Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaamyyyk

Weekendowe nauki przedmałżeńskie we Wrocławiu - pomocy

Polecane posty

Gość Kaaamyyyk

Musimy odbyć z narzeczonym nauki w jeden weekend, ponieważ tylko na tyle może przyjechać do Polski by je zaliczyć. Czy ktoś wie, gdzie we Wrocławiu można je odbyć? Proboszcz powiedział mi tylko, że w mieście jest coś takiego ale muszę sama poszukać. Bardzo proszę o pomoc.

Gość maadziula
sama bym sie zapisala dajcie znac

Gość Kaaamyyyk
Niestety chyba nikt nie ma pojęcia o tym tak jak ja:(

To zależy czego oczekujecie od tych nauk- jeśli to ma być tylko wypisanie świstka to odpowiedż już macie, jeśli jesteście skłonni poświęcić weekend na nauki w przyjemnej atmosferze i mieć z nich pożytek to polecam Duszpasterstwo Akademickie na Bujwida. Nauki są w czerwcu. Teraz nikt nie jest w stanie zagwarantować na 100% że sie odbędą- to zależy od chętnych a ich jak dotąd nie brakowało bo te nauki cieszą się ogromnym zainteresowaniem- w kościele brakuje miejsc :) jeśli byłabyś zainteresowana to będe kontrolować sytuację i dam znać co i jak

Gość w tarnobrzegu przy
kosciele na ul 3 maja sa szybkie nauki. oplaci sie wam nawet z wroclawia przyjechac. wpisz w google ul. 3 maja tarnobrzeg kościól i napewno wyskoczy telefon, wystrczy zadzwonic i sie umowic.

To jest pewne z tym Tarnobrzegiem? Bo ja bym sie zdecydowala i mam nadzieje ze nikt mnie przez telefon nie opieprzy... Mam podobna sytuacje - wpadniemy do Polski tylko na tydzien pozalatwiac formalnosci.

Gość nalepiej to zadzwon z
zagranicy do tarnobrzega. my tak zrobilismy.

Gość nalepiej to zadzwon z
nikt cie nie opieprzy. a nawet jakby to sie nie przejmuj. warto sprobowac. zadzwon i powiedz jak sprawa stoi i czy znajdzie sie jakies miejsce dla was aby wam powykladac szybkie nauki...

Gość gość
Proponuje zajrzeć na stronę www.pomagamyinnym.pl. Bardzo fajne kursy w formie weekendowej prowadza kapucyni we Wrocławiu. I te jest po pierwsze pewny kurs i na dodatek dobrze przygotowany