Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mynia84

Suknia ślubna

Polecane posty

Gość wygląda jakby
miała jej ta suknia zaraz z biustu zlecieć tak srednio mi sie podoba A nie mozesz wypożyczyć czegos podobnego? ile kosztuje ta suknia?

Gość 75
nie podoba mi siei za droga

Gość a jak ją kupisz
to co z nią zrobisz? myslisz ze łatwo sprzedac? :P

Gość aris_84
jak dla mnie to zbyt "Narapiana", a poza tym chyba niezbyt praktyczna, planujesz wesele czy przyjęcie, dobrze bedziesz sie w niej czula? no i ta cena, a przymierzalaś ją chociaż, czasami sukienki są fajne ale zupelnie nie pasują do dziewczyny i jej figury

Jeszcze nie przymierzałam. Wiem że nie zawsze pasuje do figury. A robię wesele nie przyjęcie. Tez zastanawiam sie za ile bede mogła ją potem sprzedać.

Gość DzIdZi_87
a wedlug mnie jest sliczna:)

suknia ladna ale ladne jest to co sie komu podoba o gustach sie nie dyskutuje ale radze Ci ja zmioerzyc bo ja mialam upatrzona suknie w salonie lisa ferrera i dlugo czekam az przyjdzie zeby ja zmierzyc i jak ja zmierzylam to wygladala tragicznie naprawde strasznie sie zdziwilam i od razu mi przeszlo kupilam tansza i wygladam w niej duzo lepiej kup taka w ktorej Ty bedziesz dobrze wygladac i czuc sie wspaniale bo tylko wtedy ta suknia bedzie ladna i tak beda ja widziec inni czasem suknia jest ladna ale jak ktos w niej zle wyglada to i sukienka nie wydaje sie byc ladna mierz rozne fasony i jak juz znajdziesz fason ktory do Ciebie pasuje to potem mozesz z tego fasonu kombinowac i szukac wiem to z doswiadczenia bo juz mam to za soba pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach

Gość a - według mnie
jest przepiękna!!!

Gość moim zdaniem nie jest ładna
:(

Gość Marcia20
wg mnie jest ladna ale jednak droga. zastanow sie i poszukaj moze znajdziesz podobna i tansza