Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierścień

Pierścień na członka

Polecane posty

bezdomna,ale jesteś drętwa,próbujesz za wszelką cene zwrócić na siebie uwage,w szczególnosci hard-a,żałosna sprawa

Gość zastawcie
go i nie pierdzcie naniego

Gość zapytanka 24
no moj ma 37...niby mu staje,tylko ze nie przy mnie:P

ty masz Qwa cos z glowa...ja nie chce zwrocic uwagi..mam na Niego ochote...a tobie to przeszkadza?...wazne ze ty nie jestes dretwy ani denny...chociaz tak jak noskiem pociagne...to wali ci z gornej szostki...wiec zamknij swoj plugawy ryj...i spadaj do stomatologa po plombe:) juz chyba czas wytepic ten smrod z mordy :]

zapytanka a Ty masz 24 l ?? :> niegrzeczna a w jaki sposob sobie lubial urozmaicac ??

Gość zapytanka 24
tak 24...a jakie to ma znaczenie?

Gość lubieżna zosia
mrrrr 😘

no dałas popis,mała,ale hard nie lubi Takich jak Ty,troche go już znam,nie masz nic do powiedzenia,miałaś przd chwilą wytrysk jadu.Hard👄geysz=kulki geyszy;)

kulki geyszy i jeszcze cos...:) bo mi sie nie chce marnowac moich paluszQw slicznych na wypowiedzi dla ciebie wiec krotko... jak cie swedzi to moje psisko ma problemy :D wiec chetne..:) a jesli ty chcialas zablysnac..to niestety porazka...i wiesz co? wez te kulki..zaloz jutro..znaczy dzisiaj..na stale...moze jak pochodzisz z nimi...to bedziesz inaczej gadac...bos zdenerwowana..jakbys nie miala orgazmu od rana:]

Gość lubieżna zosia
a jakie lubi Hard ? :)

hard-no lubił wsadzic mi czasem wibrator,albo członka między pośladki,bez wkładania do pupy,kajdanki i te sprawy

kulki geyszy i uzywaj codzien...moze wtedy komplex zniknie...:D sfrustrowana kretynko i na leczenie...bowiem ani slowem nie mowilam nic do ciebie...zaatakowalas...wiec teraz..uklon sie..przepros towarzystwo.. i spac wynocha...bo wQrwiasz oczy forumowiczow...:) jestes za malenka zeby podskoczyc...moze drabine Qp...

hehe nie wiedzialem ze mam tyle fanek :D zapytanka 24 to duzo mlodsza jestes co Cie w nim urzeklo ??

dodennej-ja z kulkami moje złotko chodze od urodzenia,radze Ci kotku zmien okno,bo tu nie pasujesz,nie chce mi sie z Tobą gadac,a tak na marginesie to jakiś czas temu wspominałas coś o prostocie na innym topiku,sama się kompromitujesz,dobranoc .

Gość zapytanka 24
ja wiem czy duzo...tu raz taka dziewczyna pisala,ktora miala 29 lat roznicy!! to juz jest hard-core... co mnie urzeklo?chyba caloksztalt...jest po prostu taki jaki ma byc...ciezko wybrac cos konkrentego...pasuje mi..ot co:D tylko,ze jego sprzecik troche niesmialy jest..

kulki geyszy za to ciebie wprostu uwielbia i wnet sie zlal po tym co napisalas denna frustratko:D powinnas palcoweczke sobie strzelic...bo chyba cie uciska cos bardzo mocno:D a o moje \"wytryski\" jak to nazwalas....blagam!!!:( pozwol bym zadbala sama..:D ...a teraz spizdzaj...bo zaczynasz irytowac...acha...masz cos z okiem?..bo tak dziwnie mruzysz:( oQlista sie klania:D

Gość i nikt nigdy
hue hue hue hard ty obojniaku sam z soba przepisujesz ? az sie od was tutaj roi , ilu was jest 1 - 2 bo wiecej pewnie nie.💤

Gość zapytanka 24
ale jakie to ma znaczenie?? ja szukam kogos kto kremu uzywal:D a poznalismy sie w pracy...znaczy ja pracowalam dla niego:P sydrom sekretarki,czy jak...hihihi choc on nie jest typem dominanta,traktowalismy sie raczej jak przyjaciele..potem cos zaiskrzylo a co tak dopytujesz??

uuu.... ..taaa... hard ma ochote na rozmowe z toba jak na oliwki w cukrze....:D i ty mi powiesz ze to ja chcialam zablysnac? wal sie na swoj brzydki ryj...przetrzyj okulary..umyj zabki i spac...no jeszcze siusiu i paciorek :D dobranoc malenka.. i nie wchodz mi w droge bo bedzie bolalo..:] aaa..jeszcze cos..a twoj popychacz juz spi czy moze popycha kogos innego? a moze brak popychacza cie tu sprowadza?::)