Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZROZPACZ

Co zrobic by mąż zwrócił na mnie uwagę ??

Polecane posty

Gość ZROZPACZ

Nie iwem co mam robić bym wracając do domu czuła się super. Mąz tylko siedzie przy kompie albo spi. A ja marze za seksem, przytuleniem i spacerami.

Gość ona w sieci
a w jakim jesteście wieku?

Gość ZROZPACZ
29.30

Gość wymień męża na nowszy model

Gość ZROZPACZ
wymień męża na nowszy model Wiem ze wielu tak twierdzi i robi dlatego mamy coraz więcej rozwodów, kochanków, kochanek i dzieci które sa zagubione w tym wszytskim. Nie jestem człowiekeim który chodzi na łatwiznę !

Gość ZROZPACZ
To głupie ale myslałam juz nawet zeby udac ze ktos sie we mnei zakochał. Poprostu chciałabym zeby był zazdrosny i zaczał sie straca. A czasem to nawet myślę żeby poszedł w pizdu

Gość ZROZPACZ
Nie wiem co robic. Gotuje mu obiadki dbam o dom dbam o siebei. wszystko robie dla niego poswieciłąm mu mnustwo spraw. A on nie ma dla mnie 15 minut dziennie. Smutno mi, chciałabym isc na impreze, ale on mnei nie zabiezre. Chciałąbym sie przytulic, pobyc razem. Wkurwia mnie to . Od roku sa wojny o to. Ale on twierdzi ze nic sie nei dzieje ze to ja jestem głupia. TYlko ze ja robie w domu jak głupia nie ogladam tv bo nie mam na to czasu o 22 jestem tak padnieta ze ide spac. A on tylko komp komp komp.

Albo zamieść w interniecie swoje rozbierane fotki :) Gwarantuję ,że zwróci wówczas na Ciebie uwagę :)

Gość od dawna
jestescie malzenstwem??

Gość do xyzed
TY! Z tymi fotkami na tapecie to nie jest taki zły pomysł, nawet, jeśli napisałeś to w formie żartu. :-)

Ja nie siedzę przy kompie :) żonka mnie nie dopuszcza i to nie tylko do kompa :D :D :D Ale to mi akurat nie jest potrzebne :)

Trochę żartu też sie czasem w takich sytuacjach przydaje :D

Gość a to dlatego
ze za bardzo poswiecasz sie domowi i SAMA wszystko robisz. Przepraszam, ale czy jemu raczki do dupy przyrosly! Pogon go niech odkurzy, ugotuje obiad, COKOLWIEK...albo zaproponuj, ze moze cos razem ugotujecie (polecam z doswiadczenia) :D Dziewczyny, prosze was pogoncie swoich chlopow w domu do roboty!! Przeciez to nie do pomyslenia zey kobieta zajmowala sie wszystkim, a jasnie pan mial wszystko gotowe i sam nie kiwnal palcem!!

Gość do xyzed
ale to jest dobry pomysł, a ja lubię mężowi robić takie niespodziewajki różniste :-) dzięki:-)

pijawko wiem :) ale pożartować nie wolno? :) Mam nadzieję ,że Cię nie uraziłem :)

Gość przestan gotowac obiady
zaplanuj sobie weekend tylko i wylacznie dla siebie (kolezanki, kosmetyczka itd ), pokazuj ze jestes szczesliwa jakby sie cos fajnego przydarzylo ci w zyciu. to powinno zwrocic jego uwage - ze cos jest nie tak z toba

No jasne zapędzić do roboty różnej ,a nie tylko do roboty 21 palcem :) Albo wprowadź zasadę - numerek za pomoc i dobre sprawowanie ;) Ale pomysł z fotkami uważam za lepszy :)

Ufff.To mi ulżyło :) Przeca pijawki są takie pożyteczne z mocą uzdrawiającą 👄

Gość rafa koralowa
do autorki: dawaj swoj numer, kup mi startera i napisz co mam do Ciebie pisać Mogę być Twoim cichym wielbicielem :P;) Solidarność jajmników musi być a co! ;)

Pijawko ależ oczywiście jak się taka przyssa;) Wybacz mi to przeoczenie :)

Najpierw zakładają radośnie topiki zaręczyłam się, a potem co zrobić żeby mąż... i tak dalej...a jak się im tłumaczy, żeby się nie hajtały, to się obrażają... :P