Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Inga

Jak kosmetyki trója nasz organizm?

Polecane posty

Jak kosmetyki trója nasz organizm? Jest w Polsce producenci kosmetyków, jakie dodają surowce nie kosmetyczne a techniczne. Co może być dla kobiety, jaka używa takie kosmetyki????????? 1.Zatrucie ciężkimi metalami jak: rtęć, ołów, cynk........... 2.Te metali na zawsze zostają w organizmie. 3.Powodują rozwijanie innym chorobom bardzo szybko. 4.Imunitet zostaje bardzo słabszy. Moja rada: 1.Na kosmetykach powinno być informacja od producenta 2.Można zadzwonić do producenta i zapytać czy w skład wchodzą kosmetyczne surowce. 3.Jak po skorzystaniu tych kosmetyków dostaliście alergie, wysypki może być biegunka( w przypadku używania pomadki albo błyszczyka) trzeba złożyć reklamacje do firmy, jaka musi Wam przysłać dokument ze swoją pieczątką, co dany kosmetyk zawiera tylko kosmetyczne surowce? 4.Można napisać reklamacje do Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. 5.Zapytac producenta czy dany kosmetyk w takim opakowaniu z takimi napisami jest oryginalny czy podróbka. 6.NAJLEPIEJ KUPOWAC KOSMETYKI OD PRODUCENTA, BO ON DAJE GWARANCJI NA SWÓJ WYRÓB ORAZ ODPOWIADA ZA SWÓJ TOWAR!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tobie jak widać zatruło
coś w rozumie, chyba że jak 99,9% forumowiczów dyslektykiem bądź dysortografem jesteś...

z jakiego kraju pochodzisz? przecież na pierwszy rzut oka widać, że to cudzoziemka, a nie dyslektyczka, toś się popisała inteligencją :/

Gość taaaa ze wsi poprostu
:O

przeczytaj uważnie to, co ona napisała, np.: \"3.Powodują rozwijanie innym chorobom bardzo szybko. 4.Imunitet zostaje bardzo słabszy.\" naprawdę te zdania utwierdzają Cię w przekonaniu, że to Polka? bo jak dla mnie, to jest to tłumaczenie za pomocą elektronicznego tłumacza albo przynajmniej własna wypowiedź obcokrajowca.

Gość lolo-----------
zgadzam sie. A wy jestescie ciemniaki skoro myslicie że koncerny kosmetyczne robią wszystko na bazie kwiatów, owoców i zioł :) jakbyscie przestudiowali sklad pierwszego lepszego kosmetyku z domu to byscie sie zdziwili...

Gość to jest po prostu reklama
własnej firmy. Żeby kupować tylko ich kosmetyki :-) Zobaczcie same http://www.missinga.pl/index.php?id=10 Tyle, że ktoś mógłby bardziej sie postarać, skoro chce wejść na polski rynek...

Gość misiuleczka
może skoro tak pisze o tych kosmetykach to chociaż by w tych które sprzedają podali skład... chyba że oślepiło mnie i jest on gdzieś to zwracam honor jakby co...

Gość alu
a wg mnie to co to za reklama skoro nie podaje wcale że poleca cokolwiek? ja nawet nie wpadłam na to żeby sprawdzic czy z firmy jakiejs czy nie. w kazdym razie ma troche racji- powinno sie zwracac uwage na kosmetyki

dziwi mnie, dlaczego wszyscy tak boją się kosmetyków, a nie boją się żywności. jakoś na forum nie słychać, żeby ktoś zakładał topiki np. \"Naturalna żywność - bez żadnych szkodliwych świństw!\". a o kosmetykach jest takich wątków sporo. większość składników kosmetycznych nie przenika przez barierę skóry właściwej. zaś pożywienie - stanowi budulec całego organizmu.