Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amarantowa

Otyłość brzuszna u kobiet!

Polecane posty

Kto ma? Kto wie co robic? Pomocy! Puchnę z dnia na dzień coraz bardziej, wyglądam jak w 8 miesiącu ciąży.

Gość niuńkaaa
też tak miałam, dietkę south beach polecam - pomogło

Gość anuusiaa
Polecam ćwiczenia 6W .Naprawde pomagaja. I mniej slodyczy, nie jesc chleba i takie tam. Pozdrawiam.

Gość joj
to moze jestes w ciazy? Lub masz wodobrzusze albo zapalenie watroby?

Gość anuusiaa
zgadazm sie z joj ..

No nie... :))) dziewczyny....ciąża odpada :)) Ale się uśmiałam :) Dzięki, prędzej jakaś woda w brzuchu ,ale byłam u gastrologa, nie mi nie powiedział :(

ja tez tak mam buuuuu to straszne, ale ja tam mam przez wzdecia i problemy z trawieniem, ale zaczynam diete od dietetyka na moje problemy i powinna pomoc bo indywidualnie do mnei dobrana jest ;) napisze jakei wyniki i czy rzeczywiscie ok

Gość kaska567
kamilka ja tez mam wzdecia moze bys mi powiedziala co ci lekarz polecil na te uporczliwe wzdecia.pozdrawiam cieplutko

Moja Droga wydaje mi sie, ze dal Twojego dobra lekarz powinen zrobic z toba indywidualny wywiad, bo to co mi moze pomoc to Tobie nie koniecznie... a to bylo indywidualnie pod moj styl zycia dobrane, ruch, przezwyczajenia itp. Zwiekszyl mi w posilakch dawki blonnika, w roznej postaci wiesz co napisz do mnie na e-maila to pogadamy pozdrawiam :)

Gość fitnessAMZ
Witam, Najlepsze będą treningi ogólnorozwojowe, takie które angażują wszystkie partie mięśniowe. Dodatkowo ćwiczenia na brzuszek, typu A6W i ABS, hula hop, bieganie rower, itp. Urozmaicaj sobie treningi i nie ćwicz tylko jednej partii mięśniowej, gdyż szybko się znudzisz i możesz dojść do efektu przetrenowania, skutek oddalisz się jeszcze bardziej od efektów, które chcesz uzyskać. Zapraszam na mój blog fitness: http://trening-fitness.pl/ Znajdziesz tutaj wiele przydatnych informacji, świetne zestawy ćwiczeń, treningi, diety, itp Zapraszam również na moje oficjalne konto na facebook: http://www.facebook.com/pages/%C5%BByj-z-Fitn ess/148628518545536 Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia!