym go nigdy nie spotkała.

Gość imma
do jana43 ja myślę nad operacja piersi u Chiciaka prosze wyślij mi zdjęcia na e-mail stefinka@o2.pl byłabym wdzieczna poniewaz szukalam zdjec po operacji u niego ale nie moglam nigdzie znalezc tylko 1 na jego str było

Gość mamamaji
Niestety Panie doktorze szwy, których Pan nie usunał z moich uszu po korekcie niestety nie były rozpuszczalne, zainteresowanym wyśle zdjęcia! Dziewczyny jestem psychologiem , proszę zwróćcie uwagę na posty zachwalające p. Chiciaka większość jest napisana podobnym jezykiem.... to sposób na autorklamę i obronę tego pana. Jakie nieciekawe dla pana nadeszły czasy gdzie można o wszystkim napisać w internecie, NIEPRAWDAZ? A c do obmacywania moich piersi kiedy leżałam na stole operacyjnym- przeciaż to uszy były operowane!!!!!!

Nie radze u niego nic robic. 10 lat temu mialem korekte blizny. Niby prosta sprawa, a nawet to spapral. Blizna sie rozeszla i po 10 latach jest nadal czerwona. Znieczulil mnie jakims tandetnym srodkiem bo doslownie czulem jak mnie kroi. Postraszony ze go pozwe oddal polowe kasy. Stary cap jak go kiedys spotkam na ulicy to sobie pogadamy po mesku.

Nie radze u niego nic robic. 10 lat temu mialem korekte blizny. Niby prosta sprawa, a nawet to spapral. Blizna sie rozeszla i po 10 latach jest nadal czerwona. Znieczulil mnie jakims tandetnym srodkiem bo doslownie czulem jak mnie kroi. Postraszony ze go pozwe oddal polowe kasy. Stary cap jak go kiedys spotkam na ulicy to sobie pogadamy po mesku.

Gość Rakys666
Pan doktor robil odsysanie tluszczu mojej narzeczonej i po 2 miesiacach ona jest bardzo zadowolona (Hiszpanka). To ona mnie poprosila o to zeby zostwic bardzo pozytywna opinie. Bez wzgledu co ludzie mowia o nim (obmacywanie itd., jak ktos wspomnial - tyle na ile sie pozwoli). W naszym przypadku doktor byl bardzo profesjonalny i godny polecenia. Po 2 miesiacach wszystko wygojone i po ranach prawie nie ma sladu!!! Najwazniejsze ze narzeczona jest zadowolona i poleca doktora innym (z pewnosci, jesli czulaby ze doktor ja obmacywal nie zostawila by pozytywnej opini, nawet jesli operacja bylaby wykonana perfekcyjnie). Polecamy!!!!!!!