Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BULINKA 24

koszty slubu i wesela?

Polecane posty

Tak sobie mysle... jak robicie? rodzice pary mlodej oplacaja slub i wesele, czy dokladaja sie? skad Wy bierzecie na to pieniadze? bardzo mnie to martwi poniewaz chcielibysmy sie pobrac ale nie mamy kasy:( nie chcialabym liczyc tylko na rodzicow piszcie jak to bylo, jest czy bedzie u Was?

Zbieramy sami. Uzbieramy ile się da, reszta to kredyt. Ja nie mam rodziców i nie wyobrażam sobie wyciągnięcia łapki po kasę di Jego rodziców.

My nie chcemy brac kredytu na wesele. Wolimy wziac kredyt wiekszy na mieszkanko bo to jest wazniejsze. a wodka nie wiem ile kosztuje ale najlepiej kupowac ja w jakiejs hurtowni

Gość blondi1983
Ja robię wesele na 160 osób z dziećmi. Kupuję 150 butelek wódki luxusowej. W sklepie wydałabym na to 3000 zł, a w hurtowni zapłacę 2400 zł.

mam to samo, skąd wziąć kasę...część odłożymy, nie chcę pomocy ze str jego Rodziców, ale nie chcę też wielkiego wesela!Mnie nikt nie pomoże...nie ma kto, zresztą głupio by mi było od dziadków kasę wyciągać...tak więc na pewno część z kredytu będzie, a reszta z tego co uda nam się odłożyć...mnie to tylko kiecka martwi, strasznie drogie są, wypozyczać nie warto chyba, nie wiem w sumie , dopiero będę szukac... powodzenia