Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DzIdZi_87

slub w roku 2007zapraszam panie z trojmiasta i nie tylko...

Polecane posty

musialam malutka nakarmic.:)i znowu zmienic nick....:)jacys chorzy ludzie na tym forum co niektorzy sa....

Nie:):):):):) Wiesz wczoraj CI napisałam ze wolałabym przejść do bardziej interesujących czynności:):):):) A tak poważnie to wiesz my wogóle nie chcieliśmy wesela ani przyjęcia ale rodzice się uparli.... Poza tym mamy sporą rodzinę rozwiana po całej Polsce wiec jak przyjadą to trzeba coś przygotować:)

NO jak powiedziałam mjemu kochanemu ze chce bolerko to mi powiedział że dam radę:):):):):):):) Zadowolony bo on będzie w garniturze :):):):) nie no powiedział że ok tzreba się rozejrzeć:) no musze coś wymyśleć

nie mam pojęcia ile będzie ze wszystkim myślimy że ok 2tyś ale bez wynajęcia sali tylko jedzenie i alkohol ewentualnie ale nie wiem czy się zmieścimy..

naprawdę nie mam pojęcia pewnie wszystko wyjdzie jak będziemy kupować wszystko:) A Wy już wiecie ile Was wyniesie wesele??

2 tys??czy 20?tys???bo my za orkiestre placimy 2100.z tym ze z poprawinami i z przyjazdem do mojego domu zeby zagrac marsz weselny

no podam ci ceny mniej wiecej-sala za osobe 140zl ale to razem z poprawinami,w sale wlicza sie jedzenie ciasto i tort.orkiestra2100 fotograf 800 kamerzysta 1200 kosciol nie mam pojecia pewni jakies 500??wiecej nie dam napewno..suknia 1500 zaproszenia 70,wodka jakies 1600-obraczki 1000 no i oprocz tego pozostale duperele.w sumie wyliczylismyjakies 18tys

No spoko:) My salę będziemy mieli bardzo tanio bo znajomi mają więc wiesz sala to będzie kwestia 300zł może nawet nie...Nie liczyłam obrączek sukienki garnituru butów i takich pieddół..Liczyłam tylko jedzenie trzy gorące posiłki ciasta sałatki no coś tam jeszcze..i alkohol.No tak myślimy że to tyle wyniesie ale sądzę że moze być troszkę więcej ale ze wszystkimi takimi pierdołąmi to wyjdzie z 8 tyś... My orkiestry mieć nie będziemy bo sie nie opłaca na te pare godzin a zdjęcia tak się ułożyło ze też znajomy będzie robił i też troszkę taniej policzy:) akurat pofarciło nam sie troszkę:) i dlatego myślę że ogólnie to nie będą bardzo duże koszty

no to super wam sie trafilo:)8000 za wesele to nie duzo:)ogladalam na allegro bolerka..1 mi sie podoba tylko:)jest licytacja teraz trzeba dac minimun 102zl.a ja nie wiem czy to duzo na bolerko???jak myslisz???

tzn my ceny mamy takie przystepne jak na gdansk...tu wszedzie mniej wiecej tyle samo wszystko kosztuje,no sale mamy tanio.bo malo gdzie znajdziesz taniej niz 140z poprawinami,...

Nie mam pojęcia wydaje mi się trochę dużo..ale zaraz i ja obejrzę:) zobaczymy co tam jest ciekawego no ale myślę że takie bolerka są tylko w salonach i pewnie też będzie drogo....