Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnkkkkkkkkkkkaa

NIE DLACZEGO TO FACECI ROBIA ALE...

Polecane posty

Gość deaska
porządny facet to określenie pada z 99% męskich ust a potem weryfikacja i zostaje ich 10 ;)

Miłość pożądanie i seks. To zupełnie inne sprawy, ale czasem się znajduje taki jeden, który czuje to wszystko do jednej jedynej, szczęścia życzę. :P

deaska ... 99% ... zostaje 10-ciu to za przeproszeniem nas na ziemi zostalo 1000 ?:) cholera ... ginacy gatunek jak nic.

Gość deaska
10 % ale z tym ginącym gatunkiem porządnych facetów masz rację i tak bywa ;)

Gość deaska
tak ten 1% to najlpesi faceci, o jakich kobiety marzą niestety nieosiągalni ;) no zauważyłam, że do wzięcia jesteś ;) a to tak łatwo czy się bronisz? ;)

Gość helloooooooooo
Moj sposob to nie grac, nie udawac kim sie jest, ale tez nie byc zbyt otwarta (tu trzeba miec wyczucie)l. Byc nieprzystepna do pewnego momentu, a jak sie stworzy staly zwiazek to dbac i jeszcze raz dbac o niego. Uwazac o co sie ma pretensje, lepiej 2 razy pomyslec zanim sie wywola sprzeczke. Nie dawac mu od razu wszystkiego w lozku, robic przerwy zeby go jeszcze bardziej rozpalic. No i wymagac, pokazac ze zna sie swoja wartosc, wtedy on tez bedzie wierzyl ze jestesmy wartosciowe. To wyglada jak jakas regulka, ale wiem ze na wszystkich facetow nie ma tego samego sposobu. Idealnych kobiet tez na dluzsza mete nie potrzebuja. Musza czuc ze sa nam potrzebni i jednoczesnie nie czuc ze sa dla nas opiekunami bez ktorych sobie nie damy rady w zyciu, facet tez czasem chce sie na kims oprzec. I jeszcze mi sie przypomnialo cos bardzo waznego :) trzeba umiec z facetem gadac jak z przyjacielem tez o innych kobietach, o fantazjach, nie wymagac zebysmy byly dla niego najpiekniejsze na swiecie bo to oszukiwanie sie. To chyba wszystko :)