Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haska

Kiedy podczas wesela można wyjść na zdjęcia oplenerowe?

Polecane posty

Gość haska

Ślub mam o 14:00, po ceremnoni życzenia...i myślę że około 16:00 będziemy na sali weselnej. To będzie już wrzesień, więc dość szybko bedzie się robic ciemno. Czy od razu po obiedzie mozna wyskoczyć na godzinkę?

Gość haska
w temacie miało być plenerowe rzecz jasna

hmmm... ja też jeszcze nie wiem na którą godzinę zrobić sobie sesję, a w końcu zostało mi już tylko 11 lat :P

Gość dddddddddddd
my pllanujemy pojechac w plener po pierwszym tancu

Gość zegarynka82
zwykle po kilku pierwszych tancach.....puki swiatło jest jeszcze dobre...ja jestem zwolenniczka sesji po slubie ponieważ bez nerwów wychodzi lepiej

My pojechaliśmy wplener przed kościołem ,odrazu po błogosławieństwie gdyż nie chcieliśy się ,,urywać\"

Gość kirszenka

Gość kirszenka
Przepraszam wysłałam pustą wiadomosć. Chciałam sie dorzucić do tego tematu tak przez skrzywienie zawodowe. Zajmuje sie fotografia ślubną. Jesli chcecie zdjecia plenerowe po ceremoni to radze zatańczyć pierwszy taniec po obiadku. Następnie zaprosić gości do zabawy , zatańczyc jeszcze jeden, dwa kawałki i urwac sie na plener. Możecie poprosic muzyków żeby trochę dłużej pograli kiedy Was nie bedzie.Jeśli chodzi o zdjecia przed ceremonią to czesto słysze, że nie bo sters. A tak naprawdę to jest jedyny moment przed udaniem sie do kościoła kiedy możecia być tylko we dwoje ( ewentualnie ze świadkami ). Złapać troche oddechu i popatrzeć sobie w oczy bez rodzinnrgo szumu.

Gość kirszenka
Zapomniałam dodac we wrzesniu wcale tak szydko nie robi sie ciemno . A późnym popołudniem jest fajne swiatło takie niskie i ciepłe ( jak jest słoneczko chociaż ja wolę chmurki )

Gość kirszenka
na to pytanie niestety musicie same sobie odpowiedzieć i pogadać z fotografem ( powinien Wam cos sensownego doradzić ).

Gość młoda już ubiegłoroczna-
ja robiłam plener 2 dni po slubie.Mielismy kilka godzin na sesje,która była na luzie i efekt super!

Gość do kirszenka
Cos chyba się na tych zdjęciach nie bardzo znasz. Każdy naprawdę dobry fotograf będzie radził zdjęcia już po ślubie. Sesja w plenerze nie może trwać godziny czy dwóch tylko cały dzień, żeby efekt był super. A takie wyskakiwanie szybko szybko to wogóle bez sensu, nadal stres o to, że mało czasu, że trzeba wrócić.. Ale niestety takich super zawodowców mamy. Wziąć kasę i odwalić sprawę w dwie godziny

Gość kirszenka
Para musi sama zdecydować jak zaplanuje ten dzień a fotograf sie do tego dostosować. Ja odpowiadałam na pytanie " kiedy podczas WESELA można wyjść na zdjęcia plenerowe " a nie kiedy wogóle robić zdjęcia plenerowe. I naprawdę dobry fotograf nie potrzebuje całego dnia aby zrobic dobre fotki ( chyba, że idzie na ilość )