Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam.....................

Dlaczego polacy tak nienawidzą USA?

Polecane posty

Gość sdfghjkjhgf
tak czy siak jestes brudasem

Gość sdfghjkjhgf
pierdol sie prudasie zajebany

Gość podlizujemy sie im
nic nie mamy a jak byśmy sie podlizali arabom to byśmy chociaz tania ropę mieli bo 2 łz za bezyne a reszta to podatek dzirawe na drogę Wenezuela, kraj o najtańszej na świecie benzynie - od 9 do 13 groszy

z tych 10 mam tyle kasy co ty przez cały miesiąc nie zarobisz zapierdalac przy łopacie ,ba takie ciule jak ty musza płacic zeby poruchac ,niestyty tępy hujku nikt nie mówił ze bedzie ci w zyciu łatwo a teraz bedziesz miał jeszcze gorzej bo spotkac mnie na swojej drodze to kleska zyciowa dla człowieka to jak fatum ,zyc ci nie dam frajerku

bedziesz czuł brudasa na sobie i błagał boga takimi oto slowy w modlitwie jezuniu jezuniu zabierz budasa ode mnie ...mam go dość ...boje sie go ...zabierz brudasa ...zabierz brudasa ...

Gość Pizdokleszcz Czarny Peng
Polki uwielbac moja czarna palka, one myslec ze czarna palka byc duza bo stireotypi. One nie wiedziec, ze najwieksze palki naukowo potwierdzone miec araby a potem slowianie, polki byc glupie. Zawsze jechac do polski i gniezdzic moja czarna dzida w rozjuchana polska cipa. Polki gud biczys. Pytani do polaki. Dlaczego w USA rzadko byc zwiazek biala baba z czarny chlop ? Bo babki z zagranica wiedziec, ze czarny chlop byc glupszy i miec AIDS i miec mala palka.

Gość bo czuja sie panami swiata
bo Polska jako panstwo klania im sie w pas... Ale cenie ich za jedna rzecz. Za to, ze mimo, ze to zbiorka narodowosci roznych jest, ze maja bardzo krotka historie (i jakze niechlubna...) maja silne poczucie tozsamosci narodowej. Szkoda, ze nam tego brak :(

Gość xDD. biedromka ^^
ja lubie USA tam jest moja siostra i tez sie tam wybieram w wakacje 2011 ; d MOŻE

Gość gość
nie mścij się, mszcza sie tylko słabi i prości ludzie, ludzie inteligentni czekają aż karma wykona za nich całą robotę .

Gość gość
Przy impakcie aż zatyka cwelu (Ceres 1000km)a twoja miejscówka już nie istnieje zniszczyłem ją Antymaterią.A te swoj***ajeczki opowiadaj w swoich kościółkach masz POZAMIATANE !!!

Gość klos
Bzdura, my lubimy amerykanów tylko polityków mają takich którzy zamiast inwestować w rozwój kraju i ludzi inwestują w wojny i zabijanie ludzi.

Gość gość
a ja bardzo lubie obciagac amerykanom :)