Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 trudnoo zrobic

Ej faceci

Polecane posty

Go艣膰 trudnoo zrobic

odpowied藕cie mi na takie pytanko (dziewczyny te偶 mog膮 si臋 wypowiedzie膰 je艣li b臋d膮 zna艂y odpowied藕 :P ) po dyskotece znajomy kolega zaprasza Ci臋 do pokoju po czym zaczyna sie do Ciebie dobiera膰... wiesz , 偶e tego nie zrobisz (sex) ale ca艂ujesz si臋 z nim i inne pieszczoty, ale bez stosunku po czym ptak mu staje i chce w ciebie wej艣膰 na to ty: 偶e NIE 偶e nie chcesz i koniec a on wkurzony, 偶e tyle sie nastara艂 i NIC co my艣li o takiej dziewczynie ch艂opak??? je艣li pozwala ona na pieszczoty, ale nie na pe艂ny stosunek??? Spotka艂am si臋 z ta sytuacj膮 nie raz i nie wiem co jest nie tak bo zawsze po takim zdarzeniu ch艂opak pzrestaje sie odzywa膰 :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pamport
po takiej akcji pozwalam na kontakt wzrokowy, ale nie pozwalam na rozmow臋:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
pamport >>> ale kim jeste艣 facetem czy kobitk膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milena30
mysle , ze sie wkurzyl , meskosc urosla:D nie trzeba bylo, na cokolwiek pozwalac,a potem sie wycofywac,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
Wujek>>> co by艣 pomyslal po takiej akcji o fajnej dziewczynie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamport
facetem oczywi艣cie-opisa艂em swoj膮 reakcj臋 na dziewczyny gupi膮 akcj臋:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
pamport >>> wi臋c ja na odwr贸t pozwolilabym juz tylko i jedynie na rozmowe 偶eby mi to wytlumaczyl ale ciezko byloby mi spojrzec w oczy bez wyjasnienia musze nadmienic ze ja nie d膮偶y艂am do jakiegokolwiek zbli偶enia to zawsze jest ich od pocz膮tku inicjatywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
mam 24 lat :( jestem kobieta czy dziewczynk膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamport
nazwij j膮 jeszcze dzianin膮;) og贸lnie gupi topik;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
pamport >>> ale dlaczego nie pozwoli艂by艣 na rozmow臋 tylko na kontakt wzrokowy? wyt艂umacz mi prosze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
fizycznie jestem dojrza艂a zapewniam ;) ale psychicznie jeszcze nie do ko艅ca gotowa :O pamport >>> g艂upi topik nazwa艂e艣 wiem wiem , 偶e zaden z was nie lubi takich sytuacji, lae czy kiedykolwiek wczuwacie sie w sytuacje i uczucia drugiej osoby? czy wtedy myslicie tylko i wy艂膮cznie jednym..? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
偶eby艣cie nie mysleli , 偶e jestem jak膮艣 j臋dz膮 min臋艂o sporo czasu , a ja nadal siebie obwiniam , 偶e pozwolilam , aby do tego doszlo ( a raczej do czego nie doszlo) i nawet mi o szkoda (pomimo, 偶e ma 偶one i dzieci :O ) ale to nie jedyny przypadek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamport
oj nie pisa艂em tego serio;) rrrwa przecie偶 sex jest przyjemny tylko je偶eli obie strony tego chc膮,aje偶elifacet nie umia艂 uszanowa膰 twojej decyzji to powinna艣 jeba膰 cio艂ka;) po prostu nie rozumiem czemu to prze偶ywasz inna kwestia,偶e jak zaczyna si臋 pieszczoty, a p贸藕niej si臋 nas wystawia to powoduje b贸l cohones i frustracj臋;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
on uszanowal moja decyzje no bo przeciez nie wzi膮艂 mnie na si艂e a na drugi dzie艅 rano przyszed艂 i chcial sie jeszcze przytuli膰 ehhh , ale ja go odrazu odepchn臋艂am bo by艂o mi ju偶 wtedy bardzo g艂upio , nawet zagadywa艂 (nie bylismy sami) , ale teraz nie wiem co o mnie mysli (pewnie nawet nie ma na to czasu, a ja jak g艂upia przezywam to ca艂e zaj艣cie jak za ka偶dym razem)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
a mo偶e przezywam to dlatego, 偶e jest prawdopodobne, 偶e moge za nied艂ugo zn贸w go spotka膰 na pewnej imprezie kurcze jak ja to prze偶yje jesli dojdzie do kontaktu wzrokowego :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamport
no c贸偶 jak dojdzie do kontaktu wzrokowego to bedziesz musia艂a zrobi膰 mu loda, a jak mrugnie to trzeba b臋dzie p贸j艣膰 na ca艂o艣膰-takie s膮 zasady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cipeks
ja tez chce lodzika :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
pamport >>> nie 偶artuj sobie :) pom贸偶 biednej duszyczce naprawde to przezywam napisz jak facet (co sobie mysli) bo ja nim nie jestem i nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cipeks
ka藕da cipka inna tak jak hujek wie膰 on tego niewie a jak wie to tylko teoria zrobisz mi teraz lodzika sucz?>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
faceci mili pom贸偶cie , nie utwierdzajcie mnie nawet tu, w my艣leniu , ze zawsze wszyscy myslicie tak samo nie chce wrzuca膰 wszystkich do jednego wora ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
cipeks >>> ale czego nie wie, nie rozumiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamport
cipeks ma racj膮;) a ty powinna艣 pomy艣le膰 o sobie i czego ty chcesz;) end

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
tak szerze to tym razem (ostatnim) chcialam sprawdzi膰 czy jest got贸w zdradzi膰 :( wy moi mili macie jakis swoj jezyk, ktorego ja nie rozumie :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TO SEM JA
Witaj ... A wi臋c tak jak wiadomo nie ka偶dy facet si臋 tak zachowuje wyr贸zniamy tak jak i kobiety... kobiety dla kt贸rych liczy si臋 tylko sex.. albo uczucie .. albo to i to tak samo facet... skoro m贸wisz 偶e ma 偶one jak dobrze przeczytalem to tylko dla seksu .. z toba jest.. a ty liczysz na co艣 wi臋cej czy tylko na seks te偶 zasadnicze pytanie bardzo wa偶ne ?? Pozatym ka偶dy facet jest inny inaczej mysli postrzega dane sprawy.. niewiem ile si臋 znacie ale kobietko droga.. zastan贸w si臋 dlaczego.. on tego chce bo jest niezaspokojony ty tego niechcesz ale ci si臋 podoba.. ale niechcesz. uprawia膰 z nim seksku bo to tylko zwyk艂e zauroczenie i nie jeste艣cie razem tak ? bo nie czyta艂em tego wszystkiego >?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TO SEM JA
Musisz odr贸偶ni膰 emocje co艣 co czujesz. jakie艣 podniecenie zauroczenie jego osob膮 od uczucia niewiem jaka jeste艣 ale z tego co tu czyta艂em to to raczej emocje.. sa chwliowa s艂abo艣膰 czy偶 nie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TO SEM JA
Elo Hard co tam jak leci ja odliczam dni do woja ju偶 he he he :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TO SEM JA
Spoko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudnoo zrobic
ja nie wiem czemu on chcial to ze mna zrobic (przeciez ma zone) moze potzrebuje odmiany :O nie mam pojecia a ja jego nie chce bo najwazniejsza jest rodzina i nie moglabym zadnej rozbic to bylo chwilowe zauroczenie i przyplyw emocji , ale niesmak pozostal :(

Udost臋pnij ten post