Lusesita Milagros de Dolores 0 Napisano Styczeń 18, 2007 Czy ja się starzeję? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turkus_ulubiony 0 Napisano Styczeń 18, 2007 albo był miły :) poprostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 18, 2007 no... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tak bo nie pamietasz Napisano Styczeń 18, 2007 ze facet zawsze powinien ustępowac miejsca kobiecie, niezaleznie od wieku - kiedys tak bylo -ale dawno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 170 Napisano Styczeń 18, 2007 Może zrobił to dlatego, że jesteś kobietą (podejrzewam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile masz lat Napisano Styczeń 18, 2007 jeśli wolno spytać? Ja mam 24 i tylko czekam na taką syt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i śrubokręt nie pomoże 0 Napisano Styczeń 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Napisano Styczeń 18, 2007 To znaczy że był kulturalny i to bardzo, bo przecież jesteś ładną panią w balzakowskim wieku :) a nie trzęsącą się staruszką. Inny nawet takiej by nie ustąpił :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość która linia autobusowa Napisano Styczeń 18, 2007 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadziorna Napisano Styczeń 18, 2007 Lusia jakbyś byłastarym mocherowym beretem to by Ci nie ustapił,widocznie chciał być miły i zwrócić na siebie Twoja uwagę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aliska 0 Napisano Styczeń 18, 2007 Zamiast zagaić chłopaka rozmową to ciebie zatkało ? Oj nieładnie Lusia, chyba się najprawde starzejesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach