Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oberżynka

sponsorzy - wkleje wam cos

Polecane posty

Szukam niezobowiązujcej znajomości przjacielsko-seksualnej.. Jestem priv.businessman 41 lat,192 cm, 110 kg, szatyn, żonaty, wykszt.wyższe ekonomiczne. pochodzę z Chełma. Sporo jeżdżę po Polsce w interesach. Zainteresowania : sport (pływanie, sztuki walki brydż), muzyka klas. (Bethoven, Mozart, Bach, Haendel), muzyk.pop dance, rock, house - U-2, Sting, Prince, Music Instructor, C-Block); teatr i kino.Dobrze tańczę. Pozdr.Mark angelo40@wp.pl czekam na Twoje fotki spotkania 3-4 godz. 300 pln lub cala noc 500 pln(seks bez ograniczen ilosciowych i jakosciowych, francuz bez zab.do konca, reszta w., hotel po mojej stronie. 3 -4 spotkania w miesiącu

Mnie szokuje cena - zwykla prostytutka bierze za godzine jakies 300 zl a za noc 1500 zl a on tutaj ma takie wymagania dajac jakas jalmuzne w zamian :O

Tylko zalezy co ona bedzie miala z tej nocy w Mariocie - bo jesli pojda tylko do pokoju i tam bedzie robila jak to ladnie ujal \"francuz bez zab.do konca\" to rownie dobrze moga robic to gdziekolwiek .

Wybacz ale odpowiednia atmosfera to 50% sukcesu...tylko hmm wlasciwie nie wiem czyj to sukces ma byc ;) Priv businessman - czytaj ... wlasciciel maleko sklepiku mieszczacego sie w jego nieotynkowanym domku. Glowny asoertyment to tanie wina i paprykarze ... odbiorcy oczywiscie banda pijaczkow z pobliskich okolic... 41 lat mial 10 lat temu... zonaty zapomnial wspomniec ze zona odeszla jakies 20 lat temu zabierajac wszystko co wartosciowe lacznie z tynkiem ;)

Gość kasieńńka
SzU Ty prześmiewco :D

a 110 kg to maksymalny pomiar wagi ,zapomnial dodac ze wskazowka obraca sie o taka skale dwa razy ale czy to jest naprawde istotne skoro im placi ?

Mi wczoraj koleżanka podesłała stronkę (którą zresztą znalazła na Kaffe) ogłoszeń \"towarzyskich\" dla panów ;) Zrobiona profesjonalnie - podział na miasta a nawet dzielnice! zdjęcia pań (głównie ich narządów ;) ), a nawet... godziny urzędowania :D No i oczywiście ceny :D Więc jestem \"wyedukowana\" w tej materii i stwierdzam, że facet za dużo nie chce zapłacić ;)

Gość kasiaaaaaadsdf
za taką kase to mozesz psa o to poprosic!!!!

Masz racje , za malo chce im zaplacic :) Ta strona to pewnie Odloty , jest jeszcze takie forum Garsoniera gdzie mezczyzni oceniaja prostytutki i wymieniaja sie informacjami o nich , gdy czytalem ich opisy to kladlem sie ze smiechu , potrafili zauwazyc nawet czy mieszkanie jest \"schludne i czyste\" , stopien wyedukowania dziewczyny ,elokwencje , osobowosc oraz charakter za co przyznawali punkty , . A opisy ich cial to juz byla czysta poezja .

Cu Roi chyba odloty ;) na tej stronie tez były oceny panów (\"mieszkanie czyste, schludne a obsługa miła\", \"lodzik na koniec. Pełna kultura\" - sikałam ze śmiechu :D )

Gość zauwazcie ze jest e-mail
zauwazcie ze jest e-mail wiec jak ktos chce skorzystac to macie kontakt :P wywiad superrr

Gość bardzo elokwentna
:D

Gość oberżynka.
marze o zylastym kut.ongu w mojej rozjechanej kiszcze stolcowej, najlepiej lysiejacy pan po 50 z 26 cm. naganiaczem, seks bez ograniczen itd, itp, polykam wszystko, jestem pasywny:classic_cool: pisac na meila odpowiem tylko na powazne oferty👄

hej nikt nigdy nie dostal takiej propozycji sponsorskiej?? czego szok w trampkach :P mnie to akurat smieszy ubaw mialam jak to przeczytalam i jaki opis tego gostka i wymagania ;):P

Gość a co to znaczy
"francuz bez zab.do konca, reszta w." :p Jakas niewyedukowana jestem. To znaczy rozumiem to pierwsze, nie rozumiem jaka reszta

haha A do mnie niedawno jakis biedak napisal na gg: Szukam dziewczyny która stałaby mi na brzuchu. Zapłace 50zl jezeli bedzie stała w szpilkach jeżeli zdecyduje się na inne buty to zapłace 40zl. Max waga 80kg Smieszna spawa :) Ojjj..mezczyzni haha.

Gość WIELE TEGO W NECIE JEST