Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Jaką podpałkę wybrać do grilla.

Polecane posty

Przed chwilą, Get Out napisał:

Kiedyś i na maszynach grałem, ale to za duży obowiązek i wciąga niebezpiecznie . 😁

My kupujemy jeden zakład lotto na 3 losowania i jakieś zdrapki. W zeszłym tygodniu kupiłam dwie za 20 zł. Na jednej była tylko wygrana, ale 100zł. Dwa dni później kupiłam z tej wygranej kolejne lotto i 4 zdrapki po 5 zł. Reszta do wypłaty w  gotowce. W tych 4 zdrapkach trafiła mi się jedna wygrana 50 zł i 15 zł. Wieczorem sprawdzam wyniki lotto i sruuu 3 trafiona 🤣

3 minuty temu, murb napisał:

Ha, ha, ha. 😎 Byłam, widziałam bo ze mnie strasznie ciekawskie stworzenie jest. 😁

Powiedz gdzie 🤣

17 minut temu, murb napisał:

Od czegoś trzeba zacząć. Dziś ja ograniczam ,jutro ktoś inny,  pojutrze jeszcze kogoś natchnie. Banalna prawda jest taka, że nawet najbardziej odległą podróż zaczynasz od pierwszego kroku. 

Optymistka 😅

W dobrych uczynkach nie występuje efekt domina i dopiero jak przepisy regulują to gatunek mniej śmieci bo się boi kary, a śmieci i tak będzie produkował. Jaki problem wycofać folie , ale widocznie ktoś ma w tym interes i na śmieciach jest największy zarobek podobno. 😁

4 minuty temu, Baba napisał:

My kupujemy jeden zakład lotto na 3 losowania i jakieś zdrapki. W zeszłym tygodniu kupiłam dwie za 20 zł. Na jednej była tylko wygrana, ale 100zł. Dwa dni później kupiłam z tej wygranej kolejne lotto i 4 zdrapki po 5 zł. Reszta do wypłaty w  gotowce. W tych 4 zdrapkach trafiła mi się jedna wygrana 50 zł i 15 zł. Wieczorem sprawdzam wyniki lotto i sruuu 3 trafiona 🤣

Ja nie mam do tego farta i jedynie bym się odnalazł w jakiejś grze w karty bo liczył bym karty zwiększając sobie prawdopodobieństwo jakiejś wygranej . 😁

2 minuty temu, Get Out napisał:

Ja nie mam do tego farta i jedynie bym się odnalazł w jakiejś grze w karty bo liczył bym karty zwiększając sobie prawdopodobieństwo jakiejś wygranej . 😁

A skąd wiesz, jak nie grasz? 

1 minutę temu, Baba napisał:

Powiedz gdzie 🤣

Nie mogę bo za to jest wieczny ban. 😁

Mogę powiedzieć tylko tyle: jedziesz  prosto, prosto, skręcasz w lewo, potem na rondzie wybierasz trzeci zjazd i juz. A w radio puszczasz sobie muzykę taką naaaaa... Na prawdę taką jaką lubisz naaajbardziej. 😁

6 minut temu, Get Out napisał:

Optymistka 😅

W dobrych uczynkach nie występuje efekt domina i dopiero jak przepisy regulują to gatunek mniej śmieci bo się boi kary, a śmieci i tak będzie produkował. Jaki problem wycofać folie , ale widocznie ktoś ma w tym interes i na śmieciach jest największy zarobek podobno. 😁

To kwestia edukacji, dobrobytu i rozwoju ułatwień cywilizacyjnych. W latach 80 ludzie klepali biedę i mało kto myślał o psach żeby ich godnie traktować. Teraz ludzie zmienili mentalność.

Oczywiście zawsze będą jednostki jak ty, które trzeba lać kijem bo będą czynić zło, ale.dla.większości wystarczy podnieść status materialny i trochę wyedukować.

2 minuty temu, murb napisał:

Nie mogę bo za to jest wieczny ban. 😁

Mogę powiedzieć tylko tyle: jedziesz  prosto, prosto, skręcasz w lewo, potem na rondzie wybierasz trzeci zjazd i juz. A w radio puszczasz sobie muzykę taką naaaaa... Na prawdę taką jaką lubisz naaajbardziej. 😁

🤣 Coś mi się wydaje, że łamigłówkę rozwiązałam z dużą pomocą z twojej strony 😉

7 minut temu, Get Out napisał:

Optymistka 😅

Prawie każdy przepis można obejść. Jeśli nie chcesz czegoś robić to tego nie zrobisz i znajdziesz tysiące wyjaśnień czemu właśnie tak postępujesz. Trzeba pamiętać prostu chcieć. Ograniczanie plastikowych butelek to żaden wyczyn. Dosyć prosto to zrobić. 

Folie to kwestia przyzwyczajenia i z tym jest problem bo przyzwyczajenie to druga natura człowieka. Pewnie też ktoś robi na foliach gigantyczną kasę. 

Przed chwilą, Baba napisał:

🤣 Coś mi się wydaje, że łamigłówkę rozwiązałam z dużą pomocą z twojej strony 😉

Starałam się żeby to było trudno - łatwe. 🫢

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To kwestia edukacji, dobrobytu i rozwoju ułatwień cywilizacyjnych. W latach 80 ludzie klepali biedę i mało kto myślał o psach żeby ich godnie traktować. Teraz ludzie zmienili mentalność.

Oczywiście zawsze będą jednostki jak ty, które trzeba lać kijem bo będą czynić zło, ale.dla.większości wystarczy podnieść status materialny i trochę wyedukować.

Jak zwykle bredzisz i warujesz, ale kija z duрy mógłbyś już wyjąć. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się