Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnoo zrobic

Ej faceci

Polecane posty

Gość ja kiedyś
w stosunku do faceta tez sie tak zachowałam,zrobułam mu loda nad jeziorem,ale niechciałam sie kochac,bo miałam okres,głupio mi było mu otym powiedziec,teraz kiedy o tym mysle chce mi sie smiac

Gość trudnoo zrobic
a on co na to? wkurzony byl?

Gość Słuchaj dziecko
Nie czytałam innych wypowiedzi, powiem tobie tak ... Widzisz faceta, bawisz się z nim cały wieczór, on zaprasza ciebie do innego pokoju, wiadomo po co ...

Gość Porządna dziewczyna ...
nie pozwala facetowi na takie pieszczoty, to wszystko

Gość To chyba
zadna dziewczyna nie jest porządna...

Gość up......
albo żaden facet nie jest porządny :P

Napiszę Ci coś przykrego, ale lepiej, żebyś wiedziała: Takie dziewczyny nazywa sie podpuszczalskie. Nie chce Ci zrobic przykrości, ale lepiej, żebyś wiedziała, że tak się nie robi i że jak sie powie A, to trzeba powiedziec B, albo nie zaczynać. Na przyszłość jak będziesz chciała tylko buzi, to całuj się na dworze i w płaszczu, żeby nie prowokować, bo jesteś już dużą dziewczynką a nie małolatą, więc wiesz co nie co i powinnaś umieć się znaleźć. :)

Gość trudnoo zrobic
już teraz wiem, ze po raz kolejny nie dopuszcze do takiej sytuacji zdaje sobie sprawe ze to byl tez moj blad ale wiem ze to byl blad i wiecej go nie powtorze przepraszam wszystkich tych ktorym nie dalam... :O ale za moim zachowaniem stoja pewne zasady i przekonania nie wiem czy sluszne, ale jakies sa sorki :(

Gość ...........lol

Facet po imprezie nie całuje się w pokoju, bo to można robić wcześniej i nie koniecznie w samotności. Facet zaprasza do domu na seks a nie na całuski. Nie chcesz seksu - nie idziesz do pokoju. Chcesz seksu - idziesz. Gra wstępna i dziewczyna mówi pas, czyli facet zrobił coś źle, więc się nie odzywa. Potwarz za potwarz ;)

Gość trudnoo zrobic
Mexar >>> dzieki za Twoja opinie moze ktos jeszcze wyrazi swoje zdanie na ten temat???

Gość olaboga235

Gość dsj
ja miałem taką sytuacje czułem się głupio nie wiedziałem co powiedzieć myślałem że to moja wina itp.

Gość ona234
ppp