Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 745

czy zawaliłyscie kiedys szkołe studia ,prace przez faceta

Polecane posty

Gość 745
zostawiła cie ? z takimi poglądami ....

Gość tokinia
ja zawaliłam liceum prez faceta...teraz mam poprawkę.

Gość 745
sam sie zostawiłes )

Gość 745
Witaj tokina kolejna dziewczyna cierpi a wy nic sobiez teg o nie robicie

Gość 745
w domu byli

Gość tokinia
Ale wnioski wyciągłam. problem w tym , że jestem pełnoletnia i odeszłam ze szkoły na własną odpowiedzialność.

Gość 745
=Ja= Co znaczy sam się zostawiłeś ? interpretuj to jak chcesz ale masz bardzo cięty jezyk

Gość 745
co tak nagle zamilkłes ?

Gość 745
niby czemu w czym ci to przeszkadza

Gość 745
nie patrz na to tak propo to ile wiosen liczysz

Gość niektore tu brednie pisza
bo jak mozna uzywac sformułowania madrze zakochac jak to uczucie zwlaszcza jak jest silne to nie jest zwiazane z rozsadkiem zreszta badania wykazaly ze wtedy zachodza w mozgu procesy wyłanczajace przynajmniej czesciowo logiczne myslenie czy realne postrzeganie sytuacji zwlaszcza w poczatkowej fazie zakochania przeciez serce nie sluga i nie mozemu mu rozkazac ze ma zywic uczucia wlasnie do tego konkretnego bogatego przystojniaczka a wiele z was jak sie dowie o dobrym stanie majatkowym faceta o od razu sie bardzo zakochujecie hipokrytki

To ja odpowiem na temat jednak po tych wszystkich dywagacjach. :O Miałam taki moment na studiach, że chciałam je rzucić, bo mi chłopak ciosał kołki na głowie i wyzywał od studentek, mądralińskich itp. On nie miał wtedy jeszcze matury, bo się nie chciało mu zrobić. Przechodziłam piekło. Gdyby mi wtedy matka kategorycznie zabroniła rzucić te studia, to bym na złosć jej rzuciła. Ale ona powiedziała \"Twoje życie, twoja decyzja\". Przemyślałam sprawę i nie rzuciłam. Byłam potem już w związku małżeńskim wyzywana od magistrów itp. Ale te studia dały mi niezależnosć i prace, a także możliwość dorobienia sobie. Teraz gdy przejrzałam na oczy co do mojego męża, to dziekuję Bogu, że kiedyś podjęłam madrą decyzję. Nie dajcie, żeby facet Wami krecił w takich sprawach. Odrobinę egoizmu! :O

ja na I roku z powodu faceta nie wyjechałam na roczne stypendium za granicę... teraz jestem już na IV... czy żałuję? chyba nie, skoro tak wtedy czułam i myślałam to widocznie tak miało być. no ale to co innego, zrezygnować z wyjazdu a zawalic studia w ogóle... tego sobie nie wyobrażam chociaż parę razy też było mi ciężko skupić się na nauce. :(

Gość kto ty jestes
od zawsze wiem, że wykształcenie jest bardzo ważne, dlatego nie pozwoliłabym sobie aby cokolwiek przeszkodziło w jego zdobywaniu mój chłopak cieszy sie z moich sukcesów, jest dumny kiedy , podziwia mnie kiedy z takim zapałem zdobywam wiedzę wie, że planuję studiować w innym mieście, ale nie stawia mi warunków, akceptuje to, zastanawiamy się czy w takim wypadku nie zamieszkamy razem w mieście, w którym chcę studiować mój chłopak bardzo mnie wspiera, dlatego sytuacje, któe opisujecie są dla mnie nowe wiem kiedy mam się uczyć, a kiedy mogę sobie pozwolić na czas wolny i on to szanuje, wiadać trafilam na mądrą osobę, czego i wam zyczę najważniejsze, ze zdajecie sobie sprawę z tego, że popełniłyście błąd;)

Gość 745
do kto ty jestes masz wspanialego chlopaka

Gość olewajcie wypowiedzi =Ja=
Nie karmić trolla! Temacik ciekawy, piszcie.

Gość 745
ten temat jest mi bardzo bliski dlatego piszę o tym sam sie przkonałam nawłasnej skórze jak to jest zawalić studia dlatego chę abyśmy przekonywali aby tego nie robili poprostu wspierajmy sie jak tylko mozemy

Gość 745
może ktośię jeszscz ewypowie

Gość maritkaaa
nie ma się władzy nad sercem mysli same wchodzą i człowiek taki bez zycia zeshcniety tesknota mysleniem taki w kawałkach tak zawalam od pewnego czasu i teraz

Gość 1----
podnosze

Gość broniu
Mi niewiele do tego brakowało....ale jakos dałem rade...bo dzis jestem mgr historii:)