Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anialysy

odpowie ktos?

Polecane posty

Pytanie 1000 razy zadane ale chcialabym,aby ktos na nie odpowiedzial.Staram sie o dzieciatko 5-ty miesiac,okres powinnam dostac 2 dni temu ale nie robie testu,bo sie boje rozczarowania tym bardziej.ze jestem przeziebiona.A co wy o tym myslicie,bo ja juz sama nie wiem;czy to upragniona ciaza czy zwykle opoznienie?Dziekuje z gory za odpowiedzi

Aniu a skąd my to możemy wiedzieć? nie rozumiem jeszcze jednego boisz się zrobić testu, który rozwiąże wszytskie wątpliwości a jak my powiemy że możliwe albo nie możłiwe to uwierzysz? nie wiem policzysz i le osób powie, że ciąża a ile nie i wyciągniesz wnioski??? Opóźnienie @ może być związane z przeziębieniem ale może być też oznaką ciąży czego Ci z całego serca życzę pozdrawiam:)

Gość 111111111
jak to sie mówi na dwoje babka wróżyła ale jeżeli okres powinnaś dostać dwa dzi temu to test juz powinien wykazac ciąże a kosztuje niewiele wiec chyba warto zrobić ?

Gość doradzam
czy twoj chłopak wie ze mowisz o nim"zjeb"??

Mozliwe tak jak mowi Slonko,ze chce uwierzyc,ze to ciaza wg.was i wtedy zrobie test.Bo tych testow to juz mnostwo robilam i nawet placze gdy dostaje okres.Chyba sie juz zalamuje...

Głowa do góy, 5 m-cy to jeszcze nie tragedia, znam takich co dużó dłużej się starali i w końcu zaskoczyło. Byłaś u lekarza? wszystko w porządku?, może zrób sobie badanie poziomu hormonów, chociaż wydaje mi się, że z tym możesz spokojnie poczekać jeszcze kilka cykli.

Tak Slonko,tylko ze ja mam 2 dzieci i z tymi ciazami nie bylo problemu.Pisze 5 miesiecy,bo to okres,ktory biore pod uwage.A tak w ogole to juz rok,dodam,ze ginekolog nie widzi zadnych problemow

Gość doradzam
wykropkowało to co napisałas o sobie

ja chyba też nie kleje.... Podziwiam, że chcesz zdecydować się na 3 w dzisiejszych czasach, chociaż ja też zawsze marzyłam o trójce dzieci....ale chyba za późno za pierwsze się zabrałam:)

30, jak Ala się urodziła to miałam 29. Skoro masz dwóch chłopaków to chyba nie dziwię siię, że chcesz jeszcze spróbować, tylko co będzie jak trzeci rozbujnik się urodzi?:) Moja siostra ma 3 synów, też marzyła o córci, właśnie wnuk jej się ostatnio urodził, lekazr po usg mówił że wnuczka będzie, wariowała już z radości:) W tym roku chyba zaczniemy starania o drugą dzidzię, ale na razie trochę nam się w życiu poplątało i zdecydujemy się jak wszystko się ułoży dopieo...

Gość doradzam
nie Kilka słów o sobie: brunetka majaca chlopaka zjeba

Jak sie urodzi 3 rozbojnik-bede miala 3 muszkieterow...Zycze ci powodzenia nad 2 pociecha ale ja wychodze z zalozenia,ze nie warto \"odkladac\" na odp.moment,bo pozniej zawsze cos bedzie nie tak,a czas leci-szczegolnie nam, kobietom...

DORADZAM-to co ty mi tu piszesz,to moja bratowa a nie ja!Ona jest zje...,a nie moj brat!