Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minty

zaręczyny.. jak powiadomić rodziców?

Polecane posty

Witam Was serdecznie.. kilka dni temu zaręczyliśmy się z Ukochanym i teraz zastanawiamy się jak powiedzieć o tym rodzicom.. chcielibyśmy zrobić to po trochu jak tradycja przykazuje, a więc poprosić Rodziców o zgodę.. ale nie bardzo wiemy jak się do tego zabrać.. Nasi rodzice się nie znają.. może się widzieli raz czy dwa przez chwilkę dosłownie. Czy powinniśmy zorganizować u mnie jakiś obiad wspólny dla Rodziców Ukochanego i moich, czy osobno jakoś to zorganizowac ?? Może macie jakieś rady z tym związane, jak to wyglądało w Waszych przypadkach.. to bardzo ważne dla nas żeby wypadło jak najlepiej i tak jak \"powinno\" :))

Gość gniję od środka
Normalnie: Ty: mamo, tato, zaręczyłam się! Rodzice: Córeczko, kamień nam z serca spadł! :)

to nie zupełnie odpowiedź na moje pytanie :) ale bardzo dziękuje i za taką radę :)))) Choć wolelibyśmy żeby to było coś bardziej uroczystego.. dla nas to niezwykle ważna chwila :) Pozdrowienia mocne! :)

Mojej przyjciolce chlopak sie oswiadczal w Swieta Bozego Narodzenia na rodzinnym obiedzie....A swoich rodzicow zaprosil jak juz byly przyjete oswiuadczyny... Wydaje mi sie,ze powinnas zorganizowac obiad dla obu rodzin i wtedy bedzie jak powinno byc...chlopak z kwiatami po prosi Twoich ordzicow o reke,oni sie poznaja z jego rodzicami i bedzie super:) A tak w ogóle to GRATULACJE!

A opowiesz jak On Tobie się oświadczał?? Milo posluchac pieknych historii:)

Przyznam, że z chęcią bym się podzieliła tymi chwilami.. ale wiem, że mój Ukochany wolałby, żeby to zostało dla nas tylko :)) Oj.. ale powiem, że to były przecudne chwile mojego życia! Pozdrowienia cieplusieńkie dla Ciebie!