Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnoo zrobic

Ej faceci

Polecane posty

Gość trudnoo zrobic

odpowiedźcie mi na takie pytanko (dziewczyny też mogą się wypowiedzieć jeśli będą znały odpowiedź :P ) po dyskotece znajomy kolega zaprasza Cię do pokoju po czym zaczyna sie do Ciebie dobierać... wiesz , że tego nie zrobisz (sex) ale całujesz się z nim i inne pieszczoty, ale bez stosunku po czym ptak mu staje i chce w ciebie wejść na to ty: że NIE że nie chcesz i koniec a on wkurzony, że tyle sie nastarał i NIC co myśli o takiej dziewczynie chłopak??? jeśli pozwala ona na pieszczoty, ale nie na pełny stosunek??? Spotkałam się z ta sytuacją nie raz i nie wiem co jest nie tak bo zawsze po takim zdarzeniu chłopak pzrestaje sie odzywać :O

Gość pamport
po takiej akcji pozwalam na kontakt wzrokowy, ale nie pozwalam na rozmowę:O

Gość trudnoo zrobic
pamport >>> ale kim jesteś facetem czy kobitką?

Gość milena30
mysle , ze sie wkurzyl , meskosc urosla:D nie trzeba bylo, na cokolwiek pozwalac,a potem sie wycofywac,

Gość trudnoo zrobic
Wujek>>> co byś pomyslal po takiej akcji o fajnej dziewczynie?

Gość pamport
facetem oczywiście-opisałem swoją reakcję na dziewczyny gupią akcję:O

Gość trudnoo zrobic
pamport >>> więc ja na odwrót pozwolilabym juz tylko i jedynie na rozmowe żeby mi to wytlumaczyl ale ciezko byloby mi spojrzec w oczy bez wyjasnienia musze nadmienic ze ja nie dążyłam do jakiegokolwiek zbliżenia to zawsze jest ich od początku inicjatywa

Gość trudnoo zrobic
mam 24 lat :( jestem kobieta czy dziewczynką?

Gość pamport
nazwij ją jeszcze dzianiną;) ogólnie gupi topik;)

Gość trudnoo zrobic
pamport >>> ale dlaczego nie pozwoliłbyś na rozmowę tylko na kontakt wzrokowy? wytłumacz mi prosze...

Gość trudnoo zrobic
fizycznie jestem dojrzała zapewniam ;) ale psychicznie jeszcze nie do końca gotowa :O pamport >>> głupi topik nazwałeś wiem wiem , że zaden z was nie lubi takich sytuacji, lae czy kiedykolwiek wczuwacie sie w sytuacje i uczucia drugiej osoby? czy wtedy myslicie tylko i wyłącznie jednym..? :(

Gość trudnoo zrobic
żebyście nie mysleli , że jestem jakąś jędzą minęło sporo czasu , a ja nadal siebie obwiniam , że pozwolilam , aby do tego doszlo ( a raczej do czego nie doszlo) i nawet mi o szkoda (pomimo, że ma żone i dzieci :O ) ale to nie jedyny przypadek

Gość pamport
oj nie pisałem tego serio;) rrrwa przecież sex jest przyjemny tylko jeżeli obie strony tego chcą,ajeżelifacet nie umiał uszanować twojej decyzji to powinnaś jebać ciołka;) po prostu nie rozumiem czemu to przeżywasz inna kwestia,że jak zaczyna się pieszczoty, a później się nas wystawia to powoduje ból cohones i frustrację;)

Gość trudnoo zrobic
on uszanowal moja decyzje no bo przeciez nie wziął mnie na siłe a na drugi dzień rano przyszedł i chcial sie jeszcze przytulić ehhh , ale ja go odrazu odepchnęłam bo było mi już wtedy bardzo głupio , nawet zagadywał (nie bylismy sami) , ale teraz nie wiem co o mnie mysli (pewnie nawet nie ma na to czasu, a ja jak głupia przezywam to całe zajście jak za każdym razem)

Gość trudnoo zrobic
a może przezywam to dlatego, że jest prawdopodobne, że moge za niedługo znów go spotkać na pewnej imprezie kurcze jak ja to przeżyje jesli dojdzie do kontaktu wzrokowego :O

Gość pamport
no cóż jak dojdzie do kontaktu wzrokowego to bedziesz musiała zrobić mu loda, a jak mrugnie to trzeba będzie pójść na całość-takie są zasady

Gość cipeks
ja tez chce lodzika :P

Gość trudnoo zrobic
pamport >>> nie żartuj sobie :) pomóż biednej duszyczce naprawde to przezywam napisz jak facet (co sobie mysli) bo ja nim nie jestem i nie wiem

Gość cipeks
kaźda cipka inna tak jak hujek wieć on tego niewie a jak wie to tylko teoria zrobisz mi teraz lodzika sucz?>

Gość trudnoo zrobic
faceci mili pomóżcie , nie utwierdzajcie mnie nawet tu, w myśleniu , ze zawsze wszyscy myslicie tak samo nie chce wrzucać wszystkich do jednego wora ;)

Gość trudnoo zrobic
cipeks >>> ale czego nie wie, nie rozumiem

Gość pamport
cipeks ma racją;) a ty powinnaś pomyśleć o sobie i czego ty chcesz;) end

Gość trudnoo zrobic
tak szerze to tym razem (ostatnim) chcialam sprawdzić czy jest gotów zdradzić :( wy moi mili macie jakis swoj jezyk, ktorego ja nie rozumie :O

Gość TO SEM JA
Witaj ... A więc tak jak wiadomo nie każdy facet się tak zachowuje wyrózniamy tak jak i kobiety... kobiety dla których liczy się tylko sex.. albo uczucie .. albo to i to tak samo facet... skoro mówisz że ma żone jak dobrze przeczytalem to tylko dla seksu .. z toba jest.. a ty liczysz na coś więcej czy tylko na seks też zasadnicze pytanie bardzo ważne ?? Pozatym każdy facet jest inny inaczej mysli postrzega dane sprawy.. niewiem ile się znacie ale kobietko droga.. zastanów się dlaczego.. on tego chce bo jest niezaspokojony ty tego niechcesz ale ci się podoba.. ale niechcesz. uprawiać z nim seksku bo to tylko zwykłe zauroczenie i nie jesteście razem tak ? bo nie czytałem tego wszystkiego >?

Gość TO SEM JA
Musisz odróżnić emocje coś co czujesz. jakieś podniecenie zauroczenie jego osobą od uczucia niewiem jaka jesteś ale z tego co tu czytałem to to raczej emocje.. sa chwliowa słabość czyż nie ?

Gość TO SEM JA
Elo Hard co tam jak leci ja odliczam dni do woja już he he he :P

Gość TO SEM JA
Spoko

Gość trudnoo zrobic
ja nie wiem czemu on chcial to ze mna zrobic (przeciez ma zone) moze potzrebuje odmiany :O nie mam pojecia a ja jego nie chce bo najwazniejsza jest rodzina i nie moglabym zadnej rozbic to bylo chwilowe zauroczenie i przyplyw emocji , ale niesmak pozostal :(