Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a po co...

wykoncze sie.....

Polecane posty

Gość a po co...

nic mi sie nie chce, sejsa we zaczyna sie we wtorek, ja nic nie umie, nie umiem nawet zabrac sie do nauki, uczyc sie nie umiem!!:O odechciewa mi sie wszystkiego jak pomysle ze ferii nie bede miala:O

Gość przykładny student
A ja mam wszystkie zaliczenia na 5. Uczyłem się na biężąco i teraz sesji się nie boję. Praktycznie nie muszę się już uczyć, tylko troszkę powtórzę.

Gość jo mada fakaaa
hej cos wczesnie Ci sie sesja zaczyna...........a egzaminy to pikus, nie dygaj, od czgo sa poprawki?

Gość a po co...
zaliczenia mam na 4 ale co z tego, skoro egzamin jest o wiele rzeczy rozszerzony:O wlasnie wiem ze sa poprawki ale one mi zabiora cale ferie😭 a ja tak na nie czekam:(

Gość a po co...
zawsze do kol przygotowuje sie mniej wiecej 3 dni a tu mam raptem 4 dni do egzamu:(

Postaraj się pouczyć. Nie możesz sie tak łatwo poddawać Nie każdmu nauka wchodzi ale warto mieć poczucei że się coś robiło żeby zdać

Gość jo mada fakaaa
a tam . kazdy tak dramtyzuje przed egzaminami.....to normalne podobno ja tam sie ucze dzien przed egzaminem..jestem na 3 roku i jeszce nigdy nie mialam poprawki a co studiujesz?

Gość a po co...
nie poddam sie bo jestem na moich wymarzonym kierunku i tak szybko nie zrezygnuje, ale teraz akurat mam taki okres niemocy i jeszcze ta sesja:O

Gość a po co...
cholernie ciezka jak sie okazuje farma...

Gość jo mada fakaaa
Ty to chyba na medycynie jestes:pppp

Gość a po co...
nie na medycynie a skad to podejrzenie?:P

Gość mam dokładnie tak samo
nie wiem co się ze mną dzieje !! Zawsze miałam dobre oceny, żadnych poprawek, wzorowa studentka ... a teraz mam wielkie kolokwium w poniedziałek, we wtorek dwa egzaminy i NIC się nie uczę. Na wyklady nie chodziłam, nawet nie wiem jak profesor wygląda, patrzę na 3 wielkie książki i płakać mi się chce. Fizycznie nie dam rady ... niemożliwym jest nauczyć się tego. :(

Gość a po co...
mam dokładnie tak samo---> tez sie obawiam ze fizycznie sie tego nie da ogarnac w te 4 dni...

Gość jo mada fakaaa
a no bo mas zjeszce duuzoo czasu do sesji, a juz panikujesz, ze nie dasz rady:)

Gość a po co...
farma czy medycna...w sumie nieweika roznica, chociaz na medycynie nie maja sesji zimowej:O

Gość mam dokładnie tak samo
wiesz ...nie chcę szukac usprawiedliwienia dla siebie, ale pod koniec pazdziernika odszedl ode mnie mężczyzna, którego bardzo kocham i WSZYSTKO MI SIę ZAWALIłO ... po prostu przestałam chodzić na zajęcia, dlatego jestem przerażona. Uczyć się nie mogę, bo tylko zaczynam czytać książę i zaraz płaczę. Każda moja myśl jest Jemu poświęcona ... heh ... będzie zle, oj będzie.

Gość jo mada fakaaa
ja w awaryjnych sytuacjach.gdy musialm przysiac do duzej ilosci materialu....w b.krotkim czasie, lapalam sie takich srodkow jak red bulle, tigry i takie tam:p.......

Gość a po co...
hm...i pomagaly??:> zarywalas wtedy noce??:P bo ja dzis jestem po dwoch kawach, pluszu active i i tak usnelam nad ksiazka:) mam dokładnie tak samo---> przykro mi:( ale jezeli chodzi o faceta, to musisz sie pozbierac i zyc wlasnym zyciem, nie przejmowac sie juz dluzej, jego strata i juz!!

Gość jo mada fakaaa
łopatologie............(żart):)

Gość jo mada fakaaa
no pewnie ,z epomagały, jesli sie uczy po nie przespanej nocy,po imprezie, to wtedy jest to moim jedynym ratunkiem

Gość a po co...
a ten tiger w ogole dziala?? bo redbull wiem ze jest dobry,ale drogi,a ja uboga studentka, nie mam funduszy:P

Gość a po co...
Sweet Dreams--> moze zdolna jest dziewczyna, znam takie osoby;)

Gość a po co...
i poszly spac a ja zostalam z ksiazka:(