Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marudny konsument

Co z tym Tesco

Polecane posty

Gość marudny konsument

W moim osiedlowym Leader Price powolij wymieniają asortyment na ten z Tesco opakowania, etykiety, takie "blade", ubogie, poczułam się jak za dawnych, komunistycznych czasów ;) wtedy też na półkach nie było kolorowo i wesoło :o Na razie widziałam tylko opakowania śmietany itp. czy wszystkie będą takie " oszczędne " ? Biały granatowy, biały granatowy.. :p

Gość 75
A LEADER PRIce to taka ekskluzywna marka?

Gość marudny konsument
oczywiście, że tak. Zawsze jak zapraszam rodzinke to podkreślam: teraz podaj kurczaka z Leader Price, a potem będzie ciasto i kawa też z Leader Proce.

Gość marudny konsument
na życzenie pokazuję też opakowania by nie być goosłowną - zresztą są tak piękne że żal ich wyrzucać :)

Gość marudny konsument
75 - może nie tyle ekskluzywna :D co jakaś taka "weselsza" ;) Podszywaczu Podszywaczu :D pudło kompletne ;) bo ja nie jem mięsa i nie piję kawy, a ciasto zawsze wolę upiec sama :) No ale plus za fajną wizję rodzinki przy wspólnym stole :) miło że nie wpadłaś/eś na to, że jestem samotnym, zdziwaczałym odludkiem, chociaż tak właśnie jest ;):D

Gość kaska to ty
czytalam ze tesco podpisalo umowe z liderem szajsem i teraz tworza jakby jeden sklep przy zachowaniu swoich nazw

Gość a moze wykupiło
tak jak real geanta

Gość Z tym da sie żyć
naprawdę, tylko w to uwierz :D