Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliseeee

Cienie i kredki do zielonych oczu??

Polecane posty

Gość aliseeee

jakie...??? Prosze o pomoc..Mam jasno zielone oczy. Wiem,ze fiolety pasuje do zielonych a jakie inne??

Gość musisz napsiać jaki masz
rozmair buta. Na tej podstawie będą mogła ci powiedzieć jakiej grubości kredki możesz zastosować !!!

Gość żeby nie tworzyć osobnego
topiku. Czego mogę użyć do szaroniebieskich oczu (typ urody lato)?

Gość no to wszystko zależy od stóp

Gość do szaroniebieskich oczu
najlepsze jest gęsiwo pół na pół rozrobione z łojem spod napleta.

a długo już je stosujesz?

ja mam zielono-zółte oczy, więc stosuję zgrzybiałe kupy pse z trawnika, takie po deszczu, z gęstej trawy zbieram, juz takie omszałe mocno i rozrabiam to w proporcji 1:3 z sikami mojego tate.

współczuję i pozdrawiam:)

możesz też naierac rodzynami chomika mandżurskiego suty, zeby były bardziej sterczace i ponetne, ale tylko wtedy, jeżeli sa one brązowe i włochate:)🖐️

Gość ble ble ble ble
dziewczyny nie zwracajcie uwagi na zlosliwcow:) ja sie nie znam pozdro!@!!:)

Gość a co to jest gęsiwo

do szaronibieskich o tą radę nie prosiłam, zbytek dobrej woli. Odpuść sobie ok;)? A z tym złotym może faktycznie spróbuję... dzięki za radę:)

Gość Hmmm własnie a
do dosc wyraznie zielonych oczu - pasuje zlote cienie? jakie sa najlepsze?

Gość oto profesjonalna rada
najlepiej to zrób tak: Usiadź na nocnik i zrób kupę, weź następnie zwymiotuj do niego i wymieszaj wymiociny z kupą. Następnie weź rozrobioną mixturę do ust i zacznij ją rzuć. Jak skończysz rzuć to wypluj ją spowrotem do nocnika. Następnie poproś swojego faceta żeby wyjął z pitaka trochę mastki, którą dodaj do mixtury. Tak przyrządzony preparat należy zjeść. Jak zjesz odczekaj jakieś 2 godziny i zwymiotuj! Zwrócisz całą mixturę, która będzie się nadawać do oczu w sam raz !!!

Gość a co cię to obchodzi..........
Ej, dobra, może się normalnie wypowiem, bo jak się czyta, to żal dupę ściska...:O Piszesz, ze jesteś lato, nie? Ale po co to piszesz?????:O Żeby podkreślić, jaki masz typ urody. Więc skoro masz zimny typ urody, to w złocie będziesz wyglądac nieciekawie:o Zwłaszcza jak z nim przesadzisz.... Może lepiej właśnie ty spróbuj zimny róż, zieleń khaki, brąz. Zle zwłaszcza róż. A jak ktoś ma zielone oczy, to znaczy, że ma pewnie ciepły typ urody raczej. I wtedy psują brązy, złoto własnie!, śliwkoe cienie, ale nie róż, zwłaszcza zimny:o🖐️

już lepiej? ..... jeszcze ? w strasznym bagnie nurzasz się człowieku współczuję :( to żałosne powaga

jakby co, to żałosny tekst z wymiocinami nie jest mój, tylko jakiejś gimnazjalistki, która naciera tacie wacusia własną waginą:o🖐️

piszę, że lato (chłodny typ) bo to moim zdaniem nieoczywiste. Oczywiście mogę się mylić. I dzięki za radę. Choć w różu (połączonym z szarością) wyglądam troszkę średnio, dlatego korzystam z uprzejmości założycielki i podpinam się pod topik, bo kto pyta ten może się różnych rzeczy dowiedzieć.

Gość dorinia
Jakie tu sa idiotki.....Nie sadzilam ze na kafeteri sa tak glupie baby buhahahaa, chyba go...o robia i pisza takie bzdury,pewnie brzydule nie maja z kim wyjsc nawet:) hahaha

Gość to ja powiem tak
Ja sie nie znam na tych typach urody itp. ale mam zielone oczy, ciemną oprawe( a tak przy okazji ma ktos moze cus takiego jak ja ze gorna powieka jest bardzo ciemna, wyglada jakbym miala nałozony brązowy cien??) i brązowe) czekoladowe) włosy. Maluje oczy czarną kredką, na lini rzes nakladam ciemny cien- najczesniej brązowy a na calej powiece złoty/ perłowy- w kazdym razie jasniejszy. No i czarny tusz :). Aha, dodam ze mam ciemną karnacje i nieskromnie powiem ze podobam sie sobie w takim makijaz ;). Z tego co zauwazylam to najgorzej wygladam w niebieskich cieniach.