Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

SZUKAM POMOCY NA ONKOLOGI W WARSZAWIE

Polecane posty

SZUKAM POMOCY NA ONKOLOGI W WARSZAWIE [15.12] 23:03 monika19762605 (monika.fraczak@interia.pl) witam wszystkich serdecznie mam gorącą prośbę,moja mamusia była w szpitalu i zrobiono jej badania hispatologiczne okazało się że ma nowotwur bardzo złośliwy dostałam skierowanie na onkologie do szpitala w warszawie na ursynów, dzwoniłam tam i zapisali mame na 9.01.2007 jest to taki długi okres oczekiwania na wizytę, mama chudnie z dnia na dzień waży już 44kg i słabnie w oczach, nie wiem co mam robić? Pani ze szpitala jak dzwoniłam powiedziała że nie tylko moja mama jest chora i ze możemy poczekać, może ktoś wie i może mi pomuc jak mogę załatwić wcześniejszą wizytę, będę bardzo wdzięczna za pomoc!!! z góry serdecznie dziękuje...monika [15.12] 23:08 Janek Szpachlarz wydaje mi sie ze trzeba probowac przez pogotowie i izbe przyjec. zadzwonic na pogotowie w zwiazku z samopoczuciem Mamy i \" narobić rabanu \" by wzieli na badania do szpitala i zaczeli dzialac. GLOWA DO GORY,. DZIELNA DZIEWCZYNKO. zdrowie na budowie [15.12] 23:14 monika19762605 (monika.fraczak@interia.pl) dziękuje ci janku że wszedłeśi napisałeś,ale niestety pogotowie ma wszystko w dupie, wiesz jak to jest teraz u nas w kraju, byłam u lekarza dziś pierwszego kontaktu i powiedział że jedynie co może zrobić to położyć mamę na oddział wewnętrzny aby mogła dostać kroplówke, ale mamie jest potrzebny oddział onkologiczny, a terminy mają takie jakie mają i nie mam co zrobić,,,pozdrawiam [15.12] 23:24 spróbuj moze do innego szpital może da się załatwic chociaz miejsce w hospicjum, albo wizyty od nich [19.01] 11:31 Elzunia20 Powiedz tylko czego nowotwor ma twoja mama i czy sa juz przerzuty.moja mama miala raka,nowotwor zlosliwy sromu,chororba ta wystepuje u kobiet powyzej 70 roku zycia a mama ma dopiero 40,znalezlismy jej swietnego lekarza, w sopocie bo u nas w miescie lekarze powiedzieli ze rozkladaja rece.od operacji minelo 7 msc mamusia jest zdrowa,odpowiedz tylko na moje pytania,twoja mame moze tez uda sie uratowac.Trzymam za nia kciuki

Gość ja też trzymam kciuki
musi być lepiej!!!