Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RANKING

ROBIMY RANKING FILMÓW WSZECHCZASÓW

Polecane posty

Gość Cullenowa
Ja proponuję.. jak były to sorry..;/ 1.Green Street Hooligans 2. Po prostu walcz 3. Ona to on 4. Zmierzch 5. Pidżama party 5. Szansa na sukces 6. Picture This 7. Trzynastka 8. Posłańcy 9. Spadaj! 10. Księżniczka na lodzie 11. Ślubne wojny 12. Slumdog: milioner z ulicy 13. Szkoła uczuć 14. Angus, stringi i przytulanki 15. Wild Child 16. Kopciuszek prawdziwa historia 17. Przyjęty 18. Sydney i siedmiu nieudaczników 19. Nie kłam kochanie 20. Dlaczego nie? 21. Piekne mleczarki 22. Prosto w serce 23. Efekt motyla 24. Nawiedzona narzeczona 25. Elite I jest tego jeszcze więcej..;D Ale kocham oglądać filmy..

Gość Kili
- " Władca pierścieni powrót króla" - " Patriota" z Melem Gibsonem - " Harry Potter i kamień filozoficzny" - " Szminka" - " Egzorcyzmy emily rose"

Gość brak tu ostatnio
a ja się ostatnio podniecałam HELLBOYEM:classic_cool: i najnowszym BATMANEM:classic_cool: , a co:P

Gość prawo pracy
1. Fracture 2. Chlopiec w pasiastej pizamie 3. Doskonaly swiat 4. Desperatki

No to ja dorzuce kilka: 1.Zmierzch 2.Porozmawiaj z nia 3.Pathology 4.Requiem dla snu 5.Wszystkie 3 czesci Piratow z Karaibow 6.Sin City 7.Urodzeni mordercy 8.Donie Darko 9.Labirynt Fauna 10.Kill Bill

Gość goya22
"Ktoś" sprawił, że jetsem KinoManiaczką... Proponuję więc następujące filmy: 1. Zielona Mila 2. Requiem dla snu 3. Siedem dusz 4. Drogi Osamo 5. Uprowadzona... Pozdrawiam.

Gość goya20
Polecam: 1. Siedem dusz 2. Drogi Osamo 3. Slumdog milioner z ulicy 4. Więzień nienawiści 5. Felon 6. Anioły i demony 7. Zielona mila 8. Przebudzenie 10. Za wszelką cenę 11. Uprowadzona Pozdrawiam wszystkich którzy te filmy juz obejrzeli i tych którzy dopiero mają zamiar :) 9. Zmierzch

Moja subiektywna lista filmów, które cza zobaczyć:classic_cool: (kolejność przypadkowa). - Gorzkie gody - Słaby punkt - Milczenie owiec - Piętno - Fight Club - Siedem - Wielki błękit - Zielona mila - Powder Blue - Mechniczna pomarańcza - Zapaśnik - Las Vegas Parano - Requiem for a dream - Ostrożnie pożądanie - Tajemnica Brokeback Mountain

Rejs - bezapelacyjnie nr 1 Dziewczyny do wzięcia Obcy /2 cz. chyba naj / Braveheart Gdzie jest Nemo :D

Jak się ktoś interesuje, to taki ranking jest na filmwebie, na pierwszym miejscu był chyba Ojciec Chrzestny, potem Skazani na Shawshank, Zielnona Mila, itp.

Gość lady film
Te wasze "filmy wszechczasów" to filmy z ostatnich 15 lat... Ja właściwie też nie powinnam żadnych podawać, bo wiem że jest mnóstwo wielkich filmów, których jeszcze nie zobaczyłam. Z tych co miałam okazję widzieć, za arcydzieła uważam: 1. Lot na kukułczym gniazdem. 2. Stalowe magnolie. 3. Łowca jeleni. 4. Absolwent. Ale halo ludzie "Slumdog" i "Requiem for a dream"? To chyba nie ta półka o której mówimy...

Gość Snoopy_
Breveheart Zagadka Powdera Armagedon Szeregowiec Ryan Efekt Motyla Oszukac Przeznaczenie Silent Hill Sierociniec Szybcy i Wsciekli Gladiator

Gość szymi
gwiezdne wojny nowa nadzieja buntownik z wyboru władca pierścieni powrót króla underworld bunt lykanów

Gość durbi
1.Władca Pierścieni [ cała trylogia filmowa] 2.Troja 3.Gladiator 4.Robin Hood 5.Zabójcza broń 4 6.brakhevart 7.Sherlok Holems 8.300 9. Duch i Mrok 10.Van Helsing

Gość znawcasbfbvd
sfgsfsfczsf

Gość kklaudynaa
1. Gladiator 2. Braveheart 3. Joanna d'Arc 4. Podziemny krąg 5. Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Gość kklaudynaa
jeszcze bym dodała 6. Zielona mila 7. Edward Nożycoręki 8. Iluzjonista 9. Slumdog. Milioner z ulicy 10. Gran Torino

Gość Joni
Zelig Ragtime The Last Waltz Manhattan Bound for Glory

Gość filmen
kac vegas ojciec chrzestny kiler 1 2 depresja gangstera i taki z 50centem nie wiem jak sie nazywa

Diabeł ubiera się u Prady Seksmisja Wichrowe wzgórza Taksówkasz Czasa apokalipsy Garsoniera Crash Wschód słońca Bulwar zachodzącego słońca Ojciec Chrzestny Persona Szczęki Podziemny krąg Chłopcy z ferajny Wszystko o Ewie Dziecko Rosemary Manhattan To wspaniałe życie Zawrót głowy Okno na podwórze

Gość Stokrotka900
1) Sweeney Todd - Demoniczny golibroda z Fleet Street 2) Efekt motyla 3)Oldboy 4) Battle royale 5) My, dzieci z dworca Zoo

czy ktoś wspomniał o Cyruliku Syberyjskim? film jest genialny, nie dość że romantyczny, głęboki, kostiumowy to jeszcze trochę śmieszny i wzruszający. Wszystko w jednym. Jest strasznie długi, ale mogę go oglądać bez końca. I uwielbiam jeszcze "Pianistę", a najbardziej scenę, w której on wychodzi z tych gruzów w niemieckim płaszczu i jak go pytają dlaczego ma ten płaszcz skoro jest Polakiem to on mówi "dlatego, że jest mi zimno". Zawsze wtedy płaczę...

Gość aga20aga
1. OJCIEC CHRZESTNY - THE BEST:) 2. ZAPACH KOBIETY 3. MIASTO ANIOŁÓW 4. ADWOKAT DIABŁA 5. BEZSENNOŚĆ 6. ZOSTAWIĆ LAS VEGAS 7. SEKSMISJA 8. UZNANY ZA NIEWINNEGO 9. NA ZIEMI WROGA 10. FATALNE ZAUROCZENIE

Gość 00000monika000000
może nie filmy wszechczasów ale takie które na długo utknęły mi w pamięci :) + małe opisy tu i tam. kolejność przypadkowa. 21 gramów (świetny!) Volver Wszystko co kocham 4. piętro (wzruszający ale i śmieszny o życiu hiszpańskich dzieci w szpitalu chorujących na różne nowotwory) Przerwane objęcia Pokuta (świetny dramat! ostatnio oglądam w kółko) Księżna (świetny dramat!) Vicky Cristina Barcelona Coco Chanel Pulp Fiction Weronika postanawia umrzeć Kill Bill Miasto gniewu (niespodziewanie łączą się losy kilku przypadkowych osób) To właśnie miłość (jedyna komedia romantyczna która nie jest głupawa, całkowicie pozbawiona sensu i przewidywalna) Amelia Siedem dusz Bracia Przeczucie (dobry film) Mulholland Drive (pokręcony) Wyznania gejszy Szkoła uczuć Zakochany Szekspir Posejdon (katastroficzny) Titanic Krwawy diament 4 pokoje (pokręcony) Babel Zaklęci w czasie (na prawdę polecam, film nie był jakoś super promowany ale jest bardzo dobry, coś w stylu efekt motyla) Inni Pianista Infiltracja Jasne błękitne okna (polski film bogusława lindy na podstawie książki, opowiada o przyjaźni, biedzie, ciężkim nowotworze, ogółem bardzo wzruszający...) Moje życie beze mnie Życie ukryte w słowach P.S. (nie p.s. kocham cie !! samo P.S.) (również bardzo fajny kobiecy film) Zielona mila

Gość ELUNA
1. OSTATNI MOHIKANIN Z EXTRA MUZYKĄ 2. ZAPACH KOBIETY 3. SKAZANI NA SHAWSHANK

La Strada Psychoza Ptaki Fortepian Tam gdzie rosną poziomki

Gość 1r123r123
tak garbo swietne filmy :D same szmiry stare