Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananowa

Opalenizna jest niemodna!

Polecane posty

Gość bo ta moda mocno nieaktualna
faceci instyktownie wola zdrowe na oko dziewczynu ( plodne) - zdrowa cera , gladka , zarozowione policzki,wiec kobieta z lekkob rzoskwiniowa , musnieta sloncem cera sie podoba Zarózowiona, ale nie spalona na nienaturalny braz!

Gość kobitka jakas
wszystko w granicach zdrowego razsadku... mam na mysli tipsy i solarka

Gość jejuś
powiem wam ze-- masz racje to tylko u nas w Polsce takie badziewie po ulicach chodzą mysląc ze są piękne. Przebywając ostatnimi czasy w Niemczech tez zauważyłam różnice pomiędzy Polkami a Niemkami. Niemki jakie są takie są ale nie są takie wypaćkane jak Polki. Nie ubierają się jak lalki barbi i nie ma kolejek do solarium. Zresztą tam u nich nie ma solarium na każdej ulicy jak u nas.Stroje co prawda ekstrawaganckie bo oni lubia to co dla nas abstrakcja jest ale nie paradują z nerkami i brzuchami na wierzchu demonstrując piękne cacka w pępku . Szkoda słow na takie blachary.

Gość jejuś
szkoda słów na polskie blachary.

Gość kobitka jakas
czasem mysle ze piszecie ot tak....... bo wszyscy majac na mysli tipsy i solare macie obraz 16 -19 latki... i tu wlasnie jestescie w bledzie ....teraz tipsy zakladaja kobiety po 30 po 40 ...a nawet po 50 na solarium zagladaja panie rowniez w tym w tym przedziale wiekowym i co dziwnego sa to przewaznie panie na poziomie ... dyrektorki , wlascicielki przedsiebiorstw ... wiec cos nie tak tu piszecie A moze jednak chodzi o kase :)

Gość bananowa
Nie zalozylam tego topiku z mysla o obrazaniu innych. Przestancie wszystkich wrzucac do jednego worka. Mnostwo dziewczyn chodzi na solarium, nie tylko typ lalki Barbie. Chodza, bo chca byc modne, tylko ze to tania moda. Zgadzam sie, ze moda na bladosc nie jest nowa, ona raczej wraca. I to prawda, ze moda na solarium nie jest powszechna na Zachodzie, a wrecz przeciwnie!

Gość jejuś
U mnie w szkole są dwie takie laski które są tak brązowe że śmiało można by je pomylic z murzynkami. Ale jedna chyba nieco przesadziła bo ma okropne białe plamy na twarzy ...wygląda fatalnie...ale co gorsza dziewczyna mająca lat 18 ma ma całą twarz w zmarszczkach i dziurach ....to jest przerażające. Tutaj nikt nie mówi że solarium to rzecz okropna można chodzić ale nie nałogowo

Gość kobitka jakas
jejuś..... niemki?????? piekne porownanie :) kazdy zna opinie niemek moze lepiej porownac z anglia jakze teraz modna... z tego co wiem to sa dlugie kolejki na solarium i zapisy tak jak u nas :)

Gość monikkkkk
ja tam niemam nic do solarium ale wszytskiego trzeba uzywac z umiarem...lekko opalona dzieczyna tez moze byc delikatna i na moda na bladosc moze jest tam w hoolywood ale zanim do nas dojdzie to uhuhu bede juz babcia

Gość bananowa
Mieszkam w Anglii i uwierz mi, ze w 100 tys miasteczku sa tylko 2 solaria, a w nich pusto, czasem przyjdzie jakas Polka. Poza tym to nie tylko Niemcy i Polska, ale tez Francja, Hiszpania, Holandia, Dania... i wiele innych. Pewnie powiecie, ze Hiszpanki nie musza sie opalac, a to nieprawda, w wiekszosci maja bardzo jasna skore, tylko oczy i wlosy ciemne.

Gość bananowa
Moj chlopak jest cudzoziemcem i jak mu kiedys opowiedzialam o "solaromanii" to nie mogl uwierzyc.

Gość tiaaaaa
kiedyś opalone były tylko chłopki z czworaków. Damy były bladolice :)

Gość nad niemnem
Co innego byc musnietym sloncem, a co innego opalac sie w solarium. po co czlowiek robi sobie krzywde?

Gość jejuś
Niemki opinie maja jaką mają ale nie są takie solary jak Polki...przynajmniej zdrowa skóre na starość będą miały a nie rak skóry...

Gość jejuś
jeb---ale takiej barbi nie wytłumaczysz...im ciemniejsza tym piękniejsza....nie ma co....

Gość no jak wyrzuciłyście to z
siebie i lepiej wam? :D

Gość Martynusia
Ojacie nie ma to jak sie podbudowac ..bladolice;) Ja bylam biala teraz wygladam normalnie chodze na solar i czuje sie ok bo wreszcie mam normalny kolor skory a nie rozowy swinski ryjek ;D

Gość Martynusia
Ale z tym solaryzowaniem przesadzonym to RACJA RACJAAAA bylam w Wielkiej Brytanii i tam nikt nie chodzi na solarke:D bo tak wymieszane kulturowo ze sie nie musi.. Jedna polke widzialam w sklepie (mowila po pl do swojego mena wsiora) i bylo widac ze polka bo czarna , rozowe usta plastik i tlenione wlosy :D :D :D :D Zenadaaa. Nie robie reklamy ale ta laska (jest ladnaaaaaaa!!!) przesadzila ze swoim *imidżem* http://www.allegro.pl/item157115460__sex_sukienka_brokat_nagie_plecy_olsnij.html

Gość pikawka
Powiem krótko: mi opalenizna sie podoba, ale oczywiście z umiarem. Oliwkowy, brzoskwiniowy kolor- wygląda slicznie. A bladość... ech.. walczę z nią bardzo długo. Wszyscy mi mówią, że kiepsko wyglądam z taką białą twarzą. A w szczegolnosci, gdy założę cos ciemnego. "Jaka ty blada jesteś, źle się czujesz?"- takie teksty są częste. Nie chodzę na solarium. Piję od jakiegos czasu soki marchwiowe, miejmy nadzieje, ze to pomoże. Oczywiscie nie przesadzam. Ale uważam, że niezbyt ciekawie prezentuje się blada kobieta. W zimę- ok, ale w lato blada- to dla mnie nieciekawy widok. Ale to tylko moje zdanie. Każdy ma inne upodobania. Mi podoba się coś takiego: http://www.fit.pl/g/str/uroda/opalona.jpg

Gość co was to obchodzi...
a co z tymi ktore mają naturalnie ciemną karnacje? Przeciez karnacji sobie nie zmienie :P. Czasami opalenizna z solarium nie rozni sie od tej "naturalnej" i moze niektorzy myslą ze ja tez chodze na solarium ( nieraz sie zresztą spotkalam z pytaniami czy chodze na solarium ).

ja w wakacje trochę chodziłam i nieźle wyglądałam w białej sukience z płótna. na ogół wolę się bladą tyle, ze do tego trzeba mieć naprawde nieskazitelną cerę, każdy pryszczyk czy zapchany porek widać... a cienie pod oczami... jestem nieszczesliwą posiadaczką takowych...dramat :|

Gość blif
ja jestem chłopakiem i czasami pojde na solar ale mam lekko skóre brązowa praktycznie jak czasami siedze w metrze i spojrze sie w ta szybe co jaet na przeciwko jak sie siedzi to ostatnio usiadł obok mnie koles lekko ciemny a jak spojrzałem w t aszybe to moja skóra była o dwa tony jasniejsza a wszyscy i tak sie czepiają ze na solar chodze a ja sie brzydze pustactwem mam lekko skóre brązowa do tego mam rozowe poliki i wszystko wygląda ładnie uwazam ale ja tez widze laski które maja skóre jak murzynki i taka widac nienaturalnie brązową takie mandaryny to jest koszmarna tandeta wszystko z umiarem i bedzie okej :)