Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza1

Ktory model kobiety wolicie Panowie...?

Polecane posty

Gość luiza1

zakladajac ze; wracasz z pracy , glodny i zmeczony, twoja kobieta w dresie z "kucykiem" na glowie , podaje ci obiad, palaszujesz, az ci sie uszy trzesa :D potem siadasz na fotelu z gazeta lub do kompa ,powoli sie relaksujesz, a potem wieczor , mowisz , ze masz ochote na "male co nieco " ona odpowiada, nie dzisiaj kochanie , jestem taka zmeczona , moze jutro......:) czy moze tak: wracasz z pracy glodny i zmeczony, twoja kobieta wita cie w krotkiej seksownej chaleczce,ktora prawie nie zakrywa sterczacych piersi,majteczki ledwo zakrywaja trojkacik z przodu ,prawie rzuca sie na ciebie i mowi ze ma ochote na szybki numerek, przewracacie sie na korytarzu o porozwalane buty.... a gdy juz skonczyliscie , to mowi , zebys wzial prysznic i wychodzicie do restauracji, bo jest glodna jak wilk.:D ktora opcje wolicie :) ?

Gość nie wiem jak wasi faceci
ale moj facet gdy jest głodny to się nie stara:( odwala szybki numerek i 3 sekundy po pyta sie czy dostanie co jeest do jedzenia, wiec on je obiadek a ja siebie szykuje na deser:)

Gość luiza1
no to mnie masz :D nie zebym przeoczyla, myslalam , ze tak ma byc :D

Ładnie wybrnęłaś ;) Zupełnie serio teraz: podałaś dwie skrajności. Tak naprawdę, najlepszy jest złoty środek... jest czas stołu i czas łóżka :). Zresztą, dziki seks może być w weekendy, na codzień chyba jest lepszy taki wieczorny, miły i relaksujący. A mówiąc bardziej żartobliwie: facet musi umieć gotować. Wtedy - w najgorszym razie - uwiedzie go dziwka, a nie kuchta :D

Gość trumryuirmtmr
model 75 C

A co powiecie na taki model: wracasz z pracy, a Twoja kobieta z kucykiem na glowie i w spodniach dresowych siedzi przed komputerem, obiad musisz sobie sam ugotowac, na seks tez nie zawsze mozesz liczyc... To moj model :D

Gość luiza1
cholera - chcialabym tak miec :D

Gość a to moj model
wracam do domu, robie kucyk, przebieram sie w dresy, siedze przed kompem, ide sie myc i spac...sama :O:(

Gość a to moj model
no i jem obiad rzecz jasna ;)

Gość luiza1
wiec niby wszyscy lubimy "poseksic ", no ale , we wlasciwym miejscu i o wlasciwym czasie :D

Gość ja trafilem
na taki model jak enamorada, moze czas sie rozejrzec za nowym? teraz duzo wyprzedazy z poprzedniego rocznika w promocyjnych cenach...

Gość luiza1
to bylo dobre , ja nie moge :D:D