UNA MADRE NORMALE 10 Napisano czwartek o 19:01 17 minut temu, chrobot napisał: wesolo sie wtedy robi a nie moze byc wesolo bo wtedy chca cie ludzie ciemiezyc To ja nie wiem co można robić poza piciem winiacza, a pytałem na nieodległą przyszłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 22 godziny temu Dnia 7.08.2025 o 17:03, BabkaBożyBelmondo napisał: A kopa chcesz hehe... typ proponuje poróhafke jak ta lalaa a ta "A kcesz w ryj?" a potem placze w kiblu i narzeka ze nikt jej nie kce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 84 Napisano 22 godziny temu 31 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: hehe... typ proponuje poróhafke jak ta lalaa a ta "A kcesz w ryj?" a potem placze w kiblu i narzeka ze nikt jej nie kce Ale ona kawkie chce tylko bez kûpy z luwaka lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 84 Napisano 22 godziny temu Ty se chyba zartujesz że baba by mogła powiedzieć yes na poruhafke z tą purchawka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 84 Napisano 22 godziny temu (edytowany) Twojej starej siedmiu krasnoludków i orkiestra symfoniczna jak i Muchomor sromotnikowy, lex czy cały arbuz można wpychać do łiły to babie Boni też? Edytowano 22 godziny temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach