Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam.....................

Dlaczego polacy tak nienawidzą USA?

Polecane posty

Mógłby mi to ktoś wytłumaczyc? Pytam serio.

Gość Takie jest zycie
a kto powiedzial ze nie nawidza????:o Ja tam osobiscie uwielbiam:):):):) mam tam sporo znajomych i rodzine:D:D:D

Gość LindaEwangelista
Nie mam nic przeciwko USA

Gość martusianiuniaAAA
no chyba odwrotnie!!!!!!!! wszyscy mysla ze tu jest tak super :) i zyje sie jak w niebie..... a wcale tak przeciez nie jest

Gość hamerykan
nienawidzą???ty chyba coś cpałes/aś?? ;) przeciez kochamy ich najbardziej na świecie,kupujemy ich sprzet wosjkowy,walczymy za interesy ich koncernów naftowych i wojskowych,nazywamy ulice imionami ich przywódców i prezydentów a cała europa nazywa nas nie bez powodu "osłem trojańskim usa" a ty mówisz o nienawisci?? W Grecji to im ostatnio ambasade puscili z dymem ;) Niestety stosunki na lini Polska-usa przypominają układ pomiędzy starą,bezzebna biedna ku..ą(Polska) a podstarzałym,zadłuzonym tłustym alfonsem(usa)

robię lody niggerom za 5baksów na bronxie :(

Gość giani jik
gdyby nie Ameryka, a konkretnie najlepszy prezydent USA w historii tego kraju R.Reagan dalej siedzielibyśmy w socjaliźmie skazani na wieczną przyjaźń z Wielkim Bratem ze wschodu Ja czuję duzą sympatię, byłem w Usa kilkakrotnie i Amerykanie są o wiel milsi i przyjaźniejsi niż Angole z tą swoją pieprzoną pompatycznością i wieśniactwem

Gość giani jik
musze przyznać ze bardzo mnie podnieca widok bezdomnych grzebiących na śmietnikach,dzieci w beczkach i kontenerach że smieciami,zebrających ludzi itp.a wszystko to w otoczeniu plastikowych marketów i pozłacanych światyn katolickich :) dziekuje ci ameryko,oazo demokracji gdzie za niepoprawnośc polityczną traci się prace a 1/3 ludnosci nie ma ubezpieczenia zdrowotnego :classic_cool:

Gość giani jik
zdaje się że ta 1/3 mieszkańców to afroamerykańskie lenie

własnie.gdyby nie ameryka to było by tak jak w latach 70-tych,zero bezrobocia,zero bezdomnych i zadnych głodnych dzieci,skandal!!!!Nie mielbysmy wspaniałego jedzenia które powoduje nowotwory oraz wyscigu szczurów.ten tepy polski motłoch powinien podziekowac jankesom ze nie wprowadzili im demokracji za pomoća bomb kasetowych i napalmu jak w innych krajach :classic_cool:

Gość giani jik
ale i tak kocham ich tluste,czarne pałki w mym zaropiałym odbycie,gniezdzie aids i malarii :P

Gość giani jik
słabe te podszywy 💤

Gość Simon M.
Moją pałke polki kochać,w odbyt i bez gumki ;)

Gość Polka głupolka
mam aids-a :( ale to i tak nie jest zbyt wysoka cena za noc z czarną pałą bez gumki :classic_cool:

Gość polako-hamerykanin
super topik.

ja nie lubie Usa bo...mam tam rodzine i oni uwazaja nas za gorszych...moim obrazem stanow jest tylko moja rodzina. Mam nadzieje zmienic to zdanie...

Gość pomaranczowsza
gaini jik - ty sie chyba nasluchalas podchmielonego ojca, co to nie lubil socjalizmu, ze gadasz takie glupoty o reaganie :D :D :D ten facet to byl praktycznie imbecyl, niewiele madrzejszy od w, tyle, ze prezencje mial na schwal. z socjalizmu to wyszlismy dzieki temu, jak ogolnie bylo na swiecie, dzieki temu, ze wielki brat ze wschodu przez chwile byl rzadzony przez goscia na poziomie. reagan nie byl najlepszym prezydentem nawet dla usa. dokonal takiego spustoszenia, ze ludnosc usa jeszcze do dzis dnia przez to cierpi. ale ty dzidzia takich rzeczy nie wiesz, bo swoja wiedze opierasz na powierzchownych gdybaniach przy stole :P

Gość do bialego motyla
a ciekawe za co wy ich uwazacie ??? ja slyszalam o takich poszkodowanych polakach, co to maja rodzine na zachodzi i im nie sla tysiacami dolarow/euro :P wiec rodzina z zachodu jest be. najlepiej ich teraz z zemsty okrasc i obmowic. podejzewam, ze nikt cie motylu nie uwaza za gorszego, tylko rodzina nie sprostuje waszym wymaganiom, wiec trzeba wymyslic powod dlaczego...

Polacy sa raczej zakochani w USA, choc oczywiscie akcja powoduje reakcje, i zdarzaja sie przewrotne wyjatki ;) Ale generalizujac, Amerykanin przyjezdzajacy do Polski spotyka sie z sympatia pomieszana z podziwem (nie to, co np. Rosjanin czy Ukrainiec), czym wybitnie wyrozniamy sie na tle Unii Europejskiej, gdzie Bush postrzegany jest jako terrorysta nie mniej grozny niz Hussain. Moja kolezanka Amerykanka byla zaskoczona po przyjezdzie do hiszpanii, z jaka niechecia i lekcewazeniem sie tam spotkala, od Hiszpanow poczawszy, na Australijczykach skonczywszy. W Polsce bylaby gwiazda. A o naszych rodakach w USA to w ogole nie ma co rozprawiac, bo tacy z nich Amerykanie jak ze mnie Angielka (mieszkam w Anglii).

Gość warto sie zastanowic

Gość waldens-glandens
Polacy to naród wredny, fałszywy, leniwy i podatny na nałogi!

Gość opalinski
lll

Gość Reagan był najlepszy
Jako aktor. Hoower był też niezły. Zwłaszcza jak imprezował w sukienkach. Chmm odnoszę wrażenie że u nas w polityce się teraz wzorują na tym;)

Gość Stany to fayowy kraj
Co wy gadaćie. Normalnie powinien być w Ue.

Gość ***Hirek**
nienawidzimy bo tam pełno asfaltow jest,do tego jeszcze ten prezydent bambus!!!!!polska dla polakow, afryka dla bambusow!!!!!!!!!!

Gość USA śmierdzi
Korporacje, wspieranie Izraela w zbrodniach, brudne wojny ( w Iraku zabili milion cywilów), dwólicowość i chciwość. Wobec nas też są nie w porządku: oszukańczy ofset za nieloty F-16, wizy, lekceważenie naszych świąt narodowych, Sprawa Traczy (wydymali nas jak dziwkę), konrakty w Iraku i wiele innych kwestii USA=SYF taki jak dawny ZSRR albo i gorszy