Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iustitia90

Zmiana koloru włosów - z czarnego na blond

Polecane posty

Gość iustitia90

Nie mówcie, że jestem wariatką - wiem. Jestem zdecydowana, moje włosy są supersilne więc przeżyją. Tylko nie mam konkretnego planu jak dokonać tej transformacji - macie jakieś pomysły? Dodam, że chciałabym do wakacji to załatwić - dla pewnego młodego boga :D

Gość jak do wakacji to spoko
:)radzilabym aby ta przemiana zajal sie fryzjer.na poczatek moze jakis balejaz i tak co jakis czas , az w koncu pozostanie blond.

Gość robisz to dla faceta
czy dla siebie?:-o

Gość iustitia90
Hmm... dla siebie, a chcę zrobić do wakacji żeby ślicznie wyglądać a nie być w połowie przemian, np z odrostami do ramion :)

Gość zależy co komu pasuje
lepiej tak drastyczną przemiane przeprowadzic u fryzjer,efekt będzie lepszy i włosy mniej zniszczone.Albo rozjasniaj je stopniowo za pomocę blond pasemek az dojdziesz w calości do blondu.

Gość kotkotowy
ja to zrobilam w domu. Kupilam dwa dekoloryzatory Garniera, i blond jaki chcialam. Nalozylam dekoloryzator, rozjasnil nierowno troche ale juz mialam jasno-rude. Potem wlosy sa tak wrazliwe ze mozesz nalozyc blond i zlapie. Podobno. Ja zostalam na chwile z rudymi bo mi sie spodobaly a potem rozjasnilam pasemkami o blondu co juz dla fryzjera nie bylo problemem. Wlosy mialam silne, mam dalej, kondycje maja gorsza ale dbam o nie, kupilam cement odbudowujacy i jest ekstra! Wszyscy sie za glwe lapali jak powiedzialam ze zrobie to sama. Ale : 1. wlosy mam do pasa prawie, koszt dekoloryzacji i farbowania u fryzjera jakies 340-400zl 2. zaden fryzjer mi nie da gwarancji ze wyjdzie i jak wyjdzie i ze w ogole jeszcze bede miala wlosy (tak mowili) wiec doszlam do wniosku ze jak zrobie sama to gwarancje mam ta samą, a 4 stowki w kieszeni. Jakbys miala pytania to sluze radą!

najlepiej, jak ktos już doradził, stopniowo - pasemka u fryzjera. Bo inaczej efekt może być... hmm... interesujący ;)

Gość kotkotowy
cement odbudowujacy Kerastase. Wpisz sobie chocby w allegro i zobaczysz. Swietna odzywka, dosc droga aleodbudowuje jak zadna. Mozna tez zrobic taki zabieg w salonie kerastase, ale kosztuje to sporo, a tak masz ala butelke. Do kupienia w salonach albo np na allegro :)