Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikrus

miła kawiarnia w Warszawie - POMOCY

Polecane posty

hej! Przyjezdzam na weekend do stolicy i chcialabym wyjsc gdzies z moim facetem. Problem w tym, ze mamy duzo spraw do obgadania, stesknilismy sie za soba, te sprawy. Chodzi mi o jakas kawiarenke w miare w centrum, z przyzwoitymi cenami, wygodnymi kanapami, anie drewnianymi rozlatujacymi sie taboretami, gdzie kelner nie bedzie nerwowo zerkal na zegarek i patrzyl czy siedzimy jedna czy dwie godziny. Rozpisalam sie - sorki Prosze o rade. P.S. Umiescilam topic w \"praktyczne informacje\", ale nikt nie raczyl odpowiedziec...Jak tu tez odbije sie bez echa to umieszcze chyba na erotycznym ;)

Cave, Kafefajka, Czuły Barbarzyńca, Mercer\'s, TAM TAM (ale ostatnio mnie tam okradli wiec uwaga:O) wszystkie w rejonach Chmielnej i N.Światu :)

dzieki:) wlasnie czy panuje tam typowy etos kawiarniany? - 15 minut, pijesz kawe i bye bye, czy mozna sobie spokoojnie dluzej posiedziec?

szczerze mowiac nigdy nie spotkalam sie z tym żeby kelner \"wypraszał mnie wzrokiem\". Wszyscy są naprawde bardzo mili :) a czesto przesiaduje w kawiarni po kilka godzin :P

A musi być kawiarnia bo ja znam fajny klimatyczny Pub Piwnica gdzie są fajne zakamarki i mozan sobie usiąć w zakamarku i nikt ci nie będzię wyliczał czasu, kawe tez mają, i zjeść coś można a nawet grzane winko wypić moim zdanie m niebo w gębie Adres Hoża 50 schodzi się w klatkę i w dół do piwnicy

to super - wielkie dzieki za pomoc:) poszukam sobie jeszcze w necie wymienionych lokali i mam nadzieje, ze bedzie milo:)

a co do \"Czulego Barbarzyncy\" to jest to kawiarnia z ksiegarnia? Czynna w niedziele? Moze jakis adres?