Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PotrzebujePomocy

Pozytywne Myślenia..Pomóżcie Bo nie daje rady

Polecane posty

Gość PotrzebujePomocy

Witam.. mam ogromny problem... :( jestem straszną pesymistką.. Wogóle to mam wrażnie że nie jest ze mną za dobrze.. mam tysiąc myśli na sekunde-oczywiście tych złych. Ciągle myśle co sie nie tak stanie itp. Jestem tym już bardzo zmęczona, nie potrafie tak życ :( Bałagan w mej głowie prowadzi do braku chęci życia (: naprawde nie daje sobie już rady. Jestem straszną pesymistką.. nie mam poczucia włąsnej wartości wydaje mi się że jestem zerem,przez co nie układa mi się w związku jestem starsznie zazdrosna.. tak naprawde nie pamiętam kiedy ostatnio się śmiałam:( Od kilku miesięcy na mojej twarzy widać tylko smutek.. Moja najlepsza koleżanka ostatnio powiedziała mi.. "Byłas taka radosna.. engergiczna i usmiechnieta,co sie z tobą dzieje'' naprawde ze mną jest fatalnie..nie daję sobie rady z niczym. W ziazku mi się nie układa.. w szkole tak samo.. z rodzicami mam daremne kontakty.. nie daje sobie rady!! :(:(:( Musze zorbić pożadekw s wojej głowie bo wyląduje w jakimś psychiatryku,wogóle to chyba mam depresje , od pewnego czasu biorę leki uspakające.. nabawiłam się nerwicy przez to wszystko. Chce wkoncu zacząć normalnie żyć bo w takim stanie nie da się żyć.. to jest nie wyobrażalne.. ja już nie mam sił.Dlatego chce to zmienić. Proszę nauczcie mnie pozytywnego myślenia... :( Wiem że sa tutaj ludzie , którzy naprawde potrafia pomóc i włąsnie do nich zwracam się z prośbą,bo nie mam się do kogo z tym zwrócić a naprawde wiem że źle ze mna.POMOCY:(

Gość tomanti
jezeli moge miec dla Ciebie rade to powiem tak mialem podobny okres w zyciu totalna deprecha zostawilem prace znajomych nie wychodzilem z domu nie spalem nie jadlem siedzialem palilem i pilem, pewnego dnia znajomy zabral mnie z rana do lekarza mimo ze bylem temu przeciwny i kompletnie negatywnie do tego nastawiony i tu sie mylilem bylem u naprawde super lekarza ktory mi pomogl moze jeszcze nie jest wszystko kolorowo ale nawet jak mi sie zbiera to nie przezywam juz tak tego strasznie i przynajmniej funkcjonuje, jezeli masz naprawde taki problem moge podac Tobie namiary tego doktora jesli jestes z wwy pozdrawiam

Gość jestem nikim
z tym linkiem jest coś nie tak :(

Gość PotrzebujePomocy
dziekuje