Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brett

PIELĘGNIARSTWO NA UJ

Polecane posty

Gość TARGI PRACY KRAKÓW
Serdecznie zapraszamy na Medyczne Targi Pracy - MedPharm Careers, które odbędą się w Krakowie 6 listopada 2011 Miejsce: Park Inn Hotel, ul. Monte Cassino 2, Kraków Godziny: 11:00-18:00 Link2europe

Gość TARGI PRACY KRAKÓW
Serdecznie zapraszamy na Medyczne Targi Pracy - MedPharm Careers, które odbędą się w Krakowie 6 listopada 2011 Miejsce: Park Inn Hotel, ul. Monte Cassino 2, Kraków Godziny: 11:00-18:00

Gość milusia28
Witam. Mam kilka pytań odnośnie tego kierunku. Z góry uprzedzam, że jestem świeżo po rekrutacji i w każdej studenckiej dziedzinie jestem zielona, zatem proszę o łopatologiczne odpowiedzi ;p 1) Na jakich ulicach odbywają się zajęcia? (pytam by zrobić rozeznanie w terenie i pomyśleć nad akademikiem) 2) Z którego akademika będę mieć najbliżej na zajęcia i jakie są koszty miesięcznego pobytu w nim? 3) Jeśli ktoś wie, to przyda się też spis przedmiotów, a może i nawet podręczników coby się podszkolić już przez wakacje. Z góry dziękuję za pomoc. Pamiętajcie, że kiedyś każdy przez to przechodził. Pozdrawiam, Mila

Gość gość
Stanowczo odradzam tę uczelnię! Zdobądź prawo wykonywania na innej uczelni, będziesz zdrowsza, spokojniejsza i uśmiechnięta. Nie polecam ani studiów I ani II na Uniwersytecie Jagiellońskim. Na tych pierwszych przemaglują Cię tak, że nie będziesz wiedziała jak się nazywasz. A na drugich zjazdy będziesz miała co tydzień, musisz zdać egzamin B2 z języka angielskiego i przeżyć monografię, której nie masz na innych uczeniach. Dodatkowo sprowadzony jest bank pytań podczas obrony. Tylko na UJ będziesz musiała wkuwać zagadnienia potrzebne do tego, aby skończyć te studia. Na innych uczelniach będziesz czuła pomoc i zrozumienie ze strony wykładowców, nie przeżyjesz cyrku i wcześniej będziesz wiedziała jakie pytania "wylosujesz" podczas swojej obrony ;)

Gość Natalia_90
Jeżeli UJ =CHujOT to szczerze odradzam. Jest dużo nauki, to prawda - jak wszędzie... ale kadra nauczycielka jest po prostu zdrowo szurnięta... Chore, sztywne zasady, które chyba nie były zmieniane od wieków... Jestem tegoroczną absolwentką pielęgniarstwa na UJ i nie znam osoby na tym kierunku które by poleciły CMUJ do studiowania pielęgniarstwa. Na innych uczelniach dziewczyny mają SPORO łatwiej , nie gnębili ich na praktykach z głupich samokształceń, egzaminy były do zdania, zdecydowanie mniej stresów na innych uczelniach... Są takie braki że właściwie wszędzie potrzebują pielęgniarek.