Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Pudernica

MAT NON STOP!!!

Polecane posty

Gość Pani Pudernica

mam pytanieo puder- chcialabym wiedziec, jaki jest dla was najlepszy puder matujący i jaki moglybyscie mi poleciec-----> mam cerę tłusta i w tej chwili stosuje puder Bourjouis taki sypki......jest do niczego...skora się swieci po 2-3 h;/;/ a ja potrzbuję czegoś takiego na caly dzien, zeby cale 24 h skora byla idealna...jakies propozycje??

Gość Pani Pudernica
up

Gość vinca
obawiam sie, ze taki nie istnieje :( ja uzywam tego LOREAL PERFECT MATCH , i stwierdzam ze jest najlepszy jaki mialam:)

był taki topic ze jakas tam dziewczyna uzywała na twarz bardzo sie przetłuszczająca oliwke z rossmana Hipp , czy jakos tak ponoc rewelacyjna (bo wiadomo ze skóre tłusta tez trzeba nawilzac ) no i ona brała przecierała tą oliwka skóre chwilke czekała i reszte uswała chusteczka czy jak by \"polerowała ja\" tą chusteczka ponoc cały boży dzien miala mat na twarzy moze kup i wyprobuj koszt ok 10 zł ale tylko w rossmanie jest. a puderek chyba juz nie bedzie potrzebny ani nie bedzie zatykał porów, moja kolezanka miała M. Astor i ponoc była zadowolona:)