Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladna i skormna

jestem bardzo ladna i przez to nie mam faceta

Polecane posty

Gość ladna i skormna

bo mi sie zdaje ze nikt nie jest mnie wart:O i jakos nie moge sie rpzemoc gdy nikt mi do piet nie dorasta

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
spadaj szmato

Skromna? :D :D :D :D :D :D :D Z taką skromnością to pozostanie ci tylko książe wibratorek :p

Gość jestesci smieszni
przeciez zaden wibrator nie jest jej wart :)

No może któryś będzie miał takie funkcje ,że będzie wart ;) :D

Gość ladna i skormna
zazdrosni

Gość misiownik
super :D napisz coś jeszcze o swoim problemie. Ludzie na pewno zywo zareagują ;) :P

Gość fdgw345
bo jesteś nadętą głupią suką pewnie to dlatego, więcej pokory i pewnie znajdziesz kogoś. A nadęte głupie suki (własną ważnoscią i ładnością są nmajgorsze)

Gość ladna i skormna
no zazdrosni. prawda taka ze jestem bardzo ladna i nikt mi nie odpowiada. a ty wpieprzasz chipsy gruba swinio i zazdroscisz innym

Gość misiownik
dobry chwyt, zawodnik z Chelsea rozgrzewa się w narozniku, tłum wiwatuje!!! :D

Gość więc
czekamy na dalszy rozwój wydarzeń:D

Gość też ładna
muszę coś napisać, bo sama wiem, że jestem ładna, ale nie wypowiedziałam tego na głos nigdy. nie macie pojęcia, jak trudno jest ładnej osobie udowodnić innym, że jest mądra, inteligentna, fajna, miła itd. A dzięki temu, że musi cały czas to udowadniać - cały czas się udoskonala wewnętrznie. I potem wokół ludzie robią wielkie oczy, kiedy słuchają takiej osoby, a na czole mają wypisany tekst: "a ja myślałe/am, że skoro ona jest taka ładna, to głupia i pusta!" KAżDY MA SWOJE WADY, NIE TYLKO łADNE OSOBY!

Gość Marcia20
wyglad nie powinien miec znaczenia tylko to co ma sie w sercu i to za co sie kocha druga osobe

Gość misiownik
proszę państwa, nowa zawodniczka na ringu. Od razu możemy dostrzec jej liczne atuty, czekamy na reakcję przeciwniczki... :D

A ja jestem brzydki i nieskromny ;) i kobitki lecą na mnie jak muchy na lep lub gówno ( jak kto woli) :classic_cool: I jest fajnie,ciekawie i gut :) Ładna i skromna to widocznie jednorazowe ruchadełko dla ładnych i skromnych :p

Gość Downka
AAAAAAAAAA!!!!!!!!Jestem bardzo ladna i przez to nie mam faceta??!!Dżizas dziewczyno skad ty sie zielas...ty nie przez urode nie masz faceta ale przez takie podejscie...jesli jestes zakochana w sobie ksiezniczka na ktorej serce nikt nie zasluguje to przyczyna tego ze nie masz faceta na pewno nie ejst to ze jestes zbyt ladna,uwierz mi...

Gość ladna i skromna
to że jestem ładna stanowi mój atut ale mam jedno malutkie skrzywienie że zaden z moich potencjalnych celów nie lubi gdy proponuje postawienia mu sliczniutkiego kloootzuszka na jego owłosionej klacie, wtedy tak dziwnie patrzą na mnie i trzymają się z daleka a ja jestem mistrzynią w stawianiu ich w dowolnym kształcie i konsystencji. Ale prawdziwych artystek się niedocenia w dzisiejszych czasach.

Gość też ładna
misiownik, rozwiń swoją wypowiedź do jakiejś poważniejszej, bo sarkazmy są domeną osób, które nie mają argumentów. to jak będzie?

Gość Marcia20
ja nie uwazam siebie za ladna wrecz przeciwnie za brzydka chociaz kazdy mi powtarza ze jestem ladna.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
buehehehe raczej ty teraz wpieprzasz chipsy cebulowe i sobie wymyslilas prowokacje- niezła wyobraznia świnko ;)

Gość mnie uwazaja
za ladna , a ja siebie za brzydka dlatego nigdy nie umawiam sie z przystojnym facteme, boje sie ze by mnie odrzucil,a jak sie umawiam z brzydkim to ja jestem ta ktora odrzuca

Gość piękna i nieskromna
Na pewno nie jesteś ładniejsza ode mnie! I ja mam faceta wyobraź sobie!

Gość ladna i skormna
co za przyglup c ciebie dziewczyno. pewnie spogladasz na takie jak ja na ulicy z zazdroscia. mam wszystko: urode, wyksztalcenie, pieniadze. nie mam faceta bo jestem dla nich za wysokie progi. twojego to bym pewnie nawet nie oplula. milego zycia grubasnico

Gość ladna i skromna
ale chce wam jednak powiedziec prawdę naprawdę jestem ładny i skromny i prócz moich kałowych pragnień lubię jakprzystojni faceci penetrują moją analną grotę mocno i z energią ale moja uroda ich onieśmiela widocznie bo żaden nie chce do mnie uderzać,

Gość ladna i skormna
moze i jestes ladna piekna i nieskromna. dobrze dla ciebie. i gratuluje z emasz faceta. a tamten gruby paszczur zazdrosny o tym z einnym sie powodzi jest po prostu zalosny:O

Gość też ładna
wiecie co, trochę żenujące są te wasze wypowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
świnko chrum chrum ;) Może upieczemy sobie twój udziec? ;)

Gość misiownik
uczestnicy starcia tworzą klasyczną grupę Laokona. Jedna z zawodniczek usiłuje nawet wciągnąć do waliki komentatora. Co za widok, proszę państwa! Walka skromności z próżnością, zazdrością i szczyptą chorej ambicji! Na to właśnie czekaliśmy :D :D