Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bliankaa

Imię Martyna jest bardzo popularne i oklepane? Znacie wiele Martynek?

Polecane posty

przejmujesz sie, ze jest wiele takich dziewczynek (jeśli jest?) o imieniu Martyna?? jeśli podoba ci sie to imie to co, nie dasz swojej córce tak, bo już jest oklepane??? znam 3 martyny...ale za to ok.13 o imieniu anna, z 5 kasieniek, małgoś chyba z 7.... nie wspomne o rafałach, michałach, marcinach itp...a porażka jest julia i wiktoria...każde imie jest oklepane na swój sposób...jak ci sie podoba bierz jakie chcesz, a nie jaka moda albo czy popularne czy nie..

Gość pracuje w przedszkolu
masz złe informacje, Michałów, Rafałów i MArcinów jest jak na lekarstwo. Na kilka grup może po jednym

To zależy od miejsca zamieszkania. Nie znam żadnej Martynki, jedyna o jakiej słyszałam to Martyna Wojciechowska, ale za to kilka mam na kafe ma córeczki Martynki. Imię jest prześliczne, więc nawet gdyby nagle zrobiło się popularne, mnie i tak będzie się podobać.

Gość 111111111
ja znam jedna Martynę ma 17 lat

kiedys byly popularne asie, kasie, anki, agnieszki, moniki - to nasze pokolenie. teraz popularne sa oliwki, julie, wiktorie, pole, martynki. tak juz jest, swiata nie zmienisz, moda przychodzi i odchodzi, co zrobisz? jak ci sie podoba imie to je daj dziecku. znam jedna martyne w moim wieku, wtedy to imie bylo uznawane za bardzo brzydkie i twarde, martyna go nie lubila no i zadnej innej martyny oprocz niej nie bylo w okolicy. teraz jest modne. generalnie mi sie podoba. pozdrawiam :)

:D Mi też się podoba :) Pochodzi od rzymskiego imienia boga wojny Marsa :) I moja córeczka właśnie taka jest - twarda, wielka i waleczna, mimo swoich dwóch latek ;) W okolicy nie ma innej MArtynki, za to jest kilka Hanuś i Juleczek, oraz Oliwek :) I co to ma do rzeczy... W podstawówce w mojej klasie było 5 Kaś, 4 Agnieszki, 3 Gośki, 2 Moniki i 3 Magdy...

Gość mama tójeczki
Znam Martynę:D Osobiście w tej chwili jedną;) Ale to imię podoba mi sie od podstawówki, miałam koleżankę o tym imieniu na kolonii. Wierzę w cechy charakteru pasujące do danych imion, qod zawsze wiedziałam, że tak nazwę córkę i tak się stało:D

Gość mala_dziewczynka
Ja jestem Martyna a zostałam nią 18 lat temu:) jak bylam mala bylam Tyńcią, Tynusią, Tynką itd nie potrafilam mowic r i tak zostalo ;) tatko mówi do mnie Martina (jest włochem dlatego) osobiście podoba mi się moja imię i polecam je innym mamusią a co do charakteru... poczytajcie imienniki, chodz w takie rzeczy nie wierze u mnie sie zgadza