Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony....

cholernie szczypie! pomocy!

Polecane posty

Gość zaniepokojony....

wczoraj bzykając się z moja ukochaną stosowałem gumki ze środkiem plemnikobójczym. strasznie mnie podrażniły! szczypie mnie siusiak jak cholera! miałem nadzieje ze mi szybko przejdzie a tu zonk! za godzine mam randke i czeka mnie kolejne bzykanko! :P no i pytanie do Was: jest jakis szybki sposób by wyleczyć moje "cudo" ? :) prosze o pomoc! wszystkie sugestie mile wiedziane!

Gość *aaa
tak szybko to sie nie da!!!poczekajcie trochę, bo bardzo możliwe że ją też podrażniło - radzę zmienić gumki! co do leków, można kory dębu spróbować (zaparzasz jak herbatę i moczysz kutaska) ale to raczej długotrwały proces!poczekajcie przecież bzykanko to nie wyścigi!!!

Gość zaniepokojony....
no niby nie ale wiesz..... rzadko sie zdaża taka okazja jak dziś! (wolna chata :P) mojej ukochanej nic nie podrażnia, stosujemy rownież globulki i wszystko u niej jest zawsze OK. tylko ja czasami cierpie :( mimo wszystko dziekuje! spróbuje... moze jakoś sie uda! :)

Gość *aaa
możesz też kupic sobie nadmanganian potasu. To są male tabletki ktore po rozpuszceniu zabarwiaja wode na atramentowy kolor. Bardzo łagodza podraznienia. moczysz go w tym.