Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raffik

dziwna dziewczyna. Pomocy!

Polecane posty

pS: i absolutnie nie wymagam żeby mężczyna był prawiczkiem - to juz jest rzeczywiście troche dziwne z jej strony :O ja uważam wręcz przeciwnie - wolałabym doświadczonego kochanka. kogoś kto wie co i jak, praktycznie :) :) :)

Gość helloooooooooo
Po pierwsze szanowac zasady innych chocby nie wiem jakie dziwne dla nas byly! Ciesz sie ze ma jakies zasady, bardzo wartosciowa dziewczyna. Najpierw to musisz jej powiedziec ze nie jestes taki z jakim ona chce sie zwiazac. Zobaczysz jak zareaguje i co powie. Nie wiaz sie z nia liczac ze ja namowisz czy ze jej sie odmieni. Jesli jestes gotow czekac do slubu to mozesz moim zdaniem brnac w to dalej, ale jesli bez seksu nie umiesz zyc, no to zapewne nic z tego nie wyjdzie.

Gość _lolipop_
pada tu stwierdzenie, że nie wiadomo czy autor topiku wytrzyma do ślubu. Moje pytanie do niego jest takie: czy Ty w ogóle myslałes juz o takich zobowiązaniach i szukasz żony?

mi się wydaje że ona z biegiem czasu zmieni zdanie ale to z jej strony musi wyjść incjatywa co nie znaczy że ty nic nie musisz robić, a wręcz przciwnie musisz ją jakoś do siebie przekonać, ale ta by ona o tym nie wiedziała

Gość helloooooooooo
anka_23 Niestety nie zgadzam sie z Toba. On nie powinien jej podstepnie przekonywac, bo by nie mial szacunku do jej pogladow probujac je zmienic. Wchodzi tu sprawa wiary, ktora jest zbyt wazna dla niektorych abysmy mogli w to ingerowac

ja nie mówię że namawiać wiem jak bylo ze mną ta kobieta nie wie co to sex, może nie miała nigdy na tyle bliskiej osoby by chceć wogóle spróbować, stąd myślę wynika jej dystans do tego może się mylę, może ma swoje założenia przy których chce wytrawać z pełną tego świadomością plusów i minusów

szanować owszem ale jeśli mój miał by zasadę że ne myję zębów, bo mu to szkodzi to dużo bym robiła by go nie urazić ale jednak przekonać do umycia chyba to zależy od podejścia czy sex przed ślubiem jest dobry czy nie

Gość helloooooooooo
anka_23 oki rozumiem co chcesz powiedziec Autor jednak juz pisal ze ta dziwczyna byla z kims przez 5 lat bez sexu, wiec to musi byc mocne postanowienie polaczone z wiara w Boga, co nie jest rozpatrywane przez plusy i minusy sexu przedmalzenskiego i wynikajacych z tego korzysci. Wynika to z wiary i w to nie wolno sie mieszac moim zdaniem, bo to nie jest jak nie mycie zebow :)

Gość _lolipop_
dziewczyna poglądów nie zmieni, bo ich sie trzyma od dawna. z pewnąścią fakt, że jest nadal dziewica, powoduje u niej poczucie wyjątkowości. łatwo z tego nie zrezygnuje. pisanie przez niektorych, że musi byc oziębła, lub, że taką bedzie po ślubie mija sie z prawdą. jej wstrzemieźliwość o niczym takim nie świadczy, zwyczajnie nie jest rozbudzona seksualnie. to stanie sie najpewniej po inicjacji, a wtedy może sie okazać świetną kochanką.

Gość eeee mi sie taka
dziewczyna podoba, ale z drugiej strony wydaje mi się, że żartuje :D