Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donatooo

jak ją zdobyc

Polecane posty

Gość Donatooo

Mam taki problem. Poznalem pewną dziewczynę.. Zawsze to bylo tak, ze nie szukalem stalych związkow, chcialem jedynie się zabawic, zabawiac..Chodzilo mi o noc czy kilka i koniec. Poznalem ją i juz na wstępie zaznaczyla mi, ze jej samej chodzi jedynie o rozrywkę. Tylko, ze mi juz nie. Przespalismy sie, myslalem, ze zadzwoni na drugi dzien czy cos i nic. Zdziwilem się i to bardzo, bo zwykle to panny o mnie zabiegaly, same prosily się wydzwanialy, angazowaly. Chyba sam się zaangazowalem, ale jej nie zalezy. Nie wiem jak to jest mozliwe!? Spotkalismy sie pozniej po tej nocy w pubie, bylo fajnie, pozniej jeszcze kilka razy, ale ona spotyka sie rowniez z innymi. Wkurza mnie to bo chcialbym ją miec na wylącznosc. Chcialem zaprosic ją na spacer, taki bajer romantyczny i się nie zgodzila. Powiedziala, ze spacery jej nie w glowie. Ze ona naprawdę nie szuka faceta, przyjazn tak i nic więcej. Cholera nie wiem jak to rozegrac. Do niedawna sam zachowywalem sie podobnie do niej.

Gość Donatooo
jak ona moze sie tak zabawiac z innymi. najgorsze, ze musze sie zgrywac, ze mi tez nie zalezy, bo by mnie olala.

Gość Marcia20
hej sprobuj sie z nia umowic pod byle jakim pretektem i poprostu wyznaj jej co do niej czujesz a pozniej popros o chodzenie. a jesli odmowi tzn ze nie jest warta Ciebie. pozdrawiam

Gość Donatooo
Tyle, ze my juz przeprowadzilismy rozmowę w tym stylu. Znaczy podpytywalem ją o związki, czy chcialaby się z kims związac i uparcie odpowiadala, ze nie. Chodzi jej tylko o zabawę. Marcia mam tak otwarcie jej powiedziec? to nie w moim stylu, zreszta znając ją to by szybko zwiala.

Gość Marcia20
ja jakbym byla chlopakiem powiedzialabym prosto z mostu. jak zwieje to znak ze nie dla Ciebie i czekaj cierpliwie na ta jedyna :-)

Gość TAMA
Donatoo: co dziewczyna musiałaby zrobić, żeby zdobyć Ciebie sprzed ?

Gość Donatooo
Tama: co musiala zrobic?! wlasciwie to nic, nie interesowaly mnie związki. Teraz zrozumialem co to znaczy czuc do kogos miętę. Nigdy nie bylem w takiej sytuacji, zawsze otaczaly mnie fajne, pociągające kobietki i zwykle to ja dawalem im do zrozumienia, ze cos powazniejszego nie wchodzi w grę. Marcia, ale obecnie tylko ona zaprząta mi głowę. Przez nią stracilem ochotę na zabawę z innymi pannami.

Gość Downka
a od jak dawna znasz te dziewczyne?Bo z twojego opisu to wyglada tak ze wy sie pare razy spotkaliscie ona ci uparcie mowi ze cie nie chce a ty-wielka milosc;/ Co w niej takiego jest ze dla niej postanowiles zrezygnowac z rozrywki i "ustatkowac sie"?

Gość Marcia20
nio tak zauroczenie. moze jak zobaczy jak sie starasz to sie zgodzi. kup jej kwiaty zapros do kina i narazie nic nie mow o chodzeniu potraktuj ja po przyjacielsku.

Gość Donatooo
Znam ją kilka miesięcy. Mowię, ze spotkalismy sie dopiero kilka razy po tym jak przespalismy się ze sobą. Wczesniej tez się z nią spotykalam od czasu do czasu na jakis imprezkach lub cos w tym stylu. To nie wygląda tak, ze mnie nie chce, tylko ona nie chce kogos na stale. Bawi się kolesiami, wiem bo juz zdązylem się doinformowac od innych i od dluzeszego czasu jest sama. Poza tym nie rezygnuje z rozrywki, ale malo mnie juz bawią gierki z innymi pannami bo myslę o niej. Tak mam i skąd mam wiedziec czemu.

Gość Donatooo
Poza tym Donka czy ja cos o milosci pisalem?!

Gość Marcia20
poprostu Ty dorosles a ona nie. stwierdzila ze nie musi myslec narazie o przyszlosci ale pewnie tez jej to minie trzeba poczekac

Gość kukaczka
moim zdaniem powieniens jej powiedziec co czujesz i tyle. nic prostrzego. o ile swiat bybly prostszy gdybysmy mowili sobie otwarcie co czujemy, powiedz jej koniecznie

Gość Donatooo
Marcia dzięki, fajna z Ciebie kobietka. Coz przedzwonię do niej, tyle wątpliwe czy znajdzie chwilkę w swoim napakowanym kalendarzu.

Gość Marcia20
probuj dobrze bedzie powodzenia

Gość Donatooo
moze podjade po nią jak skonczy pracę dzisiaj i zobaczymy.

Gość Marcia20
dobry pomysl napewno bedzie zmeczona po pracy wiec moze bedzie chciala gdzies sie rozerwac pojsc na pizze, do pubu na piwo. pomysl dziewczyny lubia chlopakow ktorzy potrafia cos fajnie zorganizowac i oczywiscie milo

Gość Donatooo
uciekam juz. Jak wrocę napiszę co i jak. Marcia milego dnia;)

Gość Marcia20
dzieki i nawzajem

Gość abczyx
A moze poprostu jest tak ze usilujesz ja za wszelka cene zdobyc bo Cie najnormalniej w swiecie olala. Moze to jest motorem Twoich wszelkich podchodow. Spotkales dziewczyne ktora potraktowala Cie tak jak Ty potraktowales jej poprzedniczki i to Cie wkurza. Nie mozesz zniesc ze Twoje ego zostalo tak brutalnie podeptane. I szczerze watpie czy istnieja inne pobudki dla ktorych chcesz ja miec. Mysle ze poprostu usilujesz dowiesc sobie i wszystkim ze nie wypadles z gry, ze to byla jednorazowa wpadka, ze dalej potrafisz sie bawic innymi dziewczynami. Jak juz ja zdobedziesz po raz kolejny to Twoja proznosc zostanie zaspokojona i odplyniesz od niej z mina tryumfalnego wojownika bo przeciez dziewczyna ktora chodzi do lozka z kim popadnie i na kogo ma dzisiaj ochote to nie jest ktos z kim chcialbys spedzic wiecej czasu swojego szowinistycznego zycia...:) Pozdrawiam Cie Conanie Zdobywco :)

Gość Dziwie się ...
że marzysz o dziewczynie, ktora spi z kazdym CHYBA ZMYSLASZ KOLEGO albo jestes ewenementem wśród facetów :-D

szczerze mówiąc to dokładnie to samo mi przyszło do głowy - facet, który ma trochę oleju w głowie ani przez chwilę nie zabiegałby o laskę, która daje na prawo i lewo, no chyba że po to, żeby być kolejnym, który się nią pobawi ... No ale ludzie są różni, a ilu ludzi, tyle gustów ;)

Gość alicja222
kobieta daje na prawo i lewo? znowu typowe, jak kobieta nie chce zobowiazac to sie ``puszcza`` prawda, a facet to niby co? Kolego, Ty sam nie byles lepszy, wiec nie mysl, ze jestes lepszy od niej, bo juz doroslej, a jak ktos tu napisal ``kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie``. I byc moze ona wlasnie dlatego tak Cie pociaga, bo jest pierwsza, ktora sie nie narzuca i nie pokazuje zainteresowania wzgledem Ciebie. Powodzenia.

Gość nie obraź się ale coś Ci
powiem poprawiłeś mi nastrój wiesz, nic do ciebie nie mam, ale żeby wszystkim takim jak ty przydarzyło sięto co tobie. Amen

Gość no i prawidłowo
no jak dla mnie super ta dziewczyna! Bardzo dobrze ci tak, potraktowano cię jak zabawkę, reasumując "jak ty komu, tak on tobie". Oby każdemu twojego pokroju przydażało się to samo!

no i prosze, trafil swoj na swego... to mozecie sie teraz razem zabawiac... zobacz teraz chlopie jak traktowales kobiety, jakies wnioski? moze chociaz sumienie Cie wezmie....

Gość HrabiaDelaMonteCHristoP
Chyba sam się zaangazowalem, ale jej nie zalezy Do niedawna sam zachowywalem sie podobnie do niej. jak ona moze sie tak zabawiac z innymi? ---Sam wiesz to najlepiej :) po co wiec pytasz?:D------- Nigdy nie bylem w takiej sytuacji, zawsze otaczaly mnie fajne, pociągające kobietki i zwykle to ja dawalem im do zrozumienia, ze cos powazniejszego nie wchodzi w grę. -----pociagajace czy.. obciagajace? :D-- chyba raczej te drugie, bo pociagajace Kobiety nie leca na takich pustych facetow:D------ Downka a od jak dawna znasz te dziewczyne?Bo z twojego opisu to wyglada tak ze wy sie pare razy spotkaliscie ona ci uparcie mowi ze cie nie chce a ty-wielka milosc;/ Co w niej takiego jest ze dla niej postanowiles zrezygnowac z rozrywki i "ustatkowac sie"? -----zapewne ciasniejsza niz poprzednie--? :D--- Poza tym nie rezygnuje z rozrywki, ale malo mnie juz bawią gierki z innymi pannami bo myslę o niej. ----Czyli nic sie nie zmienilo nadal zaliczasz inne :D wiec skad te refleksje na temat zwiazkow i uczuc?:) Ty w ogole nie masz zielonego pojecia czym jest milosc i uczucie :D------ do lasu! :P nie zasmiecac forum takimi postami :D