Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikorka1993

Gadu-Gadu! Proszę o pomoc!!!

Polecane posty

ok, rozumiem że się nudza, tylko uwierz ze ja zawsze mam z nimi takie problemy, co mam jakiś niktc nowy to tak mnie objada ze nie mam ochoty tu wogule zaglądac przez jakiś czas.. :O

Gość posluchaj co powiem
rozumiem..mnie tez to wkurza..czasem jak mam jakis problem to pisze na forum, a ktos robi sobie z tego jaja...malo jest powaznych ludzi z kotrymi mozna normalnie pogadac

Gość do sikoreczki
jak masz strone z ikonkami to wybierz sobie te ktore cie interesuja,kliknij na jedna z nich prawym przyciskiem myszy(ppm) i "zapisz jako..." i masz juz zapisane w twoich dokumentach,potem jak z kims gadasz na gg i chcesz mu to przeslac ale tylko wtedy,kiedy on jest dostepny i widoczny ty tez musisz byc dostepna to klikasz na taka ikonke w pasku tam gdzie rozmawiasz(najpierw jest B,potem I potem U,potem 3 kuleczki kolorowe(to jak chcesz pisac na kolorowo),potem buzka i wlasciwa ikonka,taki jakby kaktus na pustyni,klikasz na to i ukazuja ci sie zapisane emotki,wybieraz jakas i klikasz 2 razy i wtedy to przechodzi do rozmowcy,jak nie zrozumialas to przeczytaj jeszcze raz dokladnie i powoli powodzenia

niestety tak to jest z tymi kafeteriuszami, oni nie przejmują sie nowymi nickami, tylko pijawa i lusi..itd

Gość who is who
o my good :O

Gość posluchaj co powiem
nio to samo mialam na mysli:) tak wlasnie robie, bo wtedy jest pewnosc ze obrazek dojdzie, a nie tylko jego nazwa. pozdro ja spadam do lekarza:O

Gość do sikoreczki
i co udalo sie?

Gość pije kuba do jakuba jakub do m
ichała pijesz ty pije ja dzieciolina cała, a kto nie wypiije 😭 tego we dwa ki i j e łubudubu łubudubu tego we dwa kije! [beksa} dziękuje za brawa :)

Ja już dawno się z tym nie męcze. I nie którym to palma odbija, bo po co się pod kogoś podszywać, ja na początku miałam nick: Sikorka1993 i ktoś się po demnie podszył więc zmieniłam na : Sikorka_1993 a teraz ktoś prawie się podszył, bo zamiast Sikorka_1993 to pisze Sikorka_I993 Ja pisze tysiąc 993, a ten ktoś pisze Duże i i 993, tak naprawde to ja jestem prawdziwa sikorka.

Gość do sikoreczki
ja mam np w moich dokumentach foldery np.moje obrazy,moja muzyka itd,w moich obrazach mam foldery podzielone na np.zdjecia z wakacji,czy zdjecia z urodzin,czy smieszne emotki,czy milosne itd,sama sobie tak podziel i wymysl tytuly,zebys miala porzadek w dokumentach,a jeszcze jedno jak klikasz na "zapisz jako..." to od razu sobie tak ustaw,zeby np zdjecia krajopbrazu byly pod tym tytulem,obrazki np milosne tez ,wszystko w "moich obrazach" a potem jak juz sciagniesz to zrob porzadek w "moich obrazach" zebys miala wszystkie pliki uporzadkowane i zatytulowane,tak bedzie ci potem latwiej szukac

Gość hej my chłopcy ze slaska zna
nas cała polska za RUCH za chks pojdziemy aż po zycia kres 😭 za lódz za ruch za chks pojdziemy az po zycia kres 😭

Ja juz dawno się nie męcze, bo wszystkie moje nowe emotikonki mam w folderze na pulpicie i normalnie będe wysyłała.

Gość malowana lala malowana lala
malowana lala la la la, jedziemy autostopem 😭 jedziemy autostopem w ten sposób możesz bracie napisz prosze chciaż krótki list uuuuu choc tak krótki jak noc OOO JE! 😭

Gość do sikoreczki
no tak,ale wiesz ile bedziesz miala niedlugo tego na pulpicie? caly pulpit zakryje,najlepiej przeniesc to do moich dokumentow(łapiesz myszką i poprostu przenosisz(przesuwasz) do moje dokumenty)

przeciez masz napisane tylko bez tych przerw w nawiasach :O o my good! pod kogo ja się podszywam :O spadam na psy