Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meliss

PLUSSSSZ MULTIWITAMINA Z MAGNEZEM!!nie pijcie tego świństwa..

Polecane posty

Gość meliss

nikt nie wie czy to dziala naprawde i ma w skladzie te witaminy..to oszusci..

Gość klisssss
a skad te info?

Gość czemu tak
piszesz ?

Gość meliss
bo mi mowila znajoma aptekarka ze przeciez to zwykly napoj jest musujacy a nie witaminy ..skad macie pewnosc ze to zawiera witaminy??

Gość czemu tak
eee tam , przecież wiadomo, że wszystkie witaminy sprzedawane w aptece są sztuczne, więc zawsze wiem co kupuję ;) naturalne, prawdziwe witaminy są tylko w owocach i warzywach

Gość o czy mty gadasz st
ale to nie chodzi o to ze sztuczne tylko o to ze ich tam nie ma poprostu a kase sie wydaje na to :(

Gość czemu tak
A co za różnica, czy tam nie ma witamin, czy są - sztuczne, syntetyczne witaminy i tak się według najnowszych badań nie przyswajają, więc to tak, jakby ich tam nie było ;) Ja kupuję świadomie i wiem, że jak kupuję sztuczne, to przepłacam :p:p

Gość yhhtythtjmj
czekaj a jak jest naopakowaniu napisane. musi być skład. Czy w tym składzie podają że są witaminy czy nie? jesli piszą że są, a nei ma to trzeba to złosicnp do komisji leków i tyle... A jak w skąłdzoe nei ma witamin to tylko nieuczicwa reklama, której jest w polsce mnóstwo i nei bardzo wiem jak się z tym walczy...

Gość czemu tak
yhhtythtjmj --> a może producent przyjął zasadę leczenia placebo ;) no co, powrót do natury, szamańskie triki :p

Gość KLUSSSSEEE
NIE JEDZCIE WITAMIN ZĄDNYCH BO ZADNE SIE NIE PRZYSWAJAJĄ ..ŻADNE..

Gość yhhtythtjmj
tyle że w Polsce jest to zabronione

Gość yhhtythtjmj
z ciekawości jak będę w aptece sprawdze ten skład

Gość pod względem
chemicznym jest to w 100% to samo więc dlaczego miałyby się nie pszyswajac?

Gość KLUSSSSEEE
sklad jest na ich stronce przeciez zaraz podam

Gość yhhtythtjmj
dzieki już patrzę

Gość chokekaramac
a ja to kupuje kurde fele:( choc wiem ze takie musujace sie nie przyswajają :(

Gość yhhtythtjmj
ze składu wynika że witaminy są i to nawet w znacznej ilości... a skąd Pani farmaceutka ma taki info że tam nie ma witamin?? badała to chemicznie?? czy tak po prostu to wie??

Gość yhhtythtjmj
przyswajanie to inna sprawa

Gość CO TAKIEGO
MUSUJACE SIE NIE PRZYSWAJAJĄ ?BEZ JAJ?SŁYSZALAM ZE LEPIEJ NIZ INNE WŁĄSNIE..

Gość czemu tak
najlepiej to Ci się przyswoi jak zjesz jabłko, marchewę, lub talerz kaszy gryczanej ;) tanio i skutecznie :D

Gość yhhtythtjmj
to fakt zdrowa dieta to podstawa, aledo tejpory wydawałomi się że w pewnych sytuacjach mozna ja też poląćzyć z supelmentacją. O wchalnainaiu się nie ywpowiadam bo nei jestem ani lekarzem, ani farmaceutą ani nawet chemikie... jedno co ZAWSZE sprawdzam skład tego co kupuję... i tyczy sie to nie tylko jedzenia ale i kosmetyków. niestety na tym moja wiedzy kończy się

Gość czemu tak
yhhtythtjmj --> tez czytam etykietki, na wszystkim, ale do tego to chyba trzeba by być chodząca encyklopedią, żeby zrozumieć ;) suplementacja nie zaszkodzi, o ile nie będziemy z nią przesadzać :) ostatnio czytałam doniesienia, że np. nadmiar łykanej w tabletkach wit. C może spowodować kamice nerkową, a wiadomo ze u nas to popularna witaminka, jak przeziębienie to zaraz dawka "uderzeniowa" , znaczy podwójna, albo potrójna ;) Jak mnie coś łapie ide do biedronki, kupuje siatkę cytryn i wyciskam sobie z nich sok. Dawkę uderzeniową ;)

Gość yhhtythtjmj
niestety chodzaca encyklopedia nie jestem - ale mniej wiecej wiem które to konserwanty i składniki szkodliwe, pewnie nie wszystkie, ale czytam o tym sporo i tyle... też lubie naturalne metody leczenia.

Gość kasankakaskankaa
eeee tam

to prawda. przykładowo witamina C w postaci musującej wyparowywuje i faktycznie jest jej znikoma ilość. W takim np apap C plus w rzeczywistości wypijemy już sam rozpuszczony środek przeciwbólowy, a witamina C to bardziej chwyt rekalomowy oraz klika zł więcej

Gość kruella demon
no własnie

Plusssz nie jest tylko jeden, czyli zelazo + multiwitamina. Jest ich wiele i kazdy zawiera jakies witaminy. Dla mnie tez srodek jest zbawienny bo mam permanentny niedobir zelaza, potrafie spac po 18 godzin dziennie, po plussszu z żelazem w ciagu dnia jestem w miare do zycia. Wiec zelazo na pewno w nim jest.

przecież taki produkt musi zostać najpierw jakoś przebadany, jakieś testy i wogóle. więc jak mogą pisać ze są witaminy a jakaś tam aptekarka twierdzi że ich nie ma! skoro pisze że są to muszą tam być!

Gość sibi
no a co z Centrum tabletkami?ja jedząc centrum lepiej się czułam i wogóle byłam pełna życia a i ni c nie łapałam,przestałam i jakos przeziębienia się mnie trzymają i senna chodzę