Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna stokrotka

pomocy!!! ta miłosc mnie zabija

Polecane posty

Gość smutna stokrotka

Temat banalny. Jednak prosze was o mocnego kopniaka, musze wkoncu to zroumiec i dac sobie spokój. Oczywiscie chodzi o faceta. Zauroczyłam sie, nawet bardzo. Bylismy sie ze soba jakis czas, były pieszczoty, pocałunki, wkoncu seks. Jednak to facet który co tydzien ma inna laske. Wiedziałam o tym ale miałam nadzieje ze ze mna bedzie inaczej... :(. Oczywiscie nie było inaczej. Wyraznie mi powiedział ze nie chce byc ze mną, że to bedzie sam seks. Urwałam kontakt. Jednak on nie pozwala mi o sobie zapomniec. Pisze, dzwoni, mówi ze nie zdawał sobie sprawy ze jestem mu tak bliska. Mineło poł roku a ja nadal go kocham??. Mam juz innego chłopaka który bardzo mnie kocha, niby jest fajnie ale wystarczy jeden sms od tego drugiego i znowu przezywam wszystko od poczatku. Wiem, że to niemozliwe zeby on sie zmienił ale i tak mam nadzieje. I wykoncze sie niedługo:(:( Pomóżcie.

Gość zablokuj jego nr tel
i będzie po kłopocie.

Gość zerwij z nim kontakt
bo nie uwolnisz sie od tego psychola.

Gość naiwna byłaś
wierząc,że on przy Tobie zmieni się

Gość daj sie wykazać temu drugiemu
pierwszy już zrobił z ciebie szmatę, mało ? chcesz żeby zrobił to jeszcze raz ? jeśli masz już innego, porządnego chłopa to go szanuj i doceń a tamtego ruhajłę wyeliminuj ze swojego życia

Gość smutna stokrotka
ja to wiem. Ale nie potrafie go zapomniec. On am cos w sobie, cos takiego co przyciaga.Zawsze jest miły, patrzy w oczy, poprostu jeden jego usmiech wystarczy zeby zapomiec o wszytskim. I nie tylko ja tak uwazam, pełno dziewczyn sie nim interesuje. Ja nigdy nie zwracałam uwagi na takich facetów, a o nim nie moge zapomiec. "zdobywał" mnie ponad 1,5 roku. Pisał, dzwonił, namawiał na spotkania, na kino, na piwo, na spacer. I wkoncu uległam, myslałam ze cos poczuł do mnie :(. To chore. Jak zapomiec??

Gość dziewczyno opamietaj się
facet potraktował Cie jak ścierwo,byłaś tylko jedną z wielu,a Ty nie możesz zapomnieć.Miej troche poczucia własnej wartości.Nie pozwól pomiatać sobą.

Gość koniecznie zadzwoń do niego
Stokrota, a ty jesteś taka barzyj masochostka? Lubisz jak cie ktoś traktuje jak szmatę do łóżka i lubisz być manipulowana?

Gość smutna stokrotka
To był pierwszy chłopak z którym spałam.... nie potrafie tak poprostu zapomiec., Ale ja wiem ze Wy macie racje. Ze powinnam juz dawno dac sobie spokój. Potraktował mnie zle, powiedział mi wprost ze chodziło mu o seks, ze mozemy sie spotykac ale para nie bedziemy bo on nie chce miec nikogo na stałe. I w tym samym czasie spotykał sie z innymi dziewczynami,. pewnie z innymi tez spał wtedy. A teraz pisze jakby nigdy nic i zali mi sie jak to mu jest zle beze mnie, jak bardzo chciałby sie do mnie przytulic :(

Gość nieszczesna blondynka
spoko sama go kiedys kopniesz w zad on cie na maxa poolewa, wykorzysta potem odroznisz bydlaka od prawdziwego faceta

Gość smutna stokrotka.
Moje zycie jest debilne. Przepraszam wszystkich ze zajmuje wam czas. Juz ide stad. Wasze odpowiedzi nic mi nie daly. Jeszcze wiekszy dolek mam przez was.

Gość smutna stokrotka
ktos sie podszył pode mnie. Ta wypowiedz wyzej to nie ja.

Gość nie reaguj na jego smsy
olej totatlnie tego dupka.Pokaz ze jestes silna kobietka,ze stac cie na wartosciowego faceta, a nie takiego dziwkarza jak on

stokrotka-napisz do mnie maila-adres znajdziesz w moim nicku,myślę,że mogę Ci pomóc,bo sama byłam w takiej sytuacji.

Gość smutna stokrotka
"nie reaguj na jego smsy" - tak bardzo chciałabym zeby on zobaczył ze mam go gdzies. Załuje bardzo tego co sie stało. Dla mnie to było wazne a dla niego poprostu kolejna panienka. Faceci maja taki tupet - walczył 1,5 roku o mnie. Nie powiem zeby on był zły, bo był swietny, miły, szarmancki itd. Ale był taki dla kazdej dziewczyny, to jego gra :>(

Gość jestes zwykla naiwna
szmata:) a gosciu to wykorzystal i zalyczyl dziewice hehe a ty g;upia naiwna jeszcze go kochasz zenada!!!!!!!

Gość masz kochajacego faceta przeci
po co wciaz wracac do wspomnien o tamtym,nie jest wart tak wartosciowej dziewczyny jak Ty.

Gość smutna stokrotka
paulinkaaaaa sprawdz poczte.

Gość sama wpedziłaś się w kozi róg
wiedziałaś,że gościu lubi pieprzyć kazda

Gość smutna stokrotka
tak, miał taka opinie. Ale przez 1,5 roku myslałam ze nie mozna udawac!!!! Ze cos poczuł, pisął takie rzeczy, czasami po 30 smsów dziennie, zabierał mnie do kina, chodzilismy na spacery, jezdzilismy na wycieczki. Jak para, jednak dla niego to było cos innego. Poprostu byłam głupia, ja to wiem. Ja nie twierdze inaczej. ALE NIE POTRAFIE ZAPOMNIEC.:(:(:(

Gość ŻAl mi Ciebie bardzo
Mam nadzieje,że nie dasz się już nigdy nabrać drugiemu takiemu szubrawcowi.

Gość smutna stokrotka
juz nie wiem czy mozna komus ufac. Juz bym wolała chyba zeby on udawał, nie wiem. Ale nie tak prosto z mostu zaproponował seks bez zobowiazan (po skesie to powiedział).

Gość Pogadaj ze swoim chłopakiem
że tamten dziw... nie daje Ci spokoju

Gość smutna stokrotka
paulinkaaaaa sprawdz poczte, wyslałam Ci maila.

Gość Dajcie mu razem nauczke
moze otrzżzwi go troche

Gość poczekaj
pisze smsy bo wie ze lecisz na niego i znowu mu sie chce ciebie bzyknac normalne

Gość smutna stokrotka
on wie ze ja mam kogos. I próbuje mnie buntowac. Pisze na niego złe rzeczy, ze widział go z jakąś dziewczyna itd.

Gość helloooooooooo
Hej. Trudna sytuacja. Wlasciwie to piszesz ze nie mialas okazji z tamtym sie zwiazac na stale. Pomysl ze moze naprawde zaczelo mu zalezec skoro przez pol roku nie daje za wygrana (przeciez do seksu nie trzeba dlugo szukac) Mozesz przezyc rozczarowanie, ale po co sie tak meczyc i oszukiwac jakiegos chlopaka jeszcze. Sprobuj z tamtym byc, moze Cie pokochal, moze nie, ale sie nie dowiesz dopoki nie sprobujesz.

Gość tak sproboj
z tamtym co potraktowal cie jak szmate,a za pare miesiecy albo i nawet wczesniej zobaczymy twoj kolejny post mowiacy o tym ze znow sie toba zabawil.Twoj wybor,chcesz znow byc materacem to wroc

Gość skorupka12
A może skoro przez pół roku dalej stara sie o towoje wzgledy to naprawde cos zrozumiał i zmienił sie moze powinnas porozmawiac z nim szczerze i powiedz co czujesz