Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informacje

Dr Chiciak - PRODZE O INFORMACJE, OPINIE.

Polecane posty

Gość Portal feelbeauty.eu
Serdecznie zapraszamy na www.feelbeauty.eu ,gdzie znajdziecie wszystko co dotyczy medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej !!

Gość Portal feelbeauty.eu
Serdecznie zapraszamy na www.feelbeauty.eu ,gdzie znajdziecie wszystko co dotyczy medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej !!

Gość Dao
DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH! Nawet nie wiem od czego zacząć. Może od tego, że nie kieruje mną żądza zemsty, tylko troska o waszą przyszłość i dobro. Postanowiłam zrobić sobie operację nosa. Był naprawdę duży i miał lekkiego karbka. Zaczęło się wszystko miło i przyjemnie. Nic nie zapowiadało tego koszmaru, który przeżyłam i żyję nim do dziś. Na konsultacji dr Chiciak był b. miły i kulturalny. Obiecał przysłowiowe 'złote góry'...Podbudowana jego pewnością siebie i wieloletnim doświadczeniem umówiłam się na zabieg. Ponoć miało być minimum krwi. Po zabiegu obudziłam się nią cała upaprana i obolała. Gdy byłam ledwo po zabiegu, zamroczona lekami, doktor zaczął w dość wulgarny sposób domagać się reszty pieniędzy, które miałam zapłacić po zabiegu. Chodził,krzyczał na mnie i naprawdę proszę sobie państwo wyobrazić co czułam- obolała,zamroczona,nic nie mogłam jeść ani pić bo tak mnie gardło po zabiegu bolało,małe załamanie psychiczne z powodu rozmyślań pt. 'co ja najlepszego zrobiłam?!' i przychodzi ktoś z krzykiem w dosadny sposób Państwa obrażając. Dla mnie było tego za wiele. Popłakałam się. Wspominam tam pobyt jako straszne upokorzenie bo robił to nawet w obecności pielęgniarek (które nawiasem mówiąc są jako jedyne godne pochwały)Na papierach jest napisane, że w klinice spędza się 3 dni(?) a ja zostałam po zapłaceniu praktycznie rzecz biorąc wyrzucona po niecałych 12h po zabiegu. Myślą Państwo ' eh. przesadza'? Radzę doczytać do końca, bo piekła w tej historii c.d. Nie zostały mi przypisane żadne antybiotyki. Dr Chiciak stwierdził na odchodnym, że nie będą potrzebne. Jak się okazało nie miał racji. Zaskakujące? Po 2 dniach od zabiegu setony (bandaże wkładane do dziurek od nosa) zaczęły wypadać mi gardłem a z dziurek ciągle siąpiła krew. Po szybkiej konsultacji telefonicznej dr stwierdził, że wszystko w porządku. wymioty i krwawienia są prawidłowe. Jakoś nie chciało mi się w to wierzyć, przez co poszłam do prywatnego lekarza, który stwierdził infekcję.zakrwawione bandaże w nosie zaczynały się psuć. Nie zanudzając Państwa kompletnie, napiszę tylko, że po paru perypetiach sprawa wygląda tak: garbka nie usunięto, wręcz przeciwnie. Coś za mocno mi 'wycięto' przestrzeń między garbkiem a chrząstką przez co mój nos wygląda jak skocznia narciarska. Czy jest mniejszy? Oczywiście, że tak. Jest tak mały, że laryngolog stwierdził, że mam za małe kanały i dziurki do nosa jak u 5 latka co STRASZNIE utrudnia mi życie i orzekł, że jeśli chcę żyć normalnie to potrzebna jest kolejna operacja... Jestem zrozpaczona po ostatnich doświadczeniach z chirurgią nosa. naprawdę się boję i nie wiem czy dam rade przejść jeszcze raz przez takie piekło. Mam nadzieję, że pomogłam choć trochę osobom zainteresowanym. Pozdrawiam

Gość SYLVIA.H
WITAM.BYLAM PACJETKA DR CHICIAKA PELNA KOREKTA NOSA.TAKIEGO SWIETNEGO EFEKTU NAWET SIE NIE SPODZIEWALAM NOS WYGLADA SLICZNIE.CIESZE SIE ZE WYBRALAM DOBREGO SPECJALISTE WSPANIALY EFEKT OPERACJI,ZNAJOMOSC PRZEDMIOTU,ZAANGAZOWANIE I STARANNOSC.POLECAM TEGO SPECJALISTE.

Gość zibembs
przeciez o wiele lepsze notowania ma dr Pawel Szymanski z wawy

Gość Kasia Pluta
Witam serdecznie Przebylam jedna wizyte u doktora Chiciaka wraz z moja kolezanka. Obie zdecydowane bylysmy na operacje nosa. Ja w ostatniej chwili zrezygnowalam poniewaz dotarlo do mnie ze moj nos to nie jest najwazniejszy problem swiata i ze moge z nim zyc w takiej formie jakiej jest. Moja kolezanka zdecydowala sie na zabieg. Bylam przy niej w dzien i po zabiegu. Jej problelem byl garbek na nosie. Po zabiegu doktor usunal garbka z nadmiarem tkanki w wyniku czego nosek zapadl sie. Potrzebna byla operacja wszczepienia implantu aby przywrocic ksztalt nosa w ktorym zrobila sie przerwa. Kolezanka miala wszczepiony syntetyczny implant ktory nie przyjal sie, zaczal przebijac czubej nosa i konieczne bylo jego usuniecie. Kolejny zabieg polegal na pobraniu skrawka kosci biodrowej i wszczepieniu go d nosa aby go wyrownac. Rowniez ta operacja nie powiodla sie poniewaz po zagojeniu nos nie wygladal naturalnie. Kolejnym krokiem byla zmiana specjalisty i koncowa udana operacja byla poprowadzona przez pania laryngolog z Gdanska wspolpracujaca z chirurgiem plastycznym. Powyzsza historia wydarzyla sie 3 lata temu. Moja kolezanka u doktora Chiciaka zostawila okolo 12 tys zlotych i operacja wykonana przez doktora dwukrotnie musiala byc korygowana. Nie chce mowic ze doktor jest zlym fachowcem, poniewaz ja bylam swiadkiem tylko tego zabiegu ale w oparciu o moje doswiadczenie nie polecam tego fachowca.

Gość Kasia Pluta
Chcialam jeszcze dodac ze w przypadku mojej kolezanki ktorej zabieg nie powiodl sie korekta nie wynikala juz o tyle ze wzgledow eststycznych co zdrowotnych. Nos nie wygladal dobrze, ale pojawily sie takze klopoty z oddychaniem i to pomimo uprzednich kosztow finansowych w polaczeniu z wyczerpaniem operacjami sprawilo ze zdecydowala sie ona na ponowny zabieg ktory z pomoca innych lekarzy szczesliwie sie udal.

Gość tygryseek79
W 2007 roku zrobiłam sobie wymarzone piersi u dr.Chiciaka i niestety ale moje piersi odbiegają od moich wymarzonych i wyśnionych;( nie polecam tego chirurga ,uważam ,że to coś w rodzaju szarlatana a nie specjalisty).moje piersi są nie równe ,niestety jedna jest okrągła a druga trójkątna,nie mogę nosić dekoltów bo ten defekt jest bardzo widoczny,nie mogę nosić nieusztywnionych staników bo jedna pierś jest pod pachą, to po co do cholery ja je zrobiłam!żeby znowu się ich wstydzić!Kiedy do niego dzwoniłam z tym problemem, to z łaską pozwolił mi przyjechać na kontrole i na samym wstępie powiedział ,że żadnej korekty nie będzie robił,i że to jest normalne że jedna pierś może być rożna od drugiej ,bo w naturze nic nie jest jednakowe!takie ma podejście ten chirurg!zajebisty jest!!!a co tam jeden cycek kwadratowy a drugi trójkątny!jego podejście to zero profesjonalizmu i jak czytam te pozytywne opinie o nim to mi się chce śmiać(sama ze swojego przypadku wiem jak on namawia swoich pacjentów do pisania pozytywów o nim)...WMAWIAŁ MI ,ŻE PIERSI SIę WYRÓWNAJĄ !a jakby tego było mało te blizny mamucie ,okropnie duże szramy,minęło tyle lat a one są nadal duże i będą bo takie fatalne było szycie(już mam dosyć kupowania maści na blizny ,które niestety ale z takimi bliznami sobie nie poradzą).W ostatnim czasie sporo moich koleżanek zoperowało sobie piersi(nie u niego)i na prawdę mam porównanie, niestety moje piersi są do d..Nie polecam tego chirurga!!!

Gość Joanna 1978
Witam! Jeśli tylko mogę,chciałabym przestrzec wszystkich przed tym"lekarzem". Od początku...Gdy byłam dzieckiem,złamałam sobie nos.Złamanie było na tyle mocne,że kość zupełnie zasłoniła mi lewą dziurkę, a oprócz tego powstał garb. Po kilku latach zdecydowałam się na operację w klinice Certus w Poznaniu,właśnie u Chiciaka. Doktor stwierdził,że aby efekt operacji był dobry,należy pobrać chrząstkę z biodra,gdyż samo spiłowanie garba mogłoby spowodować,że nos byłby za mały w stosunku do twarzy.Poza skorygowaniem garba chodziło mi również o to,aby udrożnić lewą dziurkę nosa.Tak też po zapewnieniach lekarza miało sie stać. Po operacji przez jakiś czas nie mogłam chodzić(biodro),ale największe zdziwienie czekało na mnie po zdjęciu gipsu...Okazało się,że nos jest jeszcze bardziej krzywy niż przed operacją.Zauważyli to wszyscy poza doktorkiem który był bardzo zadowolony z efektów swojej pracy.Gdy zapytałam,dlaczego lewa dziurka jest tak samo niedrożna jak przed operacją odpowiedział,ze tego się nie dało zrobić.Aktualnie mój nos wygląda fatalnie. Widać miejsce nałożonej nierówno chrząstki,garbek jak był tak jest,na czubku w efekcie źle nałożonej chrząstki powstała dziwna kulka,a kość zasłania lewą dziurkę. Poza tym wszystkim na biodrze mam brzydką 10 cm bliznę(jakiś czas temu dowiedziałam się,że chrząstkę do takich zabiegów pobiera się zza ucha). Każde pytanie na temat tego co stało się z moim nosem wywołuje u mnie niemal depresję.Powoli coraz odważniej zaczynam myśleć o ponownej operacji.Byłam już na kilku konsultacjach. Za każdym razem lekarze twierdzili,że nie musze obawiać się efektu,bo gorzej już być nie może. Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia na maila. Aha- jeszcze coś. Doktorek w ramach asekuracji mówi po operacji,że to tak początkowo ma wyglądać,bo efekt będzie widoczny dopiero za rok. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tutetk
Proszę powiedzcie mi cos na temat Dr Chiciaka. Jak to z nim jest ciezko sie zorientować po tych wszystkich komentarzach. Sam już nie wiem co sądzic o tym Dr. Chciałbym zrobić u niego korekte odstajcych uszu. Boje sie blizn itd. Dr Chiciak jest chirugiem z długoletnim stażem i to jest glowny powód dla którego jestem zainteresowany wykonaniem u niego zabiegu. Czytam opinie na temat innych chirugow i tez widze ze jest sporo negatywnych opinni narazie nie znalazlem jeszcze chiruga ktory ma bardzo duzo pozytywnych opini. Boje sie ze zostane oszpecony w jakis sposob. Prośże niech wypowiadają sie osoby które robiły u Chiciaka korektę odstających uszu!!!

Gość mikkka34
WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE NA TYM FORUM ZGADZAJA SIE W 100%.Myslalam,ze czesc z Was przesadza i niestety zdecydowalam sie aby ten lekarz operowal mi nos i uszy.Na pierwszej konsultacji Pan doktor mily i uprzejmy,ale juz przed sama operacja jak i po opryskliwy .Umowilam sie ze z garbatego i duzego nosa zetnie mi garb i zrobi prosty nie zadarty nos!!! Zapytalam czy podczas tej operacji mozemy jeszcze skorygowac uszy na co chetnie sie zgodzil.Kiedy zglosilam sie na zabiego,kazal mi szybko sie przygotowac i isc na sale operacyjna bo przed nosem zrobi mi uszy.Zdziwilam sie i zapytalam dlaczego,przeciez umowilismy sie ze zrobi je w narkozie.Powiedzial,abym nie komplikowala sprawy i szybko sie przyszykowala bo na 9 przychodzi anestezjolog do nosa.Operacja uszu zostala wykonana szybko i w pospiechu ,pozniej narkoza i nos.Myslalam ,ze przymkne oko ,ze oszukal mnie z ta narkoza ale kiedy po tygodniu przyjechalam sciagnac szwy z uszu i nosa okazalo sie ze prawe ucho odstaje.Kiedy zwrocilam uwage powiedzial ze przesadzam mam nosic opaske i bedzie ok.Pozniej oswiadczyl mi ze gips z nosa mam sciagnac sama ,bo jego nie bedzie ,poniewaz idzie do szpitala.Szkoda ,ze nie powiedzial o tym przed operacja.I teraz najwiekszy problem:( Kiedy zdjelam gips okazalo sie ze mam malenki zadarty nosek ,opuchniety z dwoch stron.Mam szczupla pociala twarz i ten nos wyglada komicznie .Zadzwonilam do doktora i umowilam sie na wizyte po tygodniu,kiedy wroci ze szpitala.Myslalam,ze przeprosi,powie ze mozemy to skorygowac,ale nie doczekalam sie na to. W zamian zaczal krzyczec czy nie pamietam jaki nos mialam ,ze zrobil tysiace nosow i jak ja moge twierdzic ze cos jest nie tak.Kiedy zapytalam o te opuchniete boki powiedzial ze to nie jest opuchlizna tylko okostna i to tak zostanie.Przed operacja pytalam o koszt powiekszenia piersi i powiedzial ze jak przyjde na piersi to moze poprawic ten nos.Czy on ma ludzi za idiotow ? Spieprzyl mi nos a ja mam dac mu spaprac piersi? Skandal.Na koniec wizyty zapytalam czy zerknie na ucho bo tez odstaje ,wtedy chwycil mnie za kurtke i powiedzial ,zebym wyszla i delikatnie mnie wypchnal.Zebym wiedziala ze tak bedzie wygladal moj kontakt z tym lekarzem w zyciu nie dalabym sie mu dotknac. Uwazajcie i nie dajcie sie zwiesc jego zartom i usmiechom podczas pierwszej wizyty ,bo pozniej zmienia sie o 360 stopni i na pewno nie przyzna sie nigdy do bledu kiedy cos spieprzy.

Gość mikkka34
Dziewczyny mozecie odezwac sie do mnie na gg moj nr 2217902,albo podac maila,poniewaz chcialabym porozmawiac z Wami prywatnie nie na forum.

Gość Napastliwa Ksiezniczka
Nawet nie wiem od czego zaczac wypowiedz.Bylam u Pana doktora dzisiaj i naprawde chcialabym napisac cos milego ale niestety...Ok 1.5 miesiaca temu bylam u doktora Ciciaka na konsultacji powiekszenia piersi.Byl bardzo chaotyczny i niezorganizowany.Wizyta byla krotka i mialam mnostwo pytan w glowie.Ale coz...dostalam wytyczne jakie badania mam zrobic w celupowiekszenia biustu i umowilismy sie na dzisiaj na dalsza konsultacje.Dodam,ze zabieg mialam miec wykonywany w srode!!!!!Czyli za dwa dni!!!!!Dzisiaj pojechalam do pana doktora bardzo przeziebiona wiedzialam,ze zabieg sie nie odbedzie w zaplanowanym terminie skoro sie rozchorowalam,ale umowilam sie na wizyte,zrobilam badania,wiec chcialam je omowic,czy sa ewentualnie jakies przeciwskazania i umowic sie na kolejny termin.Poza tym sama pracuje z ludzmi i wiem jak to jest jak ktos w ostatniej chwili odwoluje wizyte,wiec pojechalam chora ,zeby wywiazac sie z terminu i zaplacic panu doktorowi za poswiecony czas.To co mnie dzis spotkalo jest oburzajace!Pan doktor jak zwykle sie spoznil,okazalo sie,ze nie jestem jedyna pacjentka umowiona na te sama godzine.Co juz mnie zaniepokoilo bo juz na pierwszej wizycie wydawalo mi sie (jak sie okazalo slusznie)ze ten pan ma duzy problem z organizacja...przyjal mnie wprawdzie pierwsza ale juz na dzien dobry byl opryskliwy i niemily.Czulam sie dziwnie w dodatku nawet nie wiedzial,gdzie jest gabinet nr 9!Przeszlismy caly korytarz,a potem zawrocil i stwierdzil ,ze to nie tu!Jak w koncu odszukal gabinet,w ktorym mial mnie przyjac juz na wstepie w sarkastyczny sposob oznajmil,ze skoro jestem chora to moglam zadzwonic,ze powinnam sie "cieplo nosic "skoro jestem przed operacja!Musialam mu sie tlumaczyc ,ze"cieplo sie nosilam"ale pracuje z ludzmi wiec ktos mnie zarazil,i ze przyjechalam na wizyte,bo sie umowilismy i chcialam ,zeby przejzal badania i zebysmy ustalili nowy termin.Ledwie moglam mowic naprawde zlozylo mnie strasznie jakies chorobsko,a ten pan jeszcze byl niemily.Pomijam fakt,ze w srode mialam u niego zostawic kilkanascie tysiecy zlotych.Niestety to nie koniec...jak juz sie wytlumaczylam,"ze nosilam sie cieplo"spojrzal na koperte z badaniami i zapytal"czy wszystko tam dobrze wyszlo"!!!nie wierzylam wlasnym uszom!Pan doktor nawet jej nie otworzyl!!!!Mnie pytal czy wszystko tam dobrze wyszlo!Z minuty na minute bylam w wiekszym szoku.Odpowiedialam,ze nie wiem czy dobrze wyszlo,ze to przeciez Pan doktor ma ocenic...zajrzal w wyniki laskawie,ale stwierdzil,ze przeciezz nie jest radiologiem....nawet nie wiedzialam co odpowiedziec.W koncu stwierdzil,ze mam "mu sie przypomniec"mial na mysli ze mam sie rozebrac.Rozebralam sie a pan doktor zapytal"to jakie tam mialy byc te protezy"nie pamietalam jakie ustalilismy on nie mial tego nigdzie zapisane ludzie!!!!W srode mialam miec zabieg a ja nawet nie wiedzialam jakiej wielkosci piersi bede miala!!!!Powiedzialam to do pana doktora ,odpowiedzial mi,ze mam nie byc napastliwa i ,ze mam nie byc ksiezniczkom!!!!!dziewczyny!!!Wyobrazacie sobie,ze lekarz ,ktoremu placi sie ciezkie pieniadze odzywa sie do was w taki sposob?Bylam w takim szoku,ze wstalam zapytalam ile place za wizyte i wyszlam!!!!!!Juz na pierwszej wizycie mialam mieszne uczucia co do osoby tego pana,ale po dzisiejszej moge tylko dr Chiciaka serdecznie odradzic.Ciesze sie ,ze sa kobiety ,ktore sa z niego zadowolone,ze nie placzemy tu wszystkie.Ale osobiscie moge sie tylko cieszyc,ze dopadla mnie ta infekcja i do zabiegu nie doszlo...Pzdr "Napastliwa Ksiezniczka"

PS przepraszam za bledy ort pisalam to zdenerwowana;)

Gość napastliwa księżniczka
Właśnie dotarła do mnie wiadomość opisana przez tą juz niedoszłą pac-jetkę. Otóż była dokładnie konsultowana na przełomie pażdziernika i listopada. Opisałem przebieg operacji, ustaliłem wielkość protez, zleciłem badania. Termin operacji został ustalony na początek stycz- nia. Zadzwoniła po Nowym Roku, aby raz jeszcze się pokazać i przedstawić wyniki badań. Ustaliliśmy spotkanie na poniedziałek na godz. 12 : 00. W klinice byłem zaledwie 5 minut po czasie. Ustaliłem, że najpierw zostanie przyjęta Pani Matelska z uwagi na fakt, że była bardzo przeziębiona i ledwo mówiła. Do gabinetu weszła nadąsana trudno mi okreslić z jakiego powodu. Poprosiłem o zajęcie miejsca,pokazała mi badania, które przyniosła, ale nie wszystkie, bowiem nie było morfologii krwi i u. krzepnięcia. Zażądała ode mnie pokazania protez, które miały być wszczepione. Powiedziałem, że z uwagi na silne przeziębienie operacja nie odbędzie się wcześniej niż za miesiąc i wtedy pokaże jej cały zestaw proptez. Powiedziałem także, że

Gość napastliwa księżniczka
także, że niepotrzebnie przyjeżdżała do kliniki w takim stanie zdrowot nym i że mogła odweołać konsltację telefonicznie. Wyszła obrażona. TUTAJ MOZNA NAPISAĆ O LEKARZU WSZYSTKO CO SLINA NA JEZYK PRZYNIESIE BEZ ZADNYCH KONSEKWENCJI> OCAKUJE OD MODERATORA PORTALU USUNIECIA TEJ KRZYWDZACEJ INFORMACJI. dr n. med. Wojciech Chiciak

Gość chyba nie do
końca można wszystko napisać. Jeśli uważasz, że jest to nieprawdą, a Ty poczułaś się urażona/y, zawsze możesz zgłosić sprawę do prokuratora.

Witam Forumowicze:) Pojawilam sie dzis na portalu,zeby wyrazic pozytywna opinie o doktorze Tomaszu Dydymskim,ale poniewaz zauwazylam ,ze "szanowny"pan doktor Chiciak odpisal na moja,jak to nazwal"krzywdzaca:opinie odniose sie do jego wypowiedzi.Po pierwsze panie doktorze,nie mam zadnego problemu,zeby podpisac sie na obecnym forum imieniem i nazwiskiem ,jesli podejme taka decyzje!Natomiast pana obowiazuje tajemnica lekarska i uzywanie na forum mojego nazwiska jest co najmniej niepowazne!Od lekarza oczekuje sie przede wszystkim dyskrecji ,tym bardziej w tak delikatnej dziedzinie,jaka jest medycyna estetyczna.Pana brak profesjonalizmu jest zatrwazajacy!Nie napisalam w swojej opini niczego co nie bylo zgodne z prawda!I powtorze to za kazdym razem ,jesli ktos mojej opinii sobie zazyczy.poza tym to smutne,ze nawet w probie obrony i podwazenia mojej opinii mija sie Pan z prawda.I proponowalabym kupic sobie nowy zegarek bo w klinice pojawil sie pan duzo pozniej spozniony niz 5min ,o ktorych pan wspomina...i nie "zadecydowal"pan ,ze wejde pierwsza do gabinetu,tylko pana o to poprosilam.Poza tym nie "zazadalam"pokazania protes tylko rowniez o to poprosilam.Zamiast potraktowac moj komentarz jako konstruktywna krytyke pan zachowuje sie jeszcze bardziej nieprofesjonalnie!To jest po prostu karygodne...umiescilam moja opinie wlasnie po to ,zeby przestrzec przed panem inne pacjentki.Ja moge sie tylko cieszyc ,ze do zabiegu nie doszlo,Drodzy forumowicze...dodam jeszcze,ze pojawilam sie u doktora Chiciaka z polecenia znajomej i pomijam ,ze na pierwszej wizycie pan doktor byl bardzo rozmowny na temat wlasnie tej znajomej ,co juz mi sie nie spodobalo .Pomyslalam sobie,ze przeciez obowaizuje go tajemnica lekarska i nie ma prawa opowiadacz,ze zrobil komus piersi za darmo!Poza tym wyobrazcie sobie,ze po mojej opinii w internecie zadzwonil do niej obuzony i uzywal wulgarnego slownictwa w stosunku do mnie i mojego partnera ,z ktorym bylam na konsultacji!!!!Wyobrazacie sobie????Panie doktorze!Zycze wiecej profesjonalizmu!Prosze sie lepiej skupic na procesach,ktore trwaja przeciwko panu.A teraz dla odmiany cos milego:)jestem juz po operacji piersi!!!!idac za ciosem i czytajac pozytywne opinie w internecie zglosilam sie na konsultacje do doktora Tomasza Dydymskiego do kliniki Solumed.Bylam naprawde bardzo zniechecona po doktorze Chiciaku,wiec nie oczekiwalam wiele...i tu spotkalo mnie pelne zaskoczenie!Konsultacja trwala godzine i nie dlatego,ze tyle mialam pytan...ja tych pytan w ogole nie musialam zadawac.Pan doktor w sposob rzeczowy opowiedzial mi o majacej mnie czekac operacji.Juz na pierwszej wizycie dobralam sobie wielkosc implantow.Dostalam specjalna elastyczna koszulke, pod ktora wkladalo sie implanty i moglam ocenic jak sie w danym rozmiarze czuje.Bylo to naprawde potrzebne poniewaz pozwalalo ocenic jak okreslona wielkosc wyglada na naszym ciele.Pacjentce brakuje wyobrazni zeby ocenic jak beda wygladaly w danym rozmiarze implantu.Wyszlam z konsultacji bardzo zadowolona i umowilam sie na termin.Dzis jestem 3 tyg po operacji i z efektow jestem bardzo zadowolona.Pan doktor dobral mi idealna wielkosc piersi sa ksztaltne i rowne,mimo ze moja lewa piers byla troszke mniejsza:)blizny sa prawie niewidoczne!!!!:))))Podczas operacji piersi Pan doktor zrobil mi rowniez korekte uszu i rowniez wyszlo pieknie:)Jestem rowniez zadowolona z kliniki.Personel jest profesjonalny,dyskretny i pracownicy wykazuja sie duza empatia.Naprawde serdecznie polecam:;)

Gość ojojojojojojoj......
zgodze sie ze to szczyt bezczelności pisać na forum nazwisko pacjentki. Pacjenci mogą wydawać opinie o lekarzach , którzy sami sie promują medialnie i biorą wielką kase za usługe (wiec mamy prawo sie wypowiedzieć czy wykonanie usługi nam sie podobało czy nie) a lekarz jest obowiązany tajemnicą lekarską !! Nie ma prawa pisać nazwiska pacjentki. Napastliwa księżniczko ja na Twoim miejscu podjełabym jakieś kroki prawne za coś takiego...na pewno obowiązuje jakaś odpowiedzialność za ujawnianie danych pacjenta...

Dokladnie!!!!Wyobrazacie sobie ze lekarz ujawnia na forum nazwisko pacjentki?Skandal po prostu!!!!Nie napisalam w swoim poscie niczego co jest niezgodne z prawda i nie wstydze sie tego.Lekarz ujawniajac moje nazwisko narazil sie na konsekwencje prawne ,ktore mam zamiar wyciagnac.Nie bedzie to pierwszy proces tego pana wiec powinien sie przyzwyczaic:)Moge sie tylko cieszyc,ze w moim przypadku nie doszlo do zabiegu i nie zostalam bardziej skrzywdzona przez tego pseudo lekarza.Pozdrawiam serdecznie Forumowiczow i pamietajcie ladne cycki u doktora Dydymskiego;)

Gość karygodne,jak tak mozna!!!
Współczuje Wam dziewczyny,to jest niedopuszczalne i karygodne żeby lekarz podawał nazwisko swojej pacjentki - a gdzie tajemnica lekarska,gdzie etyka lekarska i gdzie odpowiedzialność lekarska ....... gdzie.....???? Jak takie cos mozna nazwać - czy nie jest to zwykłe chamstwo? Lekarz który świadomie reklamuje się na różnych forach internetowych,jest tym samym osoba publiczna i jeżeli cos reklamuje to do ch....y niech wykonuje to dobrze,w dodatku gdy każe sobie sporo płacic. Pacjentka ma prawo opisać swoje odczucia a tym bardziej jeżeli została okaleczona czy oszpecone - czy do Was lekarzy to dociera? Nie raklamujcie się to,nik nie będzie pisał o Was.

Gość gość
Do pani - sedzina-. Czy Pani nie wiedziała, ze pan doktor Wojciech Ch. siedzi na forach, nawet portalach randkowych ,

Gość gość
zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!

Gość gość
zdecydowania odradzam operacja zmniejszenia piersi to całkowita tragedia

Gość gość
operacja u tego lekarza to katastrofa szwy nie wyciągnięte piersi to tragedia brodawki zniekształcone i tak wygląda operacja i jej efekty opłakane do dziś leczę się na depresję