Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa papużka

Facet bez zębów

Polecane posty

Gość kolorowa papużka

Powiedzcie czy fakt, że facet nie ma 3 zębów(czwórki ipiątka górna), pali fajki i nie myje po tym zębów sprawiłby, że w końcu zostawiłybyście go. Ja go od paru lat namawiłam do wstawienia zębów, ale on myślał, że jestem w niegi tak wpatrzona, że go nie opuszczę:O Ja sie po prostu go wstydzę teraz:O Zrobił sie z niego dziad.

Gość zostaw go

Gość diunka
kobieto zostaw taka lajze nic z tego nie bedzie wrecz z wiekiem bedzie coraz bardziej sie zaniedbywal.

Gość kolorowa papuzka
i co nie patrzeć na to, że mam z nim dziecko?

Gość haha papuga
ja widzę po twoich wypowiedziach, że ty do niego pasujesz :D powaga! nie zostawiaj go, bo jesteś jego dopełnieniem!!

Gość kopnij go
ło matko....pogadaj z nim powaznie...pomysl sobie ze 10 lat nie bedzie mial 2 jedynek i co jeszcze ??????????

Gość kolorowa papużka
wiecie dziewczynki, ja po prawdzie też nie mam zębów, ale wstawiłam sobie sztuczne i nawet jak na noc wyjmuję je do szklanki to robię to bardzo dyskretnie. A on... szkoda gadać :O

Gość loluś
A wiesz że ja też nie mam 3 zębów i powiem Ci że to straszny wstyd-wiem. Mam pieniądze żeby sobie wstawić nawet te najdroższe. Ale jeden szkopół: bardziej niż wstyd przeszkadza mi wizyta u dentysty. Boję się go panicznie. Wyleciałem już z 5 gabinetów za swoje zachowanie. 2 dentysów dostało odemnie w dziób, bo pytałem się '' czy będzie boleć? Płacę za najlepsze środki znieczulające a ten jeden z drugim pakuje mi jakies cos w kanał. Jezu jaki bół .... no i sie jednemu dostało odruchowo, a drugiemu kiedyś to jak zlazłem z fotela. Ale jak sobie pomyślałem że mnie okłamał to nie wytrzymałem. I jak tu zaufać dentyście? No jak? Może ktoś zna w Krakowie jakiegoś normalnego dentyste który znieczuli mnie w 100 %? Zapłacę mu ile będzie chciał bo mój usmiech jest mi poczebny żeby się lepiej poczuć, zresztą jest mi on niezbędny w pracy. Pomóżcie błagam!!!! Pomocy!!!!

mi brakuje dwóch czwórek i wszystkich ósemek, ale za to mam zajebiście proste zęby

a tobie loluś to polecam terapeutę oraz leczenie zębów w uśpieniu bogaczu :O tak jak wszystkich chorych psychicznie

Gość loluś
A jedyny zabieg wykonywali mi w narkozie - był czad..... Facio wyrmał mi 6 zębów w tym dwie ósemki. Bolało po ale było super.... Dobrze że medycyna poszła do przodu. Ale teraz wiem że czeka mnie leczenie kanołowe. Więc pamietajcie dentyści znowu muszę sie u Was pojawić więc nie okłamujcie pacjentów i nie oszczędzajcie na znieczuleniu bo mogę znowu nie wytrzymać.

ty cierpisz na jakąś paranoję, bo normalnym jest, że jak cię znieczula strzykawką to wkłucie - kłuje :) chyba, że masz na myśli te dziecięce znieczulenia wacikiem pocieranie zęba :P Ty uważaj, bo kiedyś zapłacisz sporą grzywnę za swoje nieociosane zachowanie i może jeszcze coś w zawiasach :P

to tak, jakby mieć pretensje do chirurga, że po zabiegu jest szef :O i blizna utrzymuje się jeszcze przez kilka tygodni :O

Gość facet kolorowej papugi
ciesz sie za mam jedynki, ty kurwo!!!:)

Gość loluś
Przecież sie pytałem czy będzie boleć? Powiedzieli że nie. Ukłucie igłą zniosę bez szemrania..... Tylko potem żeby nie bolało. Byłem juz w kilkunastu gabinetach i powiem że 90 % dentystów to sadyści.

dziwne, że na mnie znieczulenie działa nawet jeszcze w domu :O chyba, że korzystasz z kasy chorych :P -> obuchem w łeb

Gość loluś
Jest problem bo rzadne znieczulenie nie działa gdy jest stan zapalny... Jak go nie ma to nic nie czuję, I jak czyści ten niszczęsny kanał to napodka gdzies na stan zapalny i ból jest taki jakby ci ktoś narządy rodne przebijał igłą..... uwierz

Gość loluś
Pozaty znieczulenie w zastrzyku nie jest refundowane i kosztyje ampułka ok 10 PLN. Jak sie dowiedziałem to poprosiłem dentystę o 3 ampułki, a on mi na to że pół w zupełności wystarczy. Nie wiedział że dokładnie za 5 min i 30 s. dostanie w ryj.

Gość prosze pomocie mi
ja nie mam jednej osemki, dwoch czworek i dwoch piatek. :D No ale na gorze juz mam aparat ale na dole mam wielkie dziury po dwoch zebach i sie tak szczerze ze zawsze je widac. Ale jakos nie robie z tego problemu, inni tez nie ;) nawet moj facet sie nie denerwuje

Gość loluś
leczenie kanałowe w narkozie? Tego nikt sie nie podejmie. No bez jaj!! Wszyscy sie będą ze mnie śmiali. Takie numery to sie w ZOO robi jak sie chce np. Tygrysowi usunąc ósemkę. Szkoda że dentyści nie pofolguja sobie z lwem bez znieczulenia.....

z czasem nawet śladu nie będzie, a zęby jak od linijki ktoś kreskę pociągnął.