Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola_22

Obcekrajowcy!!!

Polecane posty

powie nawet ze lubia polalkow...bo zaprazaja na kazde prawie swieto!!! W Minsku czesto spotykam polakow...

wiem, ze mam, ale z kobiet tamtejszych to miale styczność tylko z ukarinkami.. niestety to byly straszne dz...ki. Ale ładne były :) Zreszta nasze babeczki sa najladniesze:)

ale do domu nie chce bo boje sie wychodzic z biura!!! Taki wiatr ze szok!!! popracuje jeszcze!

Ola, nie przejmuj sie chamstwem, tu wszyscy wylewaja swoje frustracje i najezdzaja na wszystkich. Nie martw sie, i tak tu sie tak nie obraza Bialorusinek jak Polek ;) A tak na marginesie, to mysle, ze nie mamy nic do Bialorusinow, a jak sie poznaje czlowieka, to i tak sie go ocenia indywidualnie. (Mam jednego kolege z Bialorusi, fajny facet z niego :) )

Ogólnie u nas w Polsce panuje dziwna mania anty wschodnia - \"Gdzie ty jedziesz? na Ukrainę? Eee! my to do Hiszpanii\" Za to koleżanka Francuzka dziwiła się, że dziewczyny w Polsce tak dużo piją :)))

m_skolimska ->Moje koledzy z Polski na wakacje przyjezdzaja do mnie. Kasy duzo hie trzeba zeby fajnie tu sie pobawic...

fan deszczyku -.=> )))) wiem ze w PL tez nie brakuje ladnych dziewczyn )))