Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiara wierzyć uwierzcie

Pomogły Wam rady udzielane w tym dziale...?

Polecane posty

Gość wiara wierzyć uwierzcie

Czy wypowiedzi kafeteriuszy zmieniły w jakis sposób Wasze życie (może to za dużo powiedziane;))? Dały do myślenia? A może przeczytaliście i nic?

Gość kromka chleba
rady nie moga byc kłamstwami, bo nie są faktami

szczerze mowiąc gdybym miala sluchac tych wszystkich rad to po 1. nie mialabym zadnego faceta, bo kiedykolwiek opisalam swoj problem bylo \'\'rzuc go\'\' \'\'gdyby moj tak zrobil...\'\' \'\'on cie nie kocha debilko nie widzisz tego\'\' :O 2. zylabym zludzeniami mysląc, że skoro polowa kafeteriuszek mowi ze ma takiego cuuuuuuuudownego faceta to i ja znajde ideal bez wad :O co jest jednak fikcją bo nie wierze w to ze ktos moze nie miec zadnych minusów

ale tu juz nawet nie chodzi o mnie, ale o jakiekolwiek opisanie problemu przez kogos innego to padają rady \'\' rzuc go\'\' albo slowa \'\'ale jestes kretynką\'\' :O np. pisze dziewczyna ze jej chlopak odezwal sie do bylej na gg i co jej radzą nasze slodkie kafeteriuszki??? po pierwsze opisują swoje cudowne związki zeby podbudowac dziewczyne :) po drugie mowią ze gdyby im sie taka sytuacja zdarzyla kazalyby natychmiast zerwac wszelkie kontakty :) zablokowac gg:) zmienic numer telefonu :) zmienic adres, prace i mieszkanie :) i ze skoro facet je kocha to tak zrobi a ja wam powiem kobiety, nie obrazcie sie ale nawet jezeli facet powie ze cos zablokuje, albo ze nie bedzie sie kontaktowal to zrobi to wylącznie dla waszej satysfakcji:) a tak naprawde kiedy zechce dotrze do danej osoby, skasuje archiwum, smsa ale dotrze, napisze z innego konta, wysle meila albo zadzwoni gdy was nie bedzie obok, gdybysmy wiedzialy o nich wszystko pewnie polowa zwiazkow by sie rozpadla ;) czy ktos sie ze mną zgodzi?

Gość rgeger
tak, czasem pomagały ale potrafiłam odróżnić mądre rady od głupich faktem jest że rozwiązanie "rzuć go" pada tu często i piszą je chyba dziewczyny samotne, zakompleksione które nie mają faceta i zazdroszczą innym że go mają

Gość upupupupupupupu.

zalezy które rady. czasmi zdarza sie że trafiam na mądra wypowiedź. jest kilka normalnych i mądrych osób na kafe :)