Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Fijalkowska

przestrzegam Wszystkich przed takimi....

Polecane posty

Gość Ania Fijalkowska

ofertami pracy jakie mi dziś zaoferowala " poważna" " firma" zwana nacionale nederlanden. praca telemarketera oczywiście peaca jak praca choc "robienie w konia" oczywiste Ty dzwon na swoj koszt a oni Ci zaplaca za 1Ludzia 15 zl. zbulwersowalo mnie to , ze pani ta o nazwisku : Chrześcijanska { nie wiem skąd takie nazwisko?czy to ksywka ?} ze zadnych umow nie podpisuja tylko tak na czarno sie " na gębe " pracuje. to jest zgodne z polskim prawem? chyba nie. to jak można spolce akcyjnej , ktora przymusem zbiera kase na " przyszle emerytury " zaufać?

no niestety nieuczciwych przedstawicieli jest wielu ale to nie znaczy ze cała firma jest beeee.bo tak nie jest. jest to njalepszy z funduszu na rynku....

cóz liberalizm i pluralizm rowniez w prawie obowiazuje czyli tkzw. \" wolna amerykanka \" chwalą sie niby sukcesem a ciekaw jestem czy bez przymusu mieli by takowy? warto sie zastanowic . a swoja droga jesli to prawda ze tak pracownikow rekrutuja to rzeczywiscie cien rzuca na ich wiarygodnosc . ja wogole mysle ze ten przymus ubezpieczania sie polskiej mlodziezy w zagranicznych funduszach to rodzaj splaty naszego dlugu . a te emerytury? kto to wie co z tego bedzie?

musimy6 rozgraniczyc dwa pojecia czy byl ogloszony jakis nabor na telemarketerow do NN czy agentka probowala ja zwerbowac....bo agenci jako jednostki czasami szukaja sobie takich ludzi kotrym placa a oni dzownia w ich imieniu. nie ma wtedy umow wszystko na czarno ale czysta kasa do lapki. Bo jesli to firma rekrutuje telemarketerow to umowa jest i jestem o tym przekonana.

Kiedyś Firma Skandia także zaproponowała mi pracę i gwarantowała z tego tytułu jakieś premie pieniężne. No i stało się. Jedyne co mi pozostało to jakieś głupie konto w funduszu i miesięczne raty, które trzeba było zawiesić na czas nieokreślony i pieniądze których przez okres 30 lat nie można wycofać.

Gość i tak bywa ale
Marek demokrata i coś tam kondrat za reklamę dostał pół miliona, więc za taką sumę każdy by powiedział, nawet największe głupstwo

Szanowna Mlodzieży - myślcie - nie dajcie sie juz wkręcac . zresztą już wiele osób sie wypięlo na te polsko- języczne oszustwa. i wyjechalo. i tak im dopomóz Bóg.

Gość Ania Fijalkowska
sluchajcie tak jestem wkurzona czym sobie ja uczciwa osobka tylko biedna zasluzylam na takie mnie wkrecanie? chyba zadzwonie gdzie sie da bo to chyba jakis szwindel jest do polsatu - konkurencji i do prokuratury. a niech tam co bedzie to bedzie. bo to jakis szary a raczej lewy proceder jest.