Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest super blog

SUPER BLOG

Polecane posty

Gość obejrzalam
moze byc

Gość otworzy się
jak się nauczysz linki wklejać i czytać. Tam na górze przeglądarki jest pasek adresu, proponuję czasem do niego zajrzeć. Blog słaby.

Gość o kurde tragedia
jakas porazka

Gość wykasuj procenty

Gość beznadziejaaaa
ale dretwy ten blog..a autorce jeszze wydaje sie ze jest fajna:O rzeczywiscie porażka:O

beznadzijaaaa_ czemu tak sadzisz ? ej nie badz taska krytyczna🌻 fajny pamietniczek ...

Gość niektórzy topią
w krytyce innycch swoje kompleksy i to oni właśnie są beznadziejni. Topik fajny dzidzia słodka. 🌻

Gość pokaż się
krytyku, pośmiejemy się :D

a mówiliscie,ze tylko ja z tym komplekasami wyjezdam jak widac inni mysla podobnie ....🖐️

Gość POKAŻ SIĘ
OCENIMY CIEBIE. No chyba, że nie jesteś ładniejsza i się boisz krytyki. Jeśli się nie ujawnisz, to znaczy, ze jesteś poniżej norm.

Gość POKAŻ SIĘ
Wiedziałam, że się nie pokażesz. Może to i lepiej, bo jeszcze byś mi się przyśniła w nocy...........

Gość podnosimmy
skad autorka znalazła ten blog?

ale Wy krytykantki jesteście puste i głupiutkie:O może któraś z Was ( w co watpię) jest ładniejsza od \"bohaterki\" bloga, ale żadna z Was nie jest nawet w połowie tak szczęśliwa jak ona:O czemu tak sądzę?? bo szczęśliwe, pozbawione kompleksów osoby nie plują jadem jak Wy - żmijki:)

Gość to jest super blog
nie powiem gdzie znalazlam blog - bo juz wogole autorce spokoju nie dacie :O blog jest sliczny i super prowadzony

Gość to jest super blog
acha twoj blog tez jest super ! nie widzialam go wczesniej teraz ze stopki zajrzalam bardzo fajne masz pomysly !

ale musisz sie nameczyc zeby o ziemniakach pisac...widocznie z wlasnych doswiadczen wynikaja twoje wpisy...wedlug ciebie kazdy\"fajniutki\"blog musi miec migoczace pierdoly,gwiazdki itp?????akurat autorka bloga jest mi bliska,to bardzo ineligentna kobieta,znajaca swoja wartosc,zyjaca w innym kraju i podejrzewam,ze nawet nie bedzie jej sie chcialo z toba polemizowac,poprostu odpusci sobie,,,czsem najlepsza odpowiedzia jest...milczenie... PLUSIU DALEJ PISZ JESTES THE BEST!!!!

Gość to jest super blog
gdybym wiedziala ze tak pojedziecie autorke tego bloga to oszczedziłabym jej tego i nie wystawiala na wasze oczy. zdania nie zmienie - blog jest swietny . achy tez - super pisze i maja fajne pomysly na notatki

Gość maniaczka blogowa
a ja podczytuje i podgladam blog achy czasami luckylady czasami paulki i ten chyba plasi tez zaczne bo fajny ale zdecydowanie najbardziej podoba mi sie achy

Gość to jest super blog
zalozylam ten temat nie potrzebnie tak obrazilyscie autorke,ze zmianiła miejsce bloga :( przykre ze nie potraficie przyznac komus plusow a widzicie same minusy :( pozdrawiam plusie i inne mamy pisarki ;)

Acha masz super blog. Ja jestem w trakcie tworzenia albumu ze zdjeciami dla syna i trosze pomysłów odgapiłam od Ciebie:P Chyba nie masz nic przeciwko?

Gość blog jak blog
nie ma w nim nic super. A jak ktoś nie wpada w zachwyt, to nie dlatego, że zazdrości (bo czego) tylko dlatego, że mu się nie podoba, bo ma większe wymagania niz np. taka Acha

miło mi ,ze podoba Ci sie :)🖐️ \"odgapiaj\" ile chcesz:) nie mam nic przeciwko .... blog jak blog_ a czy ja go prowadze dla \"zchwytów\" ? nie musisz na niego spogladac ....