Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała ilość........

pomocy.....czy będę mógł mieć dzieci??

Polecane posty

Gość mała ilość........

witajcie mam 21 lat kocham sie ze swoja kobnieta już od roku .ale moje naienie jakos zanika;/ jest go coraz mniej ;/ co mam zrobic :( ?? czy będziemy mogli miec dzidziusia:(

Gość mała ilosć
czy nikt nie zna odp na moje pytanie :( prosze was pomóżcie mi

fak, dziewczynko, moze twojemu chlopcu sperma sie cofa, kurczy, chowa w sobie, jak w wieku 21 lat meczysz go o \'dzisdziusia\"? :)

Gość mała ilosć
ona mnie niemęczy o dzidziusia :/ o niejestem dziewczynką:/ poprostu niewiem co jest zemna grane boje sie sam siebie;/ kocham ją ale boję się ze niebedziemy mogli mieć dzieci :( jeszce niechcemy ,bo za wczas ale ja sie juz boję ze bedzie nam trudno :( nieche jej zawieżć :(

Gość wiesz cos ci powiem
i to nie jest zart,kiedys mowili w pewnym programi dotyczacym mezczyzn.plodnosci,sermy...ze jesli facet jest odwodniony to nasienia jest mniej.Pij duze ilosci wody,moze masz odwodniony organizm????? poza tym nie trzeba duzo nasienia aby zaplodnic kobiete;)

Gość nie z czasownikami
piszemy osobno

Gość mała ilosć
no tak ale boje sie ze za jakis zcas moge je wogule t\stracić , :( ona saa zauważyła ze jest go strasznie mało i to o wile mniej niż kiedys :(

Gość wiesz cos ci powiem
przeczytales wogole co napisalam??pij duzo wody,sokow,napojow....a jak jestes tak bardzo zaniepokojony to idz do androloga ((to lekarz od ptaszkow:P )

Gość podobno im częściej
się uprawia seks tym jest rzadsza i jest jej mniej, sperma jest prawie przezroczystsza..Jak z moim facetm nie kochalam się kilka tygodni to w czasie naszego pierwszego stosunku po tej abstynencji jest sperma była bardzo biała,gęsta i bylo jej duuużo;-)Po prostu poprzez częsty seks sperma jest tak jakby "rozrzedza",jest jej mniej,co nie znaczy,że facet jest mniej łlodny:-) Nie martw sęe na zapas,wszystko będzie ok.Jeżeli jednak tak bardzo się przejmujesz to zawsze możesz zglosić sie do lekarza lub seksuologa. Pozdrawiam🖐️

Gość mała ilosć
thx wam za pocieszenie.mam nadzieje że wszystko będzie ok .niekochamy sie zbyt często teraz co raz zadżiej bo też żadziej sie widujemy. ......... naprawde dzięki ;] bo naparwde żel sie ztym czułem a jakos do lekaża niebardzo mi sie uśmiecha isć a pozatym niemana to czasu :/ niebardzo wolne moga wziaść a robia od rana do wieczora;/